• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın Umreden Gelecek Olan Eşimin Akrabaları Ve Mecbur Ziyaretler Baskılar

Son dakika haberlerden sonra kısaca anlatacak olursam başlıktan da anlayacağınız gbi eşimin bir kaç akrabası birinci derece yakın .. Umreden dönüyorlar .. bunlara gidip gelecek 14 gün kuralina asla uymayacak kaynanamlar bana da sonrasında ziyarete gelecekler ufacık çocuğum var ben gitmeyin diyemem cnku onlara küfür gibi geliyor zir cahil ler konuyu eşime açtım.. dünyanın lafını işittim.. onlara göre böyle bir şey yok .. çevresi bu şekilde düşünüyor.. her yerde mikrop var elini sabunla gecmez mantığı dalar .. olsa bile senin rahatsızlığın yok etkilenmezsin diyorlar..
Kara cahiller kara düzen her şeyleri ben nasıl mücadele edecem bilmiyorum...defalarca anlatmaya çalıştım. .. hiç bir şeyin cddiyetinde değiller ... İki gün sonra bana ne getirdin yüzük tesbih hediye alma bahanesiyle herkes ziyaret edecek .. bana da uçları değiyor.. bana da gelecekler çocuğuma da dokunacaklar
Tamam ben gtmiycem asla ama
Sağlık Bakanı bile bas bas bağırdı. Bu kadarına pes! Pek bi hevesliler ölmeye galiba. Asla gitmezdim....... :cry:

Bunları sağlık bakanlığına filan bildirsek de birşey yapsalar ya. Cahiliye döneminden çıkamamış dengesizler.
O kadar cahiller ki sirf bu konuda değil..anlatamam...Allah para vermiş kendilerini gelistrmemisler okuyan yok çok az .. hepsi cahil ...tüm sülalesi bu şekilde..

Bunları sağlık bakanlığına filan bildirsek de birşey yapsalar ya. Cahiliye döneminden çıkamamış dengesizler.
Karantina altına alması lazım bakanlığın gelenleri, insanların insafına,idrakine bırakmazlar böyle önemli bir meseleyi.

Karantina altına alması lazım bakanlığın gelenleri, insanların insafına,idrakine bırakmazlar böyle önemli bir meseleyi.

Kesinlikle çok yayılacak bu gidişle. Ne olacak bilmiyorum ama bir yol bulunmalı yoksa önünü alamayacağız. İtalya, İspanya'dan beter oluruz eğer büyük hızla yayılırsa. Sadece Türk vatandaşları yok bizim ülkemizde, anneannem rahmetli olmadan önce yoğun bakıma girebilmek için 3 gün sıra bekledi, yoğun bakımlarda zaten yer yok. Umarım çok kötü sonuçlar doğurmaz.

Kafama.silah dayasa gtmem şaka mı .. gidenler olacak illa. Ben dikkat edecem o dikkat edecek illa etmeyenler olacak
Eden çok az. Hastaneler bile Corona olmadan virüs kaynıyordu. Sağlam girsen hasta çıkarsın. O derece hastalık yuvası.
Ben de sevmem kalabalıkları. Hele ki küçük çocuğum varsa sokmazdım... Bunlar biraz gamsız galiba:confused:

Şuan kimse bisey anlamıyor. Ilk çıkış tarihi 11 mart. Bakın ispanya da ilk 4 gunde 4 vaka vardi. 1 haftada 10. 15 gunde ise 35 e yukseldi. 4 . Haftada 440 olmuş vaka sayısı komple ülkeyi kapattılar. Martin son haftası çıkacak herşey ortaya yani. Şuan vaka sayısı az diye umre dönüşü ziyaret yapmak isteyenlerde ozaman anlayacak

Şuan kimse bisey anlamıyor. Ilk çıkış tarihi 11 mart. Bakın ispanya da ilk 4 gunde 4 vaka vardi. 1 haftada 10. 15 gunde ise 35 e yukseldi. 4 . Haftada 440 olmuş vaka sayısı komple ülkeyi kapattılar. Martin son haftası çıkacak herşey ortaya yani. Şuan vaka sayısı az diye umre dönüşü ziyaret yapmak isteyenlerde ozaman anlayacak
Bu şekilde olursa aynı şey buradanda olacak

Eden çok az. Hastaneler bile Corona olmadan virüs kaynıyordu. Sağlam girsen hasta çıkarsın. O derece hastalık yuvası.
Ben de sevmem kalabalıkları. Hele ki küçük çocuğum varsa sokmazdım... Bunlar biraz gamsız galiba:confused:
El öpme meraklısı herkes normalde bile sevmezdim yıllardır annemin baskısı altında o geldi elini op giderken elini op bayramda op her dakika zorlaryla onlara göre saygı göstergesi bu saatten. Sorna da değişmez.. geçen gün gördüm akraba vardı elini öpmek zorunda bırakıldım .. ama.artik yeter.. bu şekilde giderse aileme de rest çekeceğim..

Valla her yerdeler bisey desen laf oluyo ben evden cikmiyorum dıdımın dıdısı misafirlige gliyor. Babam abuk subuk seyler icin arkadaşlariyla bulusuyor. Misafirlik bitmiyor ne yapacaz bilmiyorum boyle. Korku filmi icinde gibiyiz.
El öpme, öptürme meraklısı benim ailem de ..nasıl basedecegim sonraki süreçlerde bilemiyorum. Bı r kez el opmedi diye haftalarca Trip atmıştı kocama annem.. benim ailem de bunlardan kalır yanı yok hani!

Burda suç sizin cahil akrabalarınızın değil uyariyla lütfenle.ricayla insanalri evde tutabilecegini sanma diyanet ve sağlık bakanlığının. En başta güya işi sıkı tutuyorlardı her kesimin takdirini kazandılar şimdi umreden dönenleri zorunlu karantinaya almak yerine lütfen dikkat edin diyorlar. Ki zaten 6.vaka ortaya çıktı umrecilerden. Bence durum çok vahim birkaç haftaya ortaya çıkacak

Back
X