- Konu Sahibi Herdaimgunes
-
ilk sayfadaki mesajını okurken hiç yadırgamadım seni. tam 2,5 yıl platonik bağlandım birine. ki şu anda evliyim ve 2 aylık hamileyim :)) her neyseee, çok zor olacak biliyorum ama illa konuşamam ben diyorsan, otur yaz içinden geçenleri, altına da yaz numaranı. emin ol keşkelerle geçicek hayatın. ha bu arada benim o platonik aşkım beni okul bitince farketti ve o çıktı karşıma. inan bütün büyü oracıkta bozuldu. çünkü ben ona bütün özellikleri ben yükledim. o benim hayalimdeki kişiydi. ete kemiğe bürününce kalmadı bişey. ama keşkem de olmadı. sen de yap bişeyler, hakikaten kaybedeceğin hiç bişe olmicak... ii geceler... bol şans...
teşekkür ederim :) sırf içimde keşke falan kalmasın diye yapacağım bunu. aslıdna çok severim şiiri ve yazmayı yazsam da çok güzel olur sanırım :) bu gece bişiyler yazıyım ben. tekrar teşekkür ederim
bir de neden istemedin karşına çıkınca?
bişiyler karalamaya çalışacağım artık :))bencede mektup süper fikir :)
merhaba dersin mektubu verirsin. tabi numaranı da yazarsın mektubun sonuna :)
hem mektubu verdiğinde yüzyüze geliceksiniz zaten. eğer oda bişiler hissediyosa zaten numaran var mutlaka arar
çünkü ben onu istediğimde o yoktu hiç. ben hep onu bekledim. hatta o aralar hayatına biri girdiğinde bile ben uzaktan tuna diye kendimi paralıyordum :) ama onun o kadar büyük olmadığını onu karşımda konuşurken anladım. biri söylemiş benim ondan hoşlandığımı. ben keşke seni farkedebilseydim falan diyince soğudum işte nedense. bence ben başlı başına fark edilmesi gereken bi kızdımemin ol sen de öylesin. inşallah senin fikirlerin değişmez ve birbirinizi tanımaya karar verirsiniz. sonuçta sen de tanımıyosun onu. ha bu arada benimde kalemim güçlüdür bayaa:) ama bırak gönlün yazsın, hissettiğin neyse yaz. gönlüm ve dileklerim seninle... :)
Merhaba canım
mektup çok güzel bi fikir bencede,diyebileceğim tek şey
Rabbim yardımcın olsun inşaallah,dualarım seninle.
Sıcak bir gülümseme,tatlı bir merhaba...Kaybedecek birşeyin yok.
Yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :)
Evet bende merak ediyorum sonucu umarım girer yazar bişeyler iyi ya da kötü :26::26:Çok merak ettim acaba konu sahibi konuştu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?