• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın Umreden Gelecek Olan Eşimin Akrabaları Ve Mecbur Ziyaretler Baskılar

Bunlara virus bulasmissa, ki oldukca yuksek ihtimal, hic uzulmeyecegim.. belki anlarlar durumun ciddiyetini.. karantinadan kacanlar varmis, insallah yakalanmislardir... yoksa sizin ailenizden de olabilir esinizle gorusebilirler...

Son dakika haberlerden sonra kısaca anlatacak olursam başlıktan da anlayacağınız gbi eşimin bir kaç akrabası birinci derece yakın .. Umreden dönüyorlar .. bunlara gidip gelecek 14 gün kuralina asla uymayacak kaynanamlar bana da sonrasında ziyarete gelecekler ufacık çocuğum var ben gitmeyin diyemem cnku onlara küfür gibi geliyor zir cahil ler konuyu eşime açtım.. dünyanın lafını işittim.. onlara göre böyle bir şey yok .. çevresi bu şekilde düşünüyor.. her yerde mikrop var elini sabunla gecmez mantığı dalar .. olsa bile senin rahatsızlığın yok etkilenmezsin diyorlar..
Kara cahiller kara düzen her şeyleri ben nasıl mücadele edecem bilmiyorum...defalarca anlatmaya çalıştım. .. hiç bir şeyin cddiyetinde değiller ... İki gün sonra bana ne getirdin yüzük tesbih hediye alma bahanesiyle herkes ziyaret edecek .. bana da uçları değiyor.. bana da gelecekler çocuğuma da dokunacaklar
Tamam ben gtmiycem asla ama
Allahım tam delirmelik. Hiç mi haber izlemiyorlar bu derece cahillige ben tahammül edemezdim. Umreden gelenler hep hasta çıkıyor. Ve solunumla bulaşıyor. Aynı ortamds bulunmak kafi. Asla yanyana gelmeyin ve olay çıkarın. Benim esime ücretsiz izin verildi. Küçük bebeğim var kiramızı nasıl ödeyeceğiz bilmiyoruz. Tek umudumuz bu sürecin bir an önce bitmesi. Bu tarz insanlar oldukça nasıl bitecek? Sadece siz ve sizin aileniz zarar görmüyor. Toplum sağlığı için yaptıkları büyük tehlike arz ediyor. kaç kişinin vebalini aliyorlar. Nasıl müslüman bunlar. Yazıklar olsun.

Back
X