- 15 Eylül 2020
- 358
- 182
- 53
- Konu Sahibi cikolatalipankek
Fırında bir şey olsun istiyorum tercihen çok uğraştırmayacak. Tatlı yaptım, kısırım var yaprak sarmam var, soğuk makarna yapacağım ve yanına ekstra bir şey daha istiyorum sıcak bir şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemege geliyorsa misafir kisir vs olmaz. Caya geliyorsa bunlarin yanina bir kurabiye yaparsiniz olur benceFırında bir şey olsun istiyorum tercihen çok uğraştırmayacak. Tatlı yaptım, kısırım var yaprak sarmam var, soğuk makarna yapacağım ve yanına ekstra bir şey daha istiyorum sıcak bir şey
Hayır yemeğe gelmiyorlar, arkadaşlarım öylesine oturmaya geliyor. Bende bir şeyler yapayım dedim kuru kuru oturmamak içinYemege geliyorsa misafir kisir vs olmaz. Caya geliyorsa bunlarin yanina bir kurabiye yaparsiniz olur bence
Tamam o zaman kurabiye iyi olur, elmali kurabiye yapin meselaHayır yemeğe gelmiyorlar, arkadaşlarım öylesine oturmaya geliyor. Bende bir şeyler yapayım dedim kuru kuru oturmamak için
Cok tuzlu agirlikli olmaz mi? Kisir, sarma ve makarna varmis zatenHazır yufkadan börek yapın
Tuzlu bir şey olur bence. Çörek otlu kurabiye falanFırında bir şey olsun istiyorum tercihen çok uğraştırmayacak. Tatlı yaptım, kısırım var yaprak sarmam var, soğuk makarna yapacağım ve yanına ekstra bir şey daha istiyorum sıcak bir şey
Hazır yufkadan börek yapın
Börek yada poğaça ekleyin.Başka bir şey istemez![]()
Tuzlu bir şey olur bence. Çörek otlu kurabiye falan
Ammaaaan ben bayaaa baya misafir agirlamayi bilmiyormusum ayolMilföyden börek güzel oluyor
Belki tek kisi gelecek, cam acip mesafeli oturacaklar. Ben bunu yaptim, evet yaptim ve pisman degilim; cunku delirmem daha buyuk zarar olurduPardon pandemi dönemi misafir mi ağırlıyorsunuz.sadece sordum
Belki tek kisi gelecek, cam acip mesafeli oturacaklar. Ben bunu yaptim, evet yaptim ve pisman degilim; cunku delirmem daha buyuk zarar olurdu![]()
GeneldeAmmaaaan ben bayaaa baya misafir agirlamayi bilmiyormusum ayol![]()
Çok özledik misafir almayı,gitmeyiPardon pandemi dönemi misafir mi ağırlıyorsunuz.sadece sordum
Tesekkur ederim bilgilendirme icin. Ben en son ne zaman caya misafir aldim hatirlamiyorumGenelde
Kısır
Sarma
Makarna salatası öncelikle olur:)Karın doyurur:)
Börek yada poğaça mutlaka olur.
Kurabiye olsa fena olmaz ama pek tercih edilmiyor.Genelde kalır,çocuk varsa onlar yiyebilir.
Tatlı varmış.Bir tatlı yeterli aslında ama iki tane yapılacaksa bir kremalı kek bir tane şerbetli tercihimdir.
Evet ağırlıyorum ve bu benim sorunum :)Pardon pandemi dönemi misafir mi ağırlıyorsunuz.sadece sordum
O kurabiye hep KV muamesi görür. Çok sevilir ama ortamlarda tercih edilmez. KV bekarken çok sevilip evlenince mecbur katlanılması gibiGenelde
Kısır
Sarma
Makarna salatası öncelikle olur:)Karın doyurur:)
Börek yada poğaça mutlaka olur.
Kurabiye olsa fena olmaz ama pek tercih edilmiyor.Genelde kalır,çocuk varsa onlar yiyebilir.
Tatlı varmış.Bir tatlı yeterli aslında ama iki tane yapılacaksa bir kremalı kek bir tane şerbetli tercihimdir.
PekiEvet ağırlıyorum ve bu benim sorunum :)
Aynen sofrada yada ikramlıklar arasında bulunsun diye yapılırO kurabiye hep KV muamesi görür. Çok sevilir ama ortamlarda tercih edilmez. KV bekarken çok sevilip evlenince mecbur katlanılması gibi![]()