Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayram sonrası yeni yarışma var arkadaşlar..Tam damak tadınıza layık bir yarışmayerimseniben Malum bayram dönemi hepimiz yoğun oluruz..Bayram sonrası yeni yarışma başlamış olacak...Çok keyif alacağınızı şimdiden garanti ediyorum..:enbuyukkk:
Uzmancığım dilerim görsellikle ilgili bir yarışma değildir... Şöyleki, güzellikler (kaş, ayak vs vs , yada çocukları yarıştıran güzellikler),Bayram sonrası yeni yarışma var arkadaşlar..Tam damak tadınıza layık bir yarışmayerimseniben Malum bayram dönemi hepimiz yoğun oluruz..Bayram sonrası yeni yarışma başlamış olacak...Çok keyif alacağınızı şimdiden garanti ediyorum..:enbuyukkk:
Arkadaşlar anlıyorum sizi çok sabırsızlanıyorsunuz ama düşünmekle uygulamaya geçirmek birbirinden çok farklı..Kategoriyi iyi seçmek ve her üyeye hitap edebilmesini sağlamak çok da kolay değil..
Çünkü bir kategoride bir kişi ilgili olur,bir kategoride beş kişi..Yani bunlar baz alınarak yarışmalarımızı düzenliyorum..
Bana az daha izin veriniz lütfen..Hem yukarda saydığım sebepten dolayı hemde bebeğim çok hasta onunla ilgilenmek zorunda olduğum için..Bebeğimi iyileştirmeden kendimi bu faaliyete çok zor veririm ve verimli olamam:))
Anlayışınız için şimdiden teşekkürler..
Yeni yarışmamız en kısa zamanda duyurusu yapılacaktır..
Sevgiler..
Arkadaşlar anlıyorum sizi çok sabırsızlanıyorsunuz ama düşünmekle uygulamaya geçirmek birbirinden çok farklı..Kategoriyi iyi seçmek ve her üyeye hitap edebilmesini sağlamak çok da kolay değil..
Çünkü bir kategoride bir kişi ilgili olur,bir kategoride beş kişi..Yani bunlar baz alınarak yarışmalarımızı düzenliyorum..
Bana az daha izin veriniz lütfen..Hem yukarda saydığım sebepten dolayı hemde bebeğim çok hasta onunla ilgilenmek zorunda olduğum için..Bebeğimi iyileştirmeden kendimi bu faaliyete çok zor veririm ve verimli olamam:))
Anlayışınız için şimdiden teşekkürler..
Yeni yarışmamız en kısa zamanda duyurusu yapılacaktır..
Sevgiler..