- Konu Sahibi pessimisticss
-
Ben uzun zamandr sabit 53 kilodayim.
Popomda istedigim gibi oldu, surekli uyumadan kaslarimi s,kiyorum birakiyorum. Yaradi valla
Ne güzeeel. O kas sıkma nasıl oluyor :44:
anladm cnm ne kadar cok yemek o kadar kiloooben 3-3.30 ay öncesinde 37.7 falandm boyum 177 bu arada suan 46 kiloyum :)
aynen canım ben bi ara nerdeyse hiç yiyemiyodum ama son zamanlar bi iştahım açıldı sürekli yiyorum bide bi ara bi eczacıya sormuştum kilo almak için ilaç var mı diye bana bol bol tatlı ye kilo alırsın demişti
ay turkce nasil denirki, simdi aynaya bakinca yandan popoya poponun kaslarini s.karsin ya.
oyle yapiyorum uyumadan once, baya faydasi olduuu
slmm kızlarrr ;
sonunda dayanamayıp şu iştah açıcı şuruptan benden de aldım 1 yıldır alıp almamakta kararsızdım ama tek çarem bu kaldı artık.
kilo alma aşamam önce bebe biskivüsü alıp süt bal karıştırıp yemek oldu 20-25 gün falan yedim biraz faydası oldu aslında ama artık tiksinmiştim :/ yaşım 25 boyum 1.58 kilom 44.
09.07.2012 de şurubu kullanmya başladım bir ay sonra falan tartılıp kaç kilo aldığımı yazarım burdan.Ama bu şurup çok fena uyutuyo söyliyim işyerinde resmen uyudum uykun gelipte uyuyamamak çok kötü.o yüzden artık sadece akşamları 2 ölçek içiyorum eczacıda öyle dedi zatenn öğlen içme dedi.hadi bakalım başladık 50 olsam yetecek
kızlarrr ben 5 kilo daha almısıımm nasıl mutlu oldum anlatamamdarısı size olsun insallahh
Tebikler hayatımSüpersin.. İşte manken yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?