Yarışarak zayıflayalım mı?

visnelibrowni

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
26
6
288
Meraba arkadaşlar kısaca kendimden bahsedip konuya girmek istiyorum. Ben 22 yaşında 1.55 boyundayım ve malesef 68 kiloyum boyumun kısalığı kilomu daha çok ortaya çıkarıyor ve bu beni artık her geçen gün dahada rahatsız ediyor. Bir çok diyete başlayıp tek başıma devam edebilsemde bu konuda bir yol arkadaşı çok güzel olur diye düşündüm hedefim 55 istikrar sağlarsam yapabileceğimi düşünüyorum. Bu yol da benimle beraber olmak isterseniz gelin tanışalım yarışalım

cuma zayıflama takımları var canım,yarışma şeklinde.o gruplardan birisine katılman çok doğru olur.çok faydası oluyor zayıflamaya.tavsiye ederim.

Canım ben sana yoldaş olabilirim. Bende 23 yaşındayım kiloluyum. Tanışıp birbirimize destek olabiliriz.

eğer istersen özelden mesaj atabilirsin whatsapptan konuşuruz bende 20 yaşındayım. Hatta burdan tanıştığım biriyle konuşmaya başladım ve yeni şeyler öğrendim bile :)

Bahsetmeyi unutmuşum onuda eklemek istiyorum yaklaşık iki hafta önce diyete başlamıştım çok disiplinli bir şekilde ve 15 günde 70 kilodan 63e düştüm aynı zamanda spora da başlamıştım ufaktan ve vücudumun dahi düzene girdiğini farkettim sporu evde yapıyordum ve ne zaman evde spora başlasam faydasını çok net gördüm sonra hep olduğu gibi bir rahatlama bir rehavet ile boşladım diyeti geçen iki hafta boyunca da iyiden iyiye bozdum ve en azından bir 5 kiloyu tekrar alabileceğimi düşünerek 68 kiloda olabileceğimi düşündüm şuan tartıya çıkmaya korkuyorum da ve eğer katılmak isteyen arkadaşlar olursa amacım bir WhatsApp grubu kurup profosyonel bir tartı ile tüm arkadaşların kilosunu vücudunda ki yağ kas oranını bilerek bir diyete yada programa başlaması gibi bir plan çizip beraber ilerlemek istiyorum herkes sonuçta kendi vücudunu daha iyi tanır ve hiç birimiz bu konuda profesyonel olmadığımız için asıl amaç ufak tatlı bir yardımlaşma ve aynı zamanda da küçük bir rekabet katılmak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler

cuma zayıflama takımları var canım,yarışma şeklinde.o gruplardan birisine katılman çok doğru olur.çok faydası oluyor zayıflamaya.tavsiye ederim.

Evet hepsine baktım ve çok kalabalık gruplar benim yapmak istediğim yukarıda da bahsettiğim gibi biraz daha az kişi ile her an haberdar olarak ilerlemek o gruplara çoğu kez girsemde bir süre sonra unutuyorum ama telefondan olduğunda unutmanın pek mümkün olmayacağını düşünüyorum

ben de bebek zannedilen göbeğimden kurtulmak istiyorum.. Diyet geçmişim azcık var, ama tatlı konusunda engel olamıyorum kendime.. Böyle bir gruba katılmayı çok isterim, zor zamanlarımızda birbirimize yardım edebiliriz böylelikle..

Nerde acaba o link verebilir misiniz bulamadimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…