Yarın misafirim geliyor ne pişirsem acaba

cikolatalipankek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
358
182
53
Fırında bir şey olsun istiyorum tercihen çok uğraştırmayacak. Tatlı yaptım, kısırım var yaprak sarmam var, soğuk makarna yapacağım ve yanına ekstra bir şey daha istiyorum sıcak bir şey

Fırında bir şey olsun istiyorum tercihen çok uğraştırmayacak. Tatlı yaptım, kısırım var yaprak sarmam var, soğuk makarna yapacağım ve yanına ekstra bir şey daha istiyorum sıcak bir şey
Yemege geliyorsa misafir kisir vs olmaz. Caya geliyorsa bunlarin yanina bir kurabiye yaparsiniz olur bence

Tuzlu bir şey olur bence. Çörek otlu kurabiye falan

Ammaaaan ben bayaaa baya misafir agirlamayi bilmiyormusum ayol 😂😂😂
Genelde
Kısır
Sarma
Makarna salatası öncelikle olur:)Karın doyurur:)
Börek yada poğaça mutlaka olur.
Kurabiye olsa fena olmaz ama pek tercih edilmiyor.Genelde kalır,çocuk varsa onlar yiyebilir.
Tatlı varmış.Bir tatlı yeterli aslında ama iki tane yapılacaksa bir kremalı kek bir tane şerbetli tercihimdir.

Genelde
Kısır
Sarma
Kurabiye olsa fena olmaz ama pek tercih edilmiyor.Genelde kalır,çocuk varsa onlar yiyebilir.
Tatlı varmış.Bir tatlı yeterli aslında ama iki tane yapılacaksa bir kremalı kek bir tane şerbetli tercihimdir.
Tesekkur ederim bilgilendirme icin. Ben en son ne zaman caya misafir aldim hatirlamiyorum 🙈

Genelde
Kısır
Sarma
O kurabiye hep KV muamesi görür. Çok sevilir ama ortamlarda tercih edilmez. KV bekarken çok sevilip evlenince mecbur katlanılması gibi 😁😁

Back
X