Söz Kesimi yarın sözleniyoruz (yani bugün) :)

BEBEKKAFA

Yağmur'umu bekliyorumm:)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
2.679
12
66
43
Ankara
evet yarın büyük gün...yani bugün ...saat 12 yi geçtiği için:asigim:

şu an aslında o kadar yorgunumki kaç gündür bir koşuşturmadır gidiyor...birde araya kpss başvuruları girdi onlada uğraştım falan...

dün tek taşımı aldık,bugün benim bohçam için alışveriş yaptık...ben daha önce almıştım aşkımınkileri...birde bu söz bohçasına ne konur ne edilir tantanası yaşandı,çok strese girdik ama bişiler aldık işte....

kk danda fikir edindim bolcana:)

yarın istemeye geliyolar aynı anda sözde kesilcek...5 hazirandada nişanımız var....hem heycanlıyım hem stresli hem gergin....bir garibim ya anlatamıyorum....

kızlar önce şunu söyliyim biz erkek tarafına çok fazla bişey almadık söz bohçası diye,yani asıl nişanda yapıcaz diye..ama erkek tarafı alıyormuş galiba baya bişiler öylemi?bilmiyorumkismile

valla bize kalsa söz bohçasını abartmaya gerek yoktu ama ....

neyse bu söz mendilim...bayanlara vericez bunlardan...sizce nasıl olmuşbilmiyorumkismile

söz elbisemde mor....aşkımda mor kravat mor mendil takıcak....söz mendillerinide böyle mor beyaz yapalım dedik...içinede mor kokulu çiçekler koyduk....nasıl olmuş sizce??

bu da aşkıma süprizim....her keseye farklı bişey farklı bir not yazdım süslü kartlara...mesela birine küçük bi saat koydum birlikte geçirdiğimiz her dakika huzur ve mutluluk dolu olsun yazdım...

birine 2li beyaz kuş biblosu koydum,birlikteliğimiz kar beyaz kanatları gibi temiz ve sadakat dolu olsun yazdım...

birine nazar boncuğu koydum aşkımıza ve sevgimize hiç nazar değmesin yazdım....

birine 2 tane süslü çikolata koydum ağzımızızn tadı hiç bozulmasın yazdım....

birine kalp şeklinde küçük bir çerçevede birbirine sarılmış yaşlı adam ve kadın resmi koydum,ömrümüz sonsuza dek onlar gibi anlayış ve güve n içinde geçsin yazdım

birinede iki tane biri pembe biri mavi bebek biblosu koydum,aşkımızın meyveleri rüzgar ve masal olsun yazdım( çocuklarımıza koyacağımız isimler)opuyorumnanaktan

ve bunları bu kutuya koydum

bu da aşkımın söz mendilini koyacağım minik sandık...onunkinde ismimizin baş harfleri işli ve kenarları oyalı....onunda resmini çekicem ama şu an bir tanıdıkta yarın getiricek....

ayrıca yarın bohçanın bitmiş son halinide ekliycem buraya kızlar...daha bohçayı yapmadık...

evet nasıl kızlar sizce? fikirlerinize ihtiyacım var...yarın içinde bana şans dileyin olurmu:kedi:

Son düzenleme:
Umarim hersey cok güzel gecer,simdiden ALLAH tamamini erdirsin diyeyim
herseyi cok özenerek hazirlamisin ve harika olmus
söz mendillerin cok hos, damada yaptiginizi cok merak ettim ekle mutlaka
notlarda cok ince düsünülmüs, sevgilin cok mutlu olucak eminim...

çok çok ınce dusunulmus detaylar uzerınde durulmus
merakla fotolarınızı beklıycem
heyecanınız mutlulugunuz askınız daım olsun
Allah tamamına erdırsın

söz mendillerine bende heves ettim:asigim:
hayırlı uğurlu olsun cnm fotoların devamını bekliyoruz

kızlar çok teşekkür ederim....beğenmenize sevindim....artık saatler kaldı heycanlanmaya başladımeyvahedigeldismile

daha resim koyucam evet...tekrar teşekkür ederima.s.

cnm benim herşey çok güzel gözüküyor inşallah gecen güzel geçmiştir . allah tamamına erdirsin cnm resimlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan

herşey çok tatlı olmuş canım...rabbim tamamına erdirsin inşallah.benim de sözüm dündü ve okdara güzeldi kiii nişanı sabırsızlıkla bekliyorum :)

sözlüne hazırladığın(sözlün diyorum artık saate görekaydirigubbakcemile3)süpriz şahane olmuş tüylerim diken diken oldu...Allah tamamına erdirsin inşallah...

kızlarrr hepinize teşekkür ederimmm...

evet gece çok güzeldi...ben çok heycanlandım kahveleri dağıtırken saçmaladım resmennneyvahedigeldismile sırayı karıştırdım falan...çok kalabalıktı...

ilk önce geldiler işte sohbet muhabbet falan..zaten daha öce tanışmayada gelmişlerdi ve artı zaten tanıdık bir aileydi çook eskiden babamlarla onun babası bekarlarken aynı mahallede oturmuşlar ,amcasını falan tanıyodu babam,en küçük amcasıda annemin öğrencisiydi...o yüzden muhabbetli bir ortam oldu yine..sonra istemeye geldi iş benide çağırdılar,gel sende otur dediler,çok utandım ama oturdum...sonra amcası istedi Allahın emri peygamberin kavliyle diye....sonra babam "soru bana yöneltildi ama ben bugüne kadar yetiştirip büyütüp emek veren annesine sormak istiyorum "diyerek sözü anneme bıraktısenağlama annemde ağlayarak bi konuşma yaptı...ve sözlümden beni üzmiycene dair söz istedi...o da söz dedi....annem konuşurken ben ağlamaya başladım ve kalktım içeri kaçtımsenağlama

neyse sonunda hayırlı olsun dendi...ve aşkım tek taşımı taktı...bol bol resimler çekildi...çikolata ikram ettim...sonra hazırladığımız pastalar börekler vs servis ettik...

ama çok heyecanlı bir akşamdı benim ve aşkım için....herşey güzel oldu şükür....sonra çok sevdiğimiz bi aile dostumuz var kendisi din görevslisi...babamın isteği üzerine bir dua okuttuk....o da güzel oldu....

çıkarlarkende bohçalarını verdik...bugünde öğlen bize geldiler tekrar nişanı falan konuşmak için....annesi babası sözlüm geldiler...bugünde samimi bi ortam oldu....

darısı isteyen ve bu aşamada olan herkesin başına....Allah hepimizinkini hayırlı etsin...:Saruboceq:

resimde ekliycem kızlar bohçaları falan....

5 hazirandada nişanımız var...haftayada onun için alışverişler falan yapılcak.....

stres bitmiyooo

Son düzenleme:
ALLAH tamamini erdirsin opuyorumnanaktan
bende kahve sirasini karistirmistim,el öpme sirasini karistirmistim
oluyor böyle seyler heycandan
ama bende cok utanmistim :kedi:

Allah tamamına erdirsin canım inşallah çok mutlu olursunuz sözlüne yazdığın notlar gerçekten çok harikalar darısı başıma inşallah yakın zamandaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…