- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
40 yaşındayım. Kişi ailesini savunuyorsa böyle kötü bir olayda onların devamıdır. Sakin birlesmeyin.Ev diziliydi ben özür dileyip adım atmadım diye delirdi eşyaları kırıyor cimri olan o değil ailesi sinirli biri ama anlaşıyorduk öfkesi hemen geçerdi her şeyi ikimiz yapmıştık kızlar çok canım yanıyor ama en doğrusu bitmesi biliyorum
Ev diziliydi ben özür dileyip adım atmadım diye delirdi eşyaları kırıyor cimri olan o değil ailesi sinirli biri ama anlaşıyorduk öfkesi hemen geçerdi her şeyi ikimiz yapmıştık kızlar çok canım yanıyor ama en doğrusu bitmesi biliyorum
Ev diziliydi ben özür dileyip adım atmadım diye delirdi eşyaları kırıyor cimri olan o değil ailesi sinirli biri ama anlaşıyorduk öfkesi hemen geçerdi her şeyi ikimiz yapmıştık kızlar çok canım yanıyor ama en doğrusu bitmesi biliyorum
Yeni evli ciftin 20 gun sonra ne isi varmis ailesiyle sacmaliga bak. Insam yeni evine alisamiyor birde kaynanada mi kalcaksin. Birde agresif. Bugun esya kiran yarin o sehpalari sirtinizda kirar. Burada aynen bu dedigimi yasayan bir uyenin konusu vardi. Bugun üzülmek yarin yasayacaginiz birçok seyden daha iyidirEv diziliydi ben özür dileyip adım atmadım diye delirdi eşyaları kırıyor cimri olan o değil ailesi sinirli biri ama anlaşıyorduk öfkesi hemen geçerdi her şeyi ikimiz yapmıştık kızlar çok canım yanıyor ama en doğrusu bitmesi biliyorum
Zararın neresinden dönersen kârdır kardeşim. Boşver hiç güzel yüreğini sıkma bile. Yoksa ileride daha büyük sorunlar hatta muhtemelen boşanma olacaktıYarın kınam vardı haftaya da düğünüm. 7 yıldır beraberiz. 2 yıldır nişanlıydık. Ailesinin görgüsüzlükleri cimrilikleri hep kavga konusu oldu aramızda. Bir çöp almadılar bana. Bir çöp. 2 yıldır nişanlıyım 2 ev aldılar kendilerine. Bize hep paramız yok diye ağladılar. Manevi olarak da yoklardı. Nişanlım olacak kişi eski nişanlım artık düğünden 20 gün sonra kurban memlekete gidelim diye tutturdu. Balayı yok tabii her şeyi kendimiz aldık. Memlekette annesi babası ablası yeğeni hepimiz bir arada.... Görümcelerim benimle konuşmuyor sebepsiz yere çok kötülük ettiler. Ben hep iyiydim... O memleket konusunda en azından ayrı evlerde kalalım yeni evliyiz yeni adapte oluyorum dedim. Annesi haklısın dedi sonra gitmiş oğlunu doldurmuş üstüme saldı. Nişanı attık. Sinirli yobazın teki.
Ilerde bosanacagina simdi ayrilmak iyi olmus,şansın varmis kurtuldunYarın kınam vardı haftaya da düğünüm. 7 yıldır beraberiz. 2 yıldır nişanlıydık. Ailesinin görgüsüzlükleri cimrilikleri hep kavga konusu oldu aramızda. Bir çöp almadılar bana. Bir çöp. 2 yıldır nişanlıyım 2 ev aldılar kendilerine. Bize hep paramız yok diye ağladılar. Manevi olarak da yoklardı. Nişanlım olacak kişi eski nişanlım artık düğünden 20 gün sonra kurban memlekete gidelim diye tutturdu. Balayı yok tabii her şeyi kendimiz aldık. Memlekette annesi babası ablası yeğeni hepimiz bir arada.... Görümcelerim benimle konuşmuyor sebepsiz yere çok kötülük ettiler. Ben hep iyiydim... O memleket konusunda en azından ayrı evlerde kalalım yeni evliyiz yeni adapte oluyorum dedim. Annesi haklısın dedi sonra gitmiş oğlunu doldurmuş üstüme saldı. Nişanı attık. Sinirli yobazın teki.
