Peeeh hiç hazetmedim ben bu mod yarışmasını :dilcikar::1rolleyes:
bende bende:1closedeyes:
ayrıca daha öncede kknın enlerinde vardı bu bölüm:1rolleyes:
Canım ne bileyim herkesin çok sevdiği modlar vardır mutlaka. Yani konu kilitleme esnasında bile gayet sevimli olan modlar var.Hepsi aynı değilki farklar var.Her modun bir tarzı var.Herkes kendi düşüncesine göre en iyi modu seçebilir diye şeeetmiştim ama neyse :))en mükemmel mod derken..biraz aç bence özgürcem..
2007 KK enleri yaptık ve içlerinde modlar da vardı..Şimdilik böyle bir kategoride yarışma yapmayalım arkadaşlar..Katılan sadece modlar olur ve oy verecek üyeler kimi neye göre seçecekler değil mi?
:)) naniknanik
Canım ne bileyim herkesin çok sevdiği modlar vardır mutlaka. Yani konu kilitleme esnasında bile gayet sevimli olan modlar var.Hepsi aynı değilki farklar var.Her modun bir tarzı var.Herkes kendi düşüncesine göre en iyi modu seçebilir diye şeeetmiştim ama neyse :))
Kusura bakma berşulecim:) Böyle bir şeyi önermedim say:))
şulem bak geçen yarışmaya katılmadığımıza nasıl pişman olduk:roflol::roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/flash-flash-uyelerimizin-son-dakika-haberleri-t148315/index59.html
En çok yakışan çifti seçsek :sm_confused:
Mesela en ilginç eşyaya veya eşyalara sahip üye yarışması yapılsa nasıl olur şulecim :):)
Örn: Bir vazo yada bir aksesuar yani farketmez evimizde kullandıgımız ilginç bir ürün olabilir yada ürünler :):)
Herkes evindeki en ilginç buldugu eşyasının yada eşyalarının resimlerini gönderecek ve sitemize üye arkadaşlarımız oylarını kullanacaklar :):)
en guzel dudak yarısması olabılır bence( en guzel dudak makyajı yanı) bence super olur:dance::dance::dance::dance:
en guzel kaş seklı olabiliiiiir:içelim:
bence bu ıkısı super yarısma olur eglencelı hemde gorseller daha ıyı oluyo hemidea.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?