- Konu Sahibi pessimisticss
-
Uğraşıyorum . patates ve pilavın her türüne aşığım zatenşu keklerden ve bazı gofretlerden nefret ediyorum. çikolata cips hamburger menuleri falan bitiriyor zaten beni
cnm bende hazır kekleri kurabiyeleri sewmiorm kendim yapıp yiorum walla :))
hep aynı tartıda mı tartılıyosun yoksa farklı tartılarda mı canım? :44:Kızlar birgün 43 bi gün 42 birgün 40 bile olabiliyorum anlamıyorum benim kilom kaç ??:26:
Kızlar birgün 43 bi gün 42 birgün 40 bile olabiliyorum anlamıyorum benim kilom kaç ??:26:
hep aynı tartıda mı tartılıyosun yoksa farklı tartılarda mı canım? :44:
cnm dogru kilo sabah ac karna ilk tuvaletten sonra ic camasarlarınla tartıldıgın kilondur :)) bende 46 kilo olmusumm 1,5 kilo daha aldm kaldı 10 kilo :)
Dur yarı bi aç karna tartılayım bakalımm kaç kiliomuşum .:26: .
Tebrikler iyi gidiyorsun :) maşallah böyle devam et
kızlarr yinee 41 oldum . anlayamıyorum vücudumu ya niye böyle ki
pes edecem valla yaaaaaa
pes etmek yooook..motive en iyi dostumuz kızlarben pirinç unu alıyorum mama yiyorum yani:)bazlama yiyorum,yağlı reçelli ekmekler..ballı muzlu süt her gece..1,5kilo almşım bile
sakın pes etmeyin..ve düzenli uyuyun.uyku çok önemli arkadaşlar.herkesin istediği kiloda olması dileğiyleee
zaten sp.....tin de bıraktımmm . Uyuyamıyorumm . tutanlar var beni geceleri
benide tutuyolar geceleri.uyku çok önemli ama uyuyamıyorum bazen.ben iyi gidiyodum 1.5kilo almştım ama iştahım yne durdu ya anlamıyorumki şu bünyeyi:26: nazar mı değdiriyorum kendi kendme acabaa
sıcakta hiç yemek yenilmiyorrrrr.
Kızlar size bi sorum olcakk:) 10.30-11 gibi kahwaltı yapıorum 1 e dogru ara ögün 3 e dogru ögle yemegi 4.30-5 arası ara ögün 8 e dogru aksam yemegi 9.30 falanda ara ögün yiorum en son olarak da 11 e dogru meywe yiorum. ama taa 2-2.30 gibi yatıorum. sizce su 9.30daki ara ögünden sonra 11 e dogru yine bi ara ögün koyup en son 12-1 arası meyve yesem olur mu yoksa cok mu gec olurr ne düsünosunuzz(
bence sorun olmaz ben yarım saat önce yemek yedim mesela :)
anladm cnm ne kadar cok yemek o kadar kiloooben 3-3.30 ay öncesinde 37.7 falandm boyum 177 bu arada suan 46 kiloyum :)
çok iyi kilo almışsınn 55 falan olsan süper fiziğin olacak ne güzeel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?