Birinin duasini almissin ki boyle sülaleden kurtulmussun. Gerçekten hiç üzülme asıl evlendikten sonra yaşasaydın bunları şu aşamadan daha zor olurdu. Hayatına bak mutlu olYarın kınam vardı haftaya da düğünüm. 7 yıldır beraberiz. 2 yıldır nişanlıydık. Ailesinin görgüsüzlükleri cimrilikleri hep kavga konusu oldu aramızda. Bir çöp almadılar bana. Bir çöp. 2 yıldır nişanlıyım 2 ev aldılar kendilerine. Bize hep paramız yok diye ağladılar. Manevi olarak da yoklardı. Nişanlım olacak kişi eski nişanlım artık düğünden 20 gün sonra kurban memlekete gidelim diye tutturdu. Balayı yok tabii her şeyi kendimiz aldık. Memlekette annesi babası ablası yeğeni hepimiz bir arada.... Görümcelerim benimle konuşmuyor sebepsiz yere çok kötülük ettiler. Ben hep iyiydim... O memleket konusunda en azından ayrı evlerde kalalım yeni evliyiz yeni adapte oluyorum dedim. Annesi haklısın dedi sonra gitmiş oğlunu doldurmuş üstüme saldı. Nişanı attık. Sinirli yobazın teki.
HAYIRLISI OLMUŞ ARKADAŞIM. üzül ağla acını yaşa ama bununla olmaz.Yarın kınam vardı haftaya da düğünüm. 7 yıldır beraberiz. 2 yıldır nişanlıydık. Ailesinin görgüsüzlükleri cimrilikleri hep kavga konusu oldu aramızda. Bir çöp almadılar bana. Bir çöp. 2 yıldır nişanlıyım 2 ev aldılar kendilerine. Bize hep paramız yok diye ağladılar. Manevi olarak da yoklardı. Nişanlım olacak kişi eski nişanlım artık düğünden 20 gün sonra kurban memlekete gidelim diye tutturdu. Balayı yok tabii her şeyi kendimiz aldık. Memlekette annesi babası ablası yeğeni hepimiz bir arada.... Görümcelerim benimle konuşmuyor sebepsiz yere çok kötülük ettiler. Ben hep iyiydim... O memleket konusunda en azından ayrı evlerde kalalım yeni evliyiz yeni adapte oluyorum dedim. Annesi haklısın dedi sonra gitmiş oğlunu doldurmuş üstüme saldı. Nişanı attık. Sinirli yobazın teki.
Sevindim bittiğine, o kurbanıda kurtulduğun iç kes bence.Yarın kınam vardı haftaya da düğünüm. 7 yıldır beraberiz. 2 yıldır nişanlıydık. Ailesinin görgüsüzlükleri cimrilikleri hep kavga konusu oldu aramızda. Bir çöp almadılar bana. Bir çöp. 2 yıldır nişanlıyım 2 ev aldılar kendilerine. Bize hep paramız yok diye ağladılar. Manevi olarak da yoklardı. Nişanlım olacak kişi eski nişanlım artık düğünden 20 gün sonra kurban memlekete gidelim diye tutturdu. Balayı yok tabii her şeyi kendimiz aldık. Memlekette annesi babası ablası yeğeni hepimiz bir arada.... Görümcelerim benimle konuşmuyor sebepsiz yere çok kötülük ettiler. Ben hep iyiydim... O memleket konusunda en azından ayrı evlerde kalalım yeni evliyiz yeni adapte oluyorum dedim. Annesi haklısın dedi sonra gitmiş oğlunu doldurmuş üstüme saldı. Nişanı attık. Sinirli yobazın teki.
kurtuldum diye sevinmelisinYarın kınam vardı haftaya da düğünüm. 7 yıldır beraberiz. 2 yıldır nişanlıydık. Ailesinin görgüsüzlükleri cimrilikleri hep kavga konusu oldu aramızda. Bir çöp almadılar bana. Bir çöp. 2 yıldır nişanlıyım 2 ev aldılar kendilerine. Bize hep paramız yok diye ağladılar. Manevi olarak da yoklardı. Nişanlım olacak kişi eski nişanlım artık düğünden 20 gün sonra kurban memlekete gidelim diye tutturdu. Balayı yok tabii her şeyi kendimiz aldık. Memlekette annesi babası ablası yeğeni hepimiz bir arada.... Görümcelerim benimle konuşmuyor sebepsiz