- 6 Ekim 2017
- 1.120
- 568
- 53
- 35
- Konu Sahibi meleknurdogan
-
Cahiller sıkıntılar i bu uzeindeki cahilligi atamadım.esimjn bile kolonya falan aldım diye güldü bana o dereceKabul etmeyin evinizeÇocuğunuzuda eşinizide göndermeyin. İnsanlara şaka gibi geliyor herhalde bu durum
Oluyor .. o kadarı olmaz.dedigim.her şey başıma.geldi maalesef bu hayattaUmreden gelen birinden Corona virüsü çıktı bakan açıkladı bu kadar cahillik olmaz
Şaka gibi geliyor herhalde onlara ölmeyi bayılmak sanıyolarCahiller sıkıntılar i bu uzeindeki cahilligi atamadım.esimjn bile kolonya falan aldım diye güldü bana o derece
Yaptıkları cahillikleri anlatsam inanamazsinizŞaka gibi geliyor herhalde onlara ölmeyi bayılmak sanıyolar
Bütün gün ellerinde kumanda herkes izliyor ama onlara göre saçma yok öyle bir şey ..Gitmek isteyen buyursun gitsin. Sizde gidenleri onlara temas edenleri eve kabul etmeyin açık açık söyleyin. Bugün uyarı yapıldı ayrıca 14 gün ziyaret yapılmasın diye azıcık haber izlesinler
Yaptıkları onca cahillikleri yuttum gormezdem geldim ok. Tut ki küçük yerde yaşıyoruz birine bulaştı sonra n'olacak onu merak ediyorum kendileri gberse keşke ama colugumuz çocuğu muzkör cahillik
Tabi canım ölenler de gerçekten ölmedi zaten bölüm sonunda canlanicaklarBütün gün ellerinde kumanda herkes izliyor ama onlara göre saçma yok öyle bir şey ..
Alışveriş yaptım eksik bir şeyler aldım.kolonya aradım marketlerde bir gün ... Diye demedigini bırakmadı seni kolonya mi koruyacak .. dalga gecmeler asagilamalarOnların cahillikleri bugün sizi yarın herkesi etkileyecek ama sizde bu koca varken bişey yapmanız mümkün görünmüyor
Mikrop yok ona göre .. herkes kanserden gripten de oluyor diyorTabi canım ölenler de gerçekten ölmedi zaten bölüm sonunda canlanicaklaray çok sinirlendim ya hadi onlar neyse de eşiniz nasıl böyle davranıyor evde el kadar çocuk varmış birde
Allah sabır versinMikrop yok ona göre .. herkes kanserden gripten de oluyor diyor
Keşke böylelerini şikayet etme.gbi bir durum.olsa.yada bir yerde tutulsalar memleketlerine bir süre gelmeseler .. önlem.icin .. hepsi ertesi gün çıkacak eş dost ziyaretlerineAllah sabır versin
hadi digerleri eski kafa da esin nasil ikna olmaz boyle birsye. gelenlerde bir tuhafYaptıkları onca cahillikleri yuttum gormezdem geldim ok. Tut ki küçük yerde yaşıyoruz birine bulaştı sonra n'olacak onu merak ediyorum kendileri gberse keşke ama colugumuz çocuğu muz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?