Yarışma Kategorilerine Fikirler Bekliyorum!

bersule yarisma iptalmi oldu canim benim bu arada gecmis olsun bebekten op benim icin

hep bize yönelik yapiyoruz bide ufakliklara firsat verelim kizlar yarisma

bencede kendi çocuklarımıızı yollayalım

En güzel saç yarışması yapıldı mı acaba?

ne o kız doğurdunmu...
yoruldun tabi,sıkıldında,yok gözüyudü yok yüzüydü...
tembellik yap biraz noolcek..

Yorulduğum doğru ama yok inan ki sıkılmadım:)

Heee biraz tembellik yapayım,doğuma daha 6 ay var köfte,daha çok beraberiz:)

en güzel bebek yarışması yapalım bence.özellikle tedaviler sonrası bebek sahibi olan anneler için ...:hooray:

bence gerek yok cunku butun cocuklar annelerinin gozu onunde birincidir tektir ayirica benim gozumde hepsi birincidir

Berşule nerelerdesin? Yarışmalara başlasak mı artık? İyiysen tabii..
(gereksiz mesaj oldu silebilirsiniz)

ya arkadaşlar ben berşuleyi ciddi anlamda merak etmeye başladım artık msn ide hiç açılmıyor umarım tatil diye bir yerlere gezmeye gitmiştir ve iyidir özledim keratayı valla

berşulee nerelerdesiin..kız yap bi yarışma işte..
iyisin umarım..

Berşule nerelerdesin? Yarışmalara başlasak mı artık? İyiysen tabii..
(gereksiz mesaj oldu silebilirsiniz)

ya arkadaşlar ben berşuleyi ciddi anlamda merak etmeye başladım artık msn ide hiç açılmıyor umarım tatil diye bir yerlere gezmeye gitmiştir ve iyidir özledim keratayı valla

Sevgili arkadaşlarım,burdayım ve çok iyiyim..Şu mesajları ve buna benzer özel mesaj kutumda ki mesajları görünce nasıl şiştim,kabardım anlatamam:))

15 tatil nedeni ile yoktum,iki gün oldu döneli evime..Kısaca hiç bir sorunumuz yok,yine beraberiz:)))Şeniz

Hemen kolları sıvadım ve yeni yarışmamız için çalışmalara başladım..Akşam sabah duyuruyu hizmetinize sunacam..Böyle bir ara vermek pek bi iyi geldi açıkçası..
Yeni yarışma kapıda delaaaaanlılar...Hazır olun..
Hepinize saygı ve sevgi ile:)))))

oy senin civcivini sevsinler...çok şeker bende kaç gündür merak ettim ama bebekten dolayı giremiyorsundur diye düşündüm.iyi oldu merakımı giderdin..

hadi bersule ablisss yaa:icecream:
geldin artik bu kadar tatil yeter sana kanumca:icecream:
sira bende:dilcikar:

iyi hazirlanin kizlar yarisma geliyo bayagi üzeldik

ya ben salon yarışmasını şimdi gördüm bende katılmak istiyorum olmazmı son şans

canim yarisma dun sona erdi malesefki ...
bugun son hazirliklari yapicakti bersule abla yarin oylamaya acilcak bildigim kadariyla :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…