- Konu Sahibi Herdaimgunes
-
of of. acaba benle konusaaydı ne derdi :S
of of. acaba benle konusaaydı ne derdi :S
Hakkinda hayirlisi varmis canim.
Cok kötü durumda birakmis gercekten seni, ama bazi erkekler böyle moloz oluyor iste, napalim.
Ama söylemeden edemeyecegim, cesaretine hayran kaldim, herkesin yapamayacagi bir seyi yaptin sen, ayrica hicbirsey kaybetmedin.
Tam aksine
Insallah degerini bilen insanlar ile karsilastirir rabbim bundan sonra seni.
o an çok sinirliydim ona. bütün okul tuhaf tuhaf bakıyor bana şimdi onun yüzünden. ki ben kötü bişiy yapmadım. söyleseydim de sinirlenip gitseydi yine belki bi avuntu bulurdum oturur oturmaz meraba diyip gidilir mikonuşmasına izin verip öyle karar verseydn keşke :S
Sinirlenecek bişey yok canım bence keşke bütün erkekler böyle olsa ,düşünsene senin erkek arkadaşın ,nişanlın var bir kızda ondan hoşlanıyor kız yanına geldiğinde erkek arkadaşın merhaba deyip yanından kalkıyor .Böyle bir insanla evlenmek istemez misin şunu söyleyebilirim demekki iyiyi kötüyü ayırdedebiliyorsun bunun tam tersinide yapabilirdi.
Sinirlenecek bişey yok canım bence keşke bütün erkekler böyle olsa ,düşünsene senin erkek arkadaşın ,nişanlın var bir kızda ondan hoşlanıyor kız yanına geldiğinde erkek arkadaşın merhaba deyip yanından kalkıyor .Böyle bir insanla evlenmek istemez misin şunu söyleyebilirim demekki iyiyi kötüyü ayırdedebiliyorsun bunun tam tersinide yapabilirdi.
Farklı ve güzel bi bakış açısı.
Ama bu çocuk kıza bakıyodu malesef ki canım.
ayy valla düşündüm de nefret ederim ben öyle erkeklerden
hani ulaşılmayanlar değerli gelir ya benimde öyle birşey. tanımak da istemiyorum bu saatten sonra isterse gelsin yalvarsın. olmazinşallah canım inşallah vardır öyle biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?