kızlarrr hepinize teşekkür ederimmm...
evet gece çok güzeldi...ben çok heycanlandım kahveleri dağıtırken saçmaladım resmennneyvahedigeldismile sırayı karıştırdım falan...çok kalabalıktı...
ilk önce geldiler işte sohbet muhabbet falan..zaten daha öce tanışmayada gelmişlerdi ve artı zaten tanıdık bir aileydi çook eskiden babamlarla onun babası bekarlarken aynı mahallede oturmuşlar ,amcasını falan tanıyodu babam,en küçük amcasıda annemin öğrencisiydi...o yüzden muhabbetli bir ortam oldu yine..sonra istemeye geldi iş benide çağırdılar,gel sende otur dediler,çok utandım ama oturdum...sonra amcası istedi Allahın emri peygamberin kavliyle diye....sonra babam "soru bana yöneltildi ama ben bugüne kadar yetiştirip büyütüp emek veren annesine sormak istiyorum "diyerek sözü anneme bıraktısenağlama annemde ağlayarak bi konuşma yaptı...ve sözlümden beni üzmiycene dair söz istedi...o da söz dedi....annem konuşurken ben ağlamaya başladım ve kalktım içeri kaçtımsenağlama
neyse sonunda hayırlı olsun dendi...ve aşkım tek taşımı taktı...bol bol resimler çekildi...çikolata ikram ettim...sonra hazırladığımız pastalar börekler vs servis ettik...
ama çok heyecanlı bir akşamdı benim ve aşkım için....herşey güzel oldu şükür....sonra çok sevdiğimiz bi aile dostumuz var kendisi din görevslisi...babamın isteği üzerine bir dua okuttuk....o da güzel oldu....
çıkarlarkende bohçalarını verdik...bugünde öğlen bize geldiler tekrar nişanı falan konuşmak için....annesi babası sözlüm geldiler...bugünde samimi bi ortam oldu....
darısı isteyen ve bu aşamada olan herkesin başına....Allah hepimizinkini hayırlı etsin...:Saruboceq:
resimde ekliycem kızlar bohçaları falan....
5 hazirandada nişanımız var...haftayada onun için alışverişler falan yapılcak.....
stres bitmiyooo