Yarın son kez göreceğim, mucize diye bir şey var mıdır?

Hakkinda hayirlisi varmis canim.

Cok kötü durumda birakmis gercekten seni, ama bazi erkekler böyle moloz oluyor iste, napalim.

Ama söylemeden edemeyecegim, cesaretine hayran kaldim, herkesin yapamayacagi bir seyi yaptin sen, ayrica hicbirsey kaybetmedin.
Tam aksine

Insallah degerini bilen insanlar ile karsilastirir rabbim bundan sonra seni.

amin canım çok teşekkür ederim çok

Sinirlenecek bişey yok canım bence keşke bütün erkekler böyle olsa ,düşünsene senin erkek arkadaşın ,nişanlın var bir kızda ondan hoşlanıyor kız yanına geldiğinde erkek arkadaşın merhaba deyip yanından kalkıyor .Böyle bir insanla evlenmek istemez misin şunu söyleyebilirim demekki iyiyi kötüyü ayırdedebiliyorsun bunun tam tersinide yapabilirdi.

Farklı ve güzel bi bakış açısı.

Ama bu çocuk kıza bakıyodu malesef ki canım.

Farklı ve güzel bi bakış açısı.

Ama bu çocuk kıza bakıyodu malesef ki canım.

hayatım, karşı tarafta bana bön bön bakıyordu ne bilim saf mıyım bilmiyorum belkide herşeyi kendime yorumluyorum, bilemiyorum. ama ondan hiçbişi görmeseydim asla gitmezdim. benle ilgilenmeseydi zaten denemek istemezdim zaten umursamıyor neden ilerde içimde kalsın ki derdim. ve daha sonradan konusmaya bile çalıştı. ama bakış açın güzel :) keşke öyle biri çıksa karşımıza

İyi yada Kötü Bi sonuç almışsın en azından canım Zararın neresinden dönsen kardır. Hiç denemeseydin belki aylarca sıkıntısını çekicekdin Uhde olacaktı içinde .Temizlemiş oldun böylece :) Ve nasıl Odun modeller var piyasada bunuda anladın Tecrübe oldu sana . insanları iyi tanımadan hak ettiklerinden fazla değer veriyoruz olan bize oluyor bölesi iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…