- 6 Mart 2013
- 659
- 843
Burdan bir arkadaşın tavsiyesiyle görüşmeye gideceğim...Yarın 12.30 da randevum var dua edin güzel bir görüşme olsun da memeliler kervanına ben de katılayım ben de millete tavsiyeler vereyim yardımcı olayım O kadar çok istiyorum ki hatta olursa nickimi memeli mestan olarak değiştireceğimŞaka bir yana uzun zamandır istiyorum buranın eski üyelerindenim...Bir ara çok araştırdım 2 doktorla görüştüm malesef içime sinmedi...Bu yüzden uzun bir süre rafa kaldırmıştım bu konuyu ama artık olmam gerek...Bir erkek arkadaşım var evlenmeyi düşünüyoruz ama ben böyle erkek gibi nasıl onun karşısına çıkacağım,gelinlik desen istediğim modeller hep straplez ve üst kısmı yakışmayacak ((((((( Sırf bu yüzden evliliği hep geçiştiriyorum erkek arkadaşıma hep sonra sonra diyorum...Artık çok bunaldım nolur dua edin yarınki görüşmem olumlu geçsin....Ayrıca bu doktorla ilgili olumlu olumsuz deneyimleri olan arkadaşlar varsa görüşleriniz benim için çok önemli...1.65 boy 53 kg ım nasıl protez olur acaba? Bir de yumuşak olsun istiyorum mentor mu tercih etmeliyim biraz fikir verirseniz çok sevinirim kızlar yarın doktora nasıl bişe istediğimi net anlatmam lazım