Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1-En fazla 50 kelime ile anlatılabilecek,en güzel hayal yarışması
2- EN fazla 50 kelime ile anlatabilecek hayatımızı kolaylaştırabilecek projeler yarışması.
3-En sakar kim yarışması(evdeki kazalarımızı anlatabiliriz mesela)
4-En güzel pot kıran kim? yarışması!....
Daha düşüneyim mi Şulem!......Biraz değişik olsun istedim.Hep bir kısır döngü içinde olmasın.Yani bir makale yarışması bence daha öncekinin tekrarı gibi olacak.Karşı değilim ama bir süre sonra tekrarlansın isterim..
bu sefer gülelim berşu
ne olursa olsun konu gülelim hiç gülmedik farkın daysan
ayrıca asıl halini koymaya gerek varmı bilmem konu resim olunca kafaya alakasız bişey koydurırsun olur biter yada kulağa mandal taksın ne bileyim :roflol:
ama komik anıda olabiler :1rolleyes:
ama bu sefer komik b ir katagori olsun :1rolleyes:
berşule ablacım bişi soracam.. hani 2008 yüz güzellik yarışması vardı ya.. sen ileri bi tarihe alalım;
"1. Sebep: Güvenlik açısından çok emin olamadım,buna bağlı olarak fotolarınızı riske atmak istemedim sizleri düşünerek..
2. Sebep: Oğlum suçiçeği hastalığı çıkarıyor..Hamileliğimden dolayı da bu durumdan çok zorda kaldım.." demiştin... acaba o ne zaman olacak merak ettim. yani ondan sonra da yarışmalar yapıldı ya acaba dedim olmicak mı acaba yarışma.. konulara bakarken dikkatimi çekti de... a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
eee en ıyı salon dekorasyonu yaptınız en ıyı yatak odası dekorasyonuda yapın barı
Yok olmayacak tatlım
Çünkü yönetim hangi şartlarda olursa olsun fotoların güvenliğinin olmadığı ve çalınma ihtimalinin çok olduğu kanaatinde..
Bu yüzden tamamiyle güzellik yarışmasını iptal ettik..
:enbuyukkk:
Tamam yapalım:))Şu anda başvurusu başlamış bir yarışmamız var:)
http://www.kadinlarkulubu.com/10-ya...mli-el-ve-tirnak-yarismasi-t167179/index.html
görsel yarışma sık oldu,slogan yarışması,mani,söz o tarz bişey olsun benceeee...
karar verdinizmi şimdi bisonraki yarışma ne olcak berşulecimmm a.s.
Şimdi yarışmalarımız bir hafta duyuru,bir hafta oylama diye devam edip,bir kaç gün de tebrik mesajları ile son buluyor..
Şu anda en bakımlı el ve tırnak yarışmasının oylaması bitti,sonuçları açıklayacağım..Sonrasında başka bir kategoride yeni bir yarışma:) Biri bitmeden birini başlatmıyoruz yani:))
Arada bana da bi soluklanma payı veriniz değil mi?yerimseniben
Devam eden yarışmamız bitsin,devamı gelicek en yakın zamanda:)):enbuyukkk: