Söz Kesimi yarın sözleniyoruz (yani bugün) :)

Ben resimleri göremedim ama evde tekrar deniycem.. Çok mutlu olursunuz inşallah..
Allah sizi hiç ayırmasın mutluluklar..

yaaa çok beğendimm ay maşallaah nasıl özendim varya ..Allah hayrlısıyla tamamna erdrsnn cnm..
inş.bu arada siz söz bohçası da hazırlamışsınız dimi cnm gömlek v.s söz bohçası yanılmıosamm ???
erkek tarafı yaptı diemi yapıldı mrk ettim.çnkü bizde de böle bi adet yok nişanda bohça oluoda oyüsden soruyrm cnm..ama mendilleri süsleme olsun sözlüne bi kutuda vermen ve ufak ufak notlarla anlamlandırman çok çok hoş olmuşşş...darısı banaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan canm herşey gnlnce olsunnn =)

canımm çok teşekkür ederiiim:1hug:

evet canım söz bohçası yaptık öyle karşılıklı sadece birbirimize...
bazıları evet sadece nişanda yapıyor ama biz sözdede yaptık fazla abartmadan ufak tefek öyle hediye şeklinde...asıl detaylı olanı nişanda yapıyoruz...hatta onlar sadece erkek tarafı yapıyomuş demişti söz bohçasını,kız tarafıda isterse yapıyomuş,bizde yaptık öyle..

darısı başına ve isteyen herkesin başına canımm....çok sağolopuyorumnanaktan

allah tamamına erdirsin çok heyecanla baktım resimlere gerçekten çok güzel süprizler hazırlamışsın sözlüne canım...çok beğendim hayırlı olsun bu arada darısı benim ve tüm bekarların başına inşallah...

maşallah size hepsi o kadar güzel olmuşki canım söz elbisen de çok güzelmiş

ama söz mendilini ilk defa senden duydum açıkcası ama çk güzelmiş özelikle küçük notlar harika

allah mutluluğunuzu daim eetsin canım

darısı bizim başımıza artık:))

anladım canm benm açıklaman için çok teşekrr ettm aminnnnnnnnnn inşş. bilmiyorumkismile mutluluklarrr tatlımm mucukkk :))

canım dün sözün vardı galiba hayırlı olsun tekrar benmde isteme oldu aynı zamanda iki arkadaşımı daha istediler dün hayırlı bi geceydi sanırım olumunekankayizsmile

pardon canım dünki nişanındı di mi :sinifsinif:

evet canım dünki nişandıa.s

amin canım darısı başınıza hayırlısıyla....valla herşey herkeste farklı oluyor...bende bazı şeyleri ilk defa burdan görüyorum aslında söz mendilide burda gördüm ilk ama babam bile biliyomuşkaydirigubbakcemile3

teşekkürler

Allah tamamına erdirsin.çok çok mutlu ol...

aminn,sağol canıma.s.

Canım hayırlı uğurlu olsun hadi :))

teşekkürlerra.s.

her şeyi özenle hazırlamışsınız canım allah mutlu etsin tamamına erdirsin inşallahopuyorumnanaktan

çok sağol canım:ecrin_bebek:

teşekkürlr canım..aminn...isteyen seven herkesin başına inşallah...

beğenmene sevindimalkisalkisalkis

anladım canm benm açıklaman için çok teşekrr ettm aminnnnnnnnnn inşş. bilmiyorumkismile mutluluklarrr tatlımm mucukkk :))

rica ederim canım çok sağolla.s.

hepsi o kadar hoş şeyler ki gerçekten.
çok tebrik ederim Allah tamamını erdirsin gercekten cok guzel duygular olmalı
benım de cuma gunu hem ısteme söz cumartesi de nişanım olacak kısmetse o kadar heyecanlıyım ki ..1 gün arayla olacağı için sözde ne yapsam bilemiyorum önerisi olan varsa yardımlarınıza çok ihtiyacım var gercekten ..Forumunuza yenı üye oldum bu işlerin içine girince malum:)

Ne büyük heyecan
kendi günlerim aklıma geldi
Allah mutlu etsin

teşekkür ederim aminn:Saruboceq:

hayırlı olsun canım şimdiden....vallahi işte sözde yaptıklarımı koydum ben buraya...bunlarda illa olması gereken şeyler değil benim içimden geldiği için yaptım....söz mendilini bile bilmiyor çoğu kişi....

onlar dışında ikramlık şeyler yapılıyor işte pasta börek vs....sözde başka bişeye gerek yok canım....biz bide dua okutmuştuk ....

nişanda salonda oldu geçen hafta yemekli...ondada nişan şekeri yaptık biz kendimiz...

cok teşekkür ederim
ikramlıklar zaten oalcak malum:) benım de nişanım salonda olacak ..
ama mesela mendillerin cok şekerler ne kadar zamanda ve nasıl yaptın acaba bu konuda bıraz fikir verebilirsen cok memnun olurum karmakarışığım da bilmiyorumkismile

ay onlar çok basit cnm yaa...biz kendi zevkimize göre yaptık öyle...kese aldık hazır içine beyaz mendil koyduk bide bizde kokulu kuru çiçekler vardı onlardan koyduk bikaç tane...üzerinede yine hazır satılan süslü çiçeklerden yapıştırdık...oldu işte...kıyafetimizde mor diye mor boncuklarla bağladık....:icecream:

BEBEKKAFA nişanlının notları okuyunca tepkisi noldu onu merak ettim valla canım kaydirigubbakcemile3 bide düğün ne zaman kısmetse?hep sorulur ya,bu soruların sonu gelmez evlenirsin bu seferde çocuk ne zaman??diye başlarlar...delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 doğru valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…