Evet dren takıldı, doktorum daha sağlıklı olduğunu söylemişti. 48 saat sonra çektiler. Birkaç sayfa önceye bakarsanız orada da anlatmıştım, inanın çekilirken sıfır acı boşa korkmuşum 5 saniye içinde ikisi de çekildi en ufak bir acı hissetmedim hatta çıkınca inanılmaz rahatlamıştımİyi günler dren takıldı mı size ameliyatta? Takanlar varsa bilgilendirebilir mi beni 14ünde ameliyatım var doktor takabilir dedi endişeliyim biraz.
Çok sağolun içimi rahatlattınız. Peki gezmek zor oldu mu drenlerle lavaboya giderken v.sEvet dren takıldı, doktorum daha sağlıklı olduğunu söylemişti. 48 saat sonra çektiler. Birkaç sayfa önceye bakarsanız orada da anlatmıştım, inanın çekilirken sıfır acı boşa korkmuşum 5 saniye içinde ikisi de çekildi en ufak bir acı hissetmedim hatta çıkınca inanılmaz rahatlamıştım
Öyle aşırı bir zorluğu yok ama tabi kolay değil. Elimle serum gibi tuttum lavaboya öyle gittim bir acısı yok zaten. Uyurken de yatağın iki yanından sarkıtırdım.Çok sağolun içimi rahatlattınız. Peki gezmek zor oldu mu drenlerle lavaboya giderken v.s
Hiç korkmayın saniyelik bir acı bile yaşamadım. Ben doktorumun muayenehanesine gittim orada kendisi çekti.Peki sonrasında nerede çıkardınız drenleri acil çıkarıyor mudur evim başka şehirde olduğu için tedirginim biraz verdiğiniz bilgiler çok rahatlattı beni
Geçmiş olsun .Bende bandaj yok sadece korse var.Bugün 3.günüm ve sanırım en zor gecıcek günüm buqun.Yanma ve ağrım bütün gece uyutmadı .Burayı pek okuyan yok aslında ama süreçle ilgili yine bilgi vereceğim, belki forumda ameliyat olacak ya da yeni ameliyat olmuş birine bilgi olur.
Ameliyatın üzerinden 41 saat geçti. Doktor vitamin dahil bir sürü ilaç verdi. 2 antibiyotik, 2 ağrı kesici, 1 kas gevşetici, 1 vitamin, 1 mide koruyucu. Düzenli olarak kullanıyorum. Drenlerim hala duruyor. 4 saat sonra kontrolüm var o zaman çıkaracaklar.
Dayanılmaz bir ağrım yok ama sabahları kalkmak ölüm gibi bir şey. Normalde yüz üstü ya da yan yatan biriyim yatarken dik pozisyonda oturur gibi uyumak, dönememek, kıpırdayamamak zor.
Kollarımı kullanabiliyorum. Dual plan olmasına rağmen şişe kapağı açabiliyorum, kapı kolu indirebiliyorum, yemeğimi yiyebiliyorum.
Tuvalet konusunda yardıma ihtiyacım oluyor. Üstelik bugün regl oldum, inşallah ilaçlar keser :/
Korse ya da ağrılar değil ama beni en çok bandaj zorluyor. Burayı okuyan biri varsa bu bandajlar ne kadar kalıyor? En çok zorlayan o bandaj, o kadar sıkı ki anlatamam
Diren de takmadı doktorHiç korkmayın saniyelik bir acı bile yaşamadım. Ben doktorumun muayenehanesine gittim orada kendisi çekti.
Benim ameliyatımın üstünden 1 ay geçti, ben ikinci ya da üçüncü gün büyük tuvalete çıkmıştım galiba. Her doktorun tarzı farklı bazı doktorlar bandaj kullanıyor bazıları kullanmıyor.Geçmiş olsun .Bende bandaj yok sadece korse var.Bugün 3.günüm ve sanırım en zor gecıcek günüm buqun.Yanma ve ağrım bütün gece uyutmadı .
Tek basıma asla kalkamıyorum .Bwnde merak ediyorum bu sıkışma ağrı şeklindeki kaçıncı gün gider .
25 temmuzda gel bandajlarını alıcam dedi doktor.
Bu arada hala büyük tuvalete çıkmadım .Siz çıktınız mı .
Umarım öyle olur ağrı olsa dayanacağım ama baskı hisse nefes sıkıntısı yaratıyor Buda beni çok yorduBenim ameliyatımın üstünden 1 ay geçti, ben ikinci ya da üçüncü gün büyük tuvalete çıkmıştım galiba. Her doktorun tarzı farklı bazı doktorlar bandaj kullanıyor bazıları kullanmıyor.
