Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

Merhaba, daha önce bu fikir sunuldu mu, ya da yarışması yapıldı mı bilmiyorum, ama;
"En düzenli gardrop yarışması" yapılabilir,

Yeni yarışma yolda,çok yakında...Bir kaç gün daha müsade lütfen..Yeni yarışmamızın duyurusu bir kaç gün içinde sizlere sunulmuş olacak..:lepi:

Çok güzel fikirler var, arkadaşlara katılıyorum.-tatlicadiarzu-

Berşulem, ne olacak konuyu, azcık çıtlatsanyerimseniben

4d ultrason anne karnındaki ultrason resmi ve doğduktan sonraki resmi konulu yarışma olsun..en çok anne karnında ve daha sonra benzeyen bebek 1. olsun..derim ....buda bir fikirdir..

Sence kaç kişi katılabilir bu yarışmaya canım?:bbo: Genel bir konu olmalı şahsi bizzati fikrim.yerimseniben

Bence fotoğraf alanına girelim yine..Yani tema kadar çekim kalitesinin falan da değerlendirildiği bir foto yarışması olabilir..

Çok mu klasik geldi? Peki...

ben siteye yeni katıldığım için çok bilgim yok.bu yarışmaların sonunda ödül var mı peki???

herkesin düşünceleri bence güzel. bana kalırsa insanların yaşadığı ilginç olayları konu alabiliriz yada hiç olmadı bende yemek işi diyorum.bi sofra hazırlayıp yemekteyiz gibi değerlendirebiliriz.ne dersiniz ?

ben siteye yeni katıldığım için çok bilgim yok.bu yarışmaların sonunda ödül var mı peki???

bunların bir ödülü var mı diye soruyorum neden kimse cevap vermiyor??????????

Merhaba ..Yarışmalarımız Kadınlar Kulübü üyeleri arasında yapılıyor ve her yarışma sonunda iyi dilek ve tebriklerimizi iletiyoruz..
En güzel ödül bu olsa gerek..yerimseniben

Yeni yarışma yolda,çok yakında...Bir kaç gün daha müsade lütfen..Yeni yarışmamızın duyurusu bir kaç gün içinde sizlere sunulmuş olacak..:lepi:

İnşallah değişik bir yarışma olur...çocuklarımıza masallar üretmeye ne dersiniz?... seni öpüyorum ve kolaylıklar diliyorum canım... a.s.

yarışma duyurusu mesajla profilimize bildiriliyormu, yoksa burdanmı takip ediyoruz bilgi verirseniz sevinirim..

yarışma duyurusu mesajla profilimize bildiriliyormu, yoksa burdanmı takip ediyoruz bilgi verirseniz sevinirim..

Hayır bilgilendirme yapılmıyor..Burası yarışmaların duyuru başlığı ve her yarışmayı burdan duyuru yapıyoruz..Sadece takip etmek kalıyor geriye..yerimseniben

en değişik ilginç yada güzel şapka,ayakkabı, çanta, yada takı yarışması olabilir mesela... bence süper tutar böle bişey... e kadınların işi ne çanta ayakkabı alsın.. takı toka şapka aksesuar beğensin.. bi düşünün derim ben...:))

bilgi yarışması olsun.en çok soruyu doğru bilen kazansın hep birlikte soru gönderelim.organızasyonu zor olabilir ama güzel olur.

bence üyelerin kendi çektikleri videoların yarışacağı bir yarışma oy verenler içinde çok zevkli olabilir belli bir konu seçilip o konuda vido çekimleri olabilir

Masallar üretelim diyorum ben yine ,çocuklarımıza masallar....
sengözlerimebaksanaba.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…