- 6 Ekim 2017
- 1.120
- 568
- 53
- 35
- Konu Sahibi meleknurdogan
-
Konya ve Ankara 'da karantinaya alindı umre den gelenler
Sizinkiler de bunların içinde mi ?
Hepsi gelmedi galiba umre den yani kafile kafile geliyorlarEvet ben de bunu merak ettim.
umre den dönenler karantina altına alındılar, öğrenci yurtlarına yerleştirildiler. Sizinkilerin de onların arasında olması lazım değil mi?
Ayrıca umre den dönen bir vatandaşta covid-19 tespit edildiği dün sağlık bakanlığı tarafından açıklandı.
Bügün de 62 yaşında, umre den dönmüş olan bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Grip belirtileri dışında başka bir rahatsızlığı olmadığını söylemiş kızı, sağlık bakanlığı incelemeye almış.
Akrabalarınızın neye inandığı önemli değil, sadece sizin ve ailenizin değil toplumun sağlığını da riske atıyorlar.
İhbar edilemiyor mu acaba?
Evet karantina dalar .. hatta karantinaya alındılar diye kudurmuş cocuklariKonya ve Ankara 'da karantinaya alindı umre den gelenler
Sizinkiler de bunların içinde mi ?
Karantinadalarmis çok sukur için rahatladi184 şikayet edin
Karantinaya alinmislar için rahatEvet ben de bunu merak ettim.
umre den dönenler karantina altına alındılar, öğrenci yurtlarına yerleştirildiler. Sizinkilerin de onların arasında olması lazım değil mi?
Ayrıca umre den dönen bir vatandaşta covid-19 tespit edildiği dün sağlık bakanlığı tarafından açıklandı.
Bügün de 62 yaşında, umre den dönmüş olan bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Grip belirtileri dışında başka bir rahatsızlığı olmadığını söylemiş kızı, sağlık bakanlığı incelemeye almış.
Akrabalarınızın neye inandığı önemli değil, sadece sizin ve ailenizin değil toplumun sağlığını da riske atıyorlar.
Evet öyle ama.karantinadalar icim rahatladiHepsi gelmedi galiba umre den yani kafile kafile geliyorlar
Karamtinadalar hatta gelenlerden birkaç kişide tespit edilms184 şikayet edin
Birkaç kişide tesbit edildi diye duydum.ama.digruluk payını bilmiyorum biri oldu diyorlar dogruysaEvet ben de bunu merak ettim.
Öyle laf maç anlamaz bunlar Allah'tan karantinaya almışlar yoksa önünü alamazlardioff okurken darlandım Allah yardımcınız olsun gerçekten cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor derler . . .
Ben yerinizde olsam Alo corona (yani 184) ü arar isimsiz ihbar verirdim en azından 14 gün kuralı icin karantinaya alınırlar . Sırf böyle insanlar yüzünden yayılıyor zatenSon dakika haberlerden sonra kısaca anlatacak olursam başlıktan da anlayacağınız gbi eşimin bir kaç akrabası birinci derece yakın .. Umreden dönüyorlar .. bunlara gidip gelecek 14 gün kuralina asla uymayacak kaynanamlar bana da sonrasında ziyarete gelecekler ufacık çocuğum var ben gitmeyin diyemem cnku onlara küfür gibi geliyor zir cahil ler konuyu eşime açtım.. dünyanın lafını işittim.. onlara göre böyle bir şey yok .. çevresi bu şekilde düşünüyor.. her yerde mikrop var elini sabunla gecmez mantığı dalar .. olsa bile senin rahatsızlığın yok etkilenmezsin diyorlar..
Kara cahiller kara düzen her şeyleri ben nasıl mücadele edecem bilmiyorum...defalarca anlatmaya çalıştım. .. hiç bir şeyin cddiyetinde değiller ... İki gün sonra bana ne getirdin yüzük tesbih hediye alma bahanesiyle herkes ziyaret edecek .. bana da uçları değiyor.. bana da gelecekler çocuğuma da dokunacaklar
Tamam ben gtmiycem asla ama
Alinmislar karantinaya canım baya oldu bunu acali ama öyle yapardım her halde şikayet ederdim yani .. insanları duusnmuyorlarBen yerinizde olsam Alo corona (yani 184) ü arar isimsiz ihbar verirdim en azından 14 gün kuralı icin karantinaya alınırlar . Sırf böyle insanlar yüzünden yayılıyor zaten
Ayy çok şükür ya siz bence kaynananizada dikkat edin çok temas etmeyin çocuğunuzu da çok yanına çıkarmayın çok dikkat etmiyor oda sanki böyle dediğine göre . Gelince direk kolonya verin şakaya vurarak . Vallahi bu bilinç yüzünden binlerc kayıp verebiliriz Allah muhafazaAlinmislar karantinaya canım baya oldu bunu acali ama öyle yapardım her halde şikayet ederdim yani .. insanları duusnmuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?