Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yarın sabah yumurta toplatmaya gidicem nasıl oluyor heycanlıyım :))))
dün akşam çatlatma iğnemi vuruldum sabah toplama yapacaklar nasip olursa 20/04 çarşamba büyük ihtimal transferin olur dediler inşallah rabbimin doğum günü hediyesi olur bebişim içim kıpır kıpır benimle deneyimlerinizi paylaşırmısınız
dün akşam çatlatma iğnemi vuruldum sabah toplama yapacaklar nasip olursa 20/04 çarşamba büyük ihtimal transferin olur dediler inşallah rabbimin doğum günü hediyesi olur bebişim içim kıpır kıpır benimle deneyimlerinizi paylaşırmısınız
selam canim,insallah tedevain hayirli olur yuzunuzu guldurur,ben yumurta toplattiktan sonra 2 gun asla ayaga kalkamadim cok bambaska bi sanci vardi,doktora sordum normal cunku yumurta toplanirken icini resmen delik desik ediyorlar dedi ama senin moralini bozmak istemem bunyeden bunyeye degsiyr insallah senin acin olmaz benm de ilk denememi cok heycanliydm,,ama sonuc negatif ti ama bu arada tedavi oldugun yer coook onemli guvendigin ve iyice arastirdign bi yer olmasi gerek,ben memorial de olmustum ve memnun kalmadim,neyse tedaviden 2 ay sonra normal yolla hamile kaldim ALLAHIN ISI yani tutmazsa bile uzulme bak allah tan umit kesilmez belki hic ummadign anda yuzunuz guler.sevgiler...INSALLAH GUZEL SONUC ALIRSIN