Hiç merak etmeyin ilk 3 gün geçmiş 4-5 gün sonra acılarınız büyük ölçüde azalacak :)
Baskı hissi çok normal, hiç merak etmeyin kısa sürede hepsi geçecek geriye çok güzel göğüsler kalacakUmarım öyle olur ağrı olsa dayanacağım ama baskı hisse nefes sıkıntısı yaratıyor Buda beni çok yordu
Doktor bana arveles ve parol yazmıştı 4 saat arayla iç demişti. Günde 3 parol 3 arveles gibi ama bende sabah akşam almıştım, ihtiyacım olmamıştı. Sabret canım bitecek acılarHiç geçmeyecek gibi birde ağrı kesici sabah akşam yazmış doktor az değil mi
Bana 350 cc takıldı
Merhabalar çok teşekkür ederimMerhaba öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsunBen de yaptırmak istiyorum da açıkçası korkuyorum ben de oldukça zayıfım 1.64 boy 45 kiloyum ve göğüs dokum çok az var göğüs çatalı bile yok 75 beden sütyen bile dolmuyor psikolojimi çok bozuyor bu durum yani kadın olduğumu hissetmiyorum resmen desteksiz sütyen takamıyorum, desteklilerde bile tam dolmuyor o derece kötü durumdayım yani Bi 85 beden olsa güzel durur gibime geliyor ama sizce ne yapmalıyım çok uzun anlattım kusuruma bakmayın ne olursunuz bu durumdan muzdaribim ben Sürekli bana nişanlısın evlenince hamile kalınca büyüyecek diyorlar ben bunu beklemek de istemiyorum hem en fazla 1 beden büyüyormuş :'(
Ayyy çok istiyorum vallaha yaşıtlarımda görünce o kadar imreniyorum ki.. İnşallah işe başlayacağım önümüzdeki ay, taksitle falan olursa yaptırmak istiyorum yaMerhabalar çok teşekkür ederimben sizin gibi çok zayıfım ve durumumuz ameliyat öncesi aynıydı. Destekli sütyenler bile dolmuyordu.
Evlenince büyür olayı tamamen şehir efsanesi. Evliyim ve 1 çocuğum var, hatta tam tersi emzirmeden sonra olan minicik göğsümde gitti.
Ben bugün ilk kez sütyen denedim dışarıda dolu dolu c cup o kadar mutlu oldum ki. Küçülse bile b cup kalır o da çok iyi.
Göğüs büyütmenin tek yolu implant, öyle evlilik, ot, yağ vs değil ne yazık ki. İnsanın kendine güveni geliyor
İmkanınız varsa kesinlikle tavsiye ederim
Ben 2 çocuk annesiyim 32 yasindayim. Emzirme oncesi ekstra dolgulu hic bi sütyen bile dolmuyordu. Bir aya sutten keseceğim simdi bile dolgulu 75ler ancak oluyorMerhabalar, burayı kimse okumuyor diye güncellemeyi bırakmıştım. Bugün 18.günüm, dikişler ve uyku pozisyonu dışında hiçbir sıkıntım yok. Dikişlerin üzerinde hala bant var ve 2 günde bir pansuman yapıyorum, bir an önce bantlardan kurtulmak istiyorum. Uyku pozisyonu olarakta sadece sırt üstü yatmam gerektiği için uykuya dalmak biraz zor oluyor.
Zaten okuduysanız görmüşsünüzdür Allah'a şükür ki benim en başından beri hiç öyle dayanamıyorum dediğim bir ağrım ya da aman aman eziyetli bir günüm olmadı kas altı olmasına rağmen :) Rabbim herkese benim ameliyat sonrası sürecimi nasip etsin
Hayırlı olsun sızım için herkes kendini naisl.guzel.hissediyorsa öyle.yapmali peki maliyeti ne kadardiMerhabalar çok teşekkür ederimben sizin gibi çok zayıfım ve durumumuz ameliyat öncesi aynıydı. Destekli sütyenler bile dolmuyordu.
Evlenince büyür olayı tamamen şehir efsanesi. Evliyim ve 1 çocuğum var, hatta tam tersi emzirmeden sonra olan minicik göğsümde gitti.
Ben bugün ilk kez sütyen denedim dışarıda dolu dolu c cup o kadar mutlu oldum ki. Küçülse bile b cup kalır o da çok iyi.
Göğüs büyütmenin tek yolu implant, öyle evlilik, ot, yağ vs değil ne yazık ki. İnsanın kendine güveni geliyor
İmkanınız varsa kesinlikle tavsiye ederim
Ne büyük cesaretler yaKızlar merhaba,
Ameliyatımı Dr. Onur Gökdemir yapacak. 300 cc ya da 310 cc arasından operasyon sırasında deneyerek seçim yapacak. Aslında anatomik implant tercih ettim ama risklerden dolayı yuvarlak olmasında karar kıldık.
Eskiden beri küçük göğüslerim var ama 1.5 yıllık emzirme sonrasında gerçekten olan küçük göğüslerimde kayboldu diyebilirim.
2.5 yaşında inanılmaz hareketli bir kızım var, açıkçası biraz korkuyorum ama operasyon kararımda da netim.
Boyum 162 kilom 40 zayıf bir kadınım. Göğüs dokum az olsa da var. Dual plan yöntemiyle takılacak, göğüs katlanma çizgisinden 4 cm'lik bir kesi olacak. 45 gün medikal korse kullanmam gerekiyormuş.
Daha önce bu operasyonu geçirenlerden destek ve yardım bekliyorum :) 300 ya da 310 cc çok zayıf olduğum için bende nasıl olur bilemiyorum. Ameliyat sonrası küçük bir çocukla nasıl geçer korkularım var, cc'ler konusunda hiçbir fikrim yok.
Sizin göğüsleriniz var miNe büyük cesaretler ya
Ben doğurmaya korkuyorum ki kacari yok o çocuk çıkacak
millet resmen hür iradesiyle çatır çatır ameliyata giriyor