• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi yarın sözleniyoruz (yani bugün) :)

ALLAH tamamini erdirsin opuyorumnanaktan
bende kahve sirasini karistirmistim,el öpme sirasini karistirmistim
oluyor böyle seyler heycandan
ama bende cok utanmistim :kedi:

evet canım yaa...sırayı karıştırınca çok kötü hissettim kendimi ama sonra ablası falan odada otururken söyledim o da boşver önemli değil herkes aldımı kahvesini aldı gerisini boşver dedi....bugün annesiylede konuşurken dedim o da önemli değil olur öyle o kadar dedi.....:kedi:

Allah tamamına erdirsin canım inşallah çok mutlu olursunuz sözlüne yazdığın notlar gerçekten çok harikalar darısı başıma inşallah yakın zamandaopuyorumnanaktan

aminnn canım inşallahh...bunlar aslında formaliteler önemli olan evlendikten sonrası...huzurlu mutlu olabilmek....inşallah öyle olur Allah ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin...sanada mutluluklar dilerim şimdiden:1hug:

resimler nerde cnm:hulya:

canım ilk sayfada var resim ama ekliycem daha...çoğu resim bende değil şuan tanıdıkların makinasıyla çekildiği için...onlardan alınca burayada koyucam...şimdilik bi kaç bohça resmi falan koyayım aceleyle benim çektiklerim....

ekliyorum şimdi kızlar

bunlar söz bohçasının yapılmadan önceki hali,model olarak görün istedim

459993Fotograf01511.jpg

670620Fotograf01500.jpg

bunlar bohçaya koyduklarımız....ek olarak bi pijama takımıyla iç çamaşırı takımıda vardı ama onların resmini çekmeyi unuttummm:çok üzgünüm:

558691Fotograf01611.jpg

810717Fotograf01622.jpg

2 çorapla bide mendil koyduk
734009Fotograf01644.jpg

bu da aşkıma verdiğim söz mendilim..baş harflerimiz işliydi...gerçi E harfi pek istediğimiz gibi olmadı ama....

153023Fotograf01744.jpg

986363Fotograf01733.jpg

bu mendili böyle sandığa koyup süsledik

864945Fotograf01766.jpg

bu da bohçanın son hali

973711Fotograf01799.jpg

1017IMG_12122.JPG

Son düzenleme:
tatlim öncelikle hayirli olsun...allah hayirlisiyla tamamina erdirsin...

ne kadar tatli ve güzel heyecanlar bunlar ya...rabim banada nasip eylesin...

mutluluklar dilerim canim...

tatlim öncelikle hayirli olsun...allah hayirlisiyla tamamina erdirsin...

ne kadar tatli ve güzel heyecanlar bunlar ya...rabim banada nasip eylesin...

mutluluklar dilerim canim...

çook teşekkürler canım aminn

güzel heyecanlar evet ama oldukçada stresliiboshayallersmile

hayırlısıyla sanada nasip olsun canım:1hug:

sen benim kafadansın bebek kafa süper olmuş bende erkek arkadaşıma ilginç şeyler yapmak istemiştim bohçada ama benimkini biraz garip karşılamışlarıdı hatta başlık açmıştım bakarsın ama süper olmuş tebrik ederim canım allah tamamamını erdirsin darısı benim başıma :)))))

ALLAH tamamına erdirsin canım...mutluluklar dilerim bir ömür boyu

çok teşekkür ederim canım..aminna.s.

sen benim kafadansın bebek kafa süper olmuş bende erkek arkadaşıma ilginç şeyler yapmak istemiştim bohçada ama benimkini biraz garip karşılamışlarıdı hatta başlık açmıştım bakarsın ama süper olmuş tebrik ederim canım allah tamamamını erdirsin darısı benim başıma :)))))

canım teşekür ederim...aslında bende kk dan esinlendim...sadece kendimden bişiler kattım opuyorumnanaktan

darısı senin başına olsun hayırlısıyla a.s.

buda tek taşımopuyorumnanaktan

841057Fotograf0189.jpg

Son düzenleme:
Mutluluklar dilerim allah tamamına erdirsin canım resimleri görmek isteriz.

Canım Tebrikler Mutluluğun Hiç Bozulmasın.
Benim de 4 Haziran 2010 Cuma günü Nişanım heycanlısn :roflol:

Mutluluklar dilerim allah tamamına erdirsin canım resimleri görmek isteriz.

çok teşekkürler canım...resimleri eklemek isterdim ama benimki ekleme diyobilmiyorumkismile

sadece bunu ekleyebiliyorum kıyafetlerimizi görmeniz açısından

1870.jpg

Canım Tebrikler Mutluluğun Hiç Bozulmasın.
Benim de 4 Haziran 2010 Cuma günü Nişanım heycanlısn :roflol:

aa canım hayırlı olsun seninde...1 gün arayla demekopuyorumnanaktan

sizede mutluluklar canım...aslında asıl heyecan isteme ve sözdeydi nişanda çok fazla heyecanlanmam sanırım,birde evlenirken heyecanlanırım :asigim:

Ben sözde de heycanlanmadım gayet normaldim çokta güzeldi böyle..
evet 1 gün ara ile seninde kaldı 12 gün..

ay çok guzeller ya ne guzel dusunmussun

canım çok teşekkür ederim:1hug:

speedy ben ilk tanışmaya geldiklerinde aşırı heyecanlıydım ama herşeyi çok güzel yapmıştım servisi falan,hatta herkes o kadar hyecanlıydın ama hiç belli etmedin dedi...istemede heyecanlanmam sanıyodum o yüzden ama çok heyecanlandım,kahve sırasını bile şaşırdımbilmiyorumkismile

ayyy evet 12 gün kaldıı...daha nişan elbisem yok ortadaa....hafta sonu alıcam inşallah...

evet aynen öyle...birde bi yandan kpss ye hazırlanıyorum ben,bu aralar aksattım dersleri yaaeyvahedigeldismile

gidiyim çalışayım biraz:kahve:

allah tamamına erdirsin bitanem hayırlı ugurlu olsun inşallahhh tebriklerrrropuyorumnanaktan

çok güzelsiniz darısı bekarlara:)

:nazar: Allah tamamına erdirsin canım,çok ince düşünmüşsün

allah tamamına erdirsin bitanem hayırlı ugurlu olsun inşallahhh tebriklerrrropuyorumnanaktan

cnm kıyafetin çok güzelmiş allah tamamına erdirsin

çook teşekkürler hepinize...darısı tüm sevenlerin başınaa...opuyorumnanaktan

Back