Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

ılki benden gelsin..
Ramazan ayına giriyoruz.Diyorum ki bir Ramazan sofrası hazırlayıp onun fotosu ve yanına menüsü ile ilgili bir yarışmamız olabilir...

Yada yöresel yemekler yarışması..(fotosu ve yanına tarifi)

evt ark sana katılıyorrum böyle bir yarışma olabşilir.ama göz makyajı yarışlması gene olsun bende katılıcam.birden benden fiki en yakışıklı kimin kocası yarışması:roflol::roflol:yada encok yakışan çift

Son düzenleme:
merhaba
ben yeni üye oldum. konu ilgimi çekti ama herhalde uzun zamandır yarışma yapılmıyor.

ben üyelerden birinin fikrini beğenmiştim. bir konu belirleyerek, kısa öykü yazalım ve bir foto ile görselleştirelim.

evt ark sana katılıyorrum böyle bir yarışma olabşilir.ama göz makyajı yarışlması gene olsun bende katılıcam.birden benden fiki en yakışıklı kimin kocası yarışması:roflol::roflol:yada encok yakışan çift

En çok yakışan çift evett evettt evettttttt bende böyle bir yarışma düşünmüştüm iyi fikirr :lepi:

bebeklerimizin - çocuklarımızın yaptığı yaramazlıkların fotoğraflarını yarıştıralım..hangisi daha yaramaz ve şirin..

bebeklerimizin - çocuklarımızın yaptığı yaramazlıkların fotoğraflarını yarıştıralım..hangisi daha yaramaz ve şirin..

bebegı olmayan ne yapacakalar cnm bence el ıslerımızle ılgılı yarısma yapalım kazak atkı bere cam boyama ahsap boyama dantellll

evet evet göz makjası isteriz bida:lepi:

daha öncede yarışmalar yapılmış sonuçları nerden görülüyor beğendiğim başlıklar saç modelleri tırnaklar buna saç renkleri moda tasarımları el becerileride eklenebilir çok ilginç hayvan bitki yada insanların durumlarını anlatan resimler olabilir

daha öncede yarışmalar yapılmış sonuçları nerden görülüyor beğendiğim başlıklar saç modelleri tırnaklar buna saç renkleri moda tasarımları el becerileride eklenebilir çok ilginç hayvan bitki yada insanların durumlarını anlatan resimler olabilir

Daha önce ki yapılan yarışmaların linkidir..yerimseniben

Görsel Yarışma - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Güzel Yazma Sanatı - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

ayak güzelliği ve en güzel ayak manikürü yarışması yapılabilir :delphin:

:roflol: yarışmaa başlayana kadar bulursunnn kaydirigubbakcemile3

Israrlıyım! En çok yakışan çift yarışmasııı :lepi: alkisalkisalkis

Canım Benim yarışma Sanırım Başlamak Üzere ama
Hala bende Tık yok O yüzden bunu geçelim :olmaz::roflol::roflol::roflol:

Back