Yarın Umreden Gelecek Olan Eşimin Akrabaları Ve Mecbur Ziyaretler Baskılar

meleknurdogan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
1.120
568
53
35
Son dakika haberlerden sonra kısaca anlatacak olursam başlıktan da anlayacağınız gbi eşimin bir kaç akrabası birinci derece yakın .. Umreden dönüyorlar .. bunlara gidip gelecek 14 gün kuralina asla uymayacak kaynanamlar bana da sonrasında ziyarete gelecekler ufacık çocuğum var ben gitmeyin diyemem cnku onlara küfür gibi geliyor zir cahil ler konuyu eşime açtım.. dünyanın lafını işittim.. onlara göre böyle bir şey yok .. çevresi bu şekilde düşünüyor.. her yerde mikrop var elini sabunla gecmez mantığı dalar .. olsa bile senin rahatsızlığın yok etkilenmezsin diyorlar..
Kara cahiller kara düzen her şeyleri ben nasıl mücadele edecem bilmiyorum...defalarca anlatmaya çalıştım. .. hiç bir şeyin cddiyetinde değiller ... İki gün sonra bana ne getirdin yüzük tesbih hediye alma bahanesiyle herkes ziyaret edecek .. bana da uçları değiyor.. bana da gelecekler çocuğuma da dokunacaklar
Tamam ben gtmiycem asla ama

Gitmek isteyen buyursun gitsin. Sizde gidenleri onlara temas edenleri eve kabul etmeyin açık açık söyleyin. Bugün uyarı yapıldı ayrıca 14 gün ziyaret yapılmasın diye azıcık haber izlesinler
Bütün gün ellerinde kumanda herkes izliyor ama onlara göre saçma yok öyle bir şey ..

Onların cahillikleri bugün sizi yarın herkesi etkileyecek ama sizde bu koca varken bişey yapmanız mümkün görünmüyor
Alışveriş yaptım eksik bir şeyler aldım.kolonya aradım marketlerde bir gün ... Diye demedigini bırakmadı seni kolonya mi koruyacak .. dalga gecmeler asagilamalar

Tabi canım ölenler de gerçekten ölmedi zaten bölüm sonunda canlanicaklar ay çok sinirlendim ya hadi onlar neyse de eşiniz nasıl böyle davranıyor evde el kadar çocuk varmış birde
Mikrop yok ona göre .. herkes kanserden gripten de oluyor diyor

Devletin bu gelenleri karantina altına alması lazım.
Ne zaman gelecekler?
Bugünkü vakadan sonra, birşeyler yaparlar diye düşünüyorum.
Siz gitmeyin, gidenlerle görüşmeyin, evinize de kabul etmeyin,14 gün en azından.

Yaptıkları onca cahillikleri yuttum gormezdem geldim ok. Tut ki küçük yerde yaşıyoruz birine bulaştı sonra n'olacak onu merak ediyorum kendileri gberse keşke ama colugumuz çocuğu muz
hadi digerleri eski kafa da esin nasil ikna olmaz boyle birsye. gelenlerde bir tuhaf
saglik bakanligina telefon mu acsaniz gizliden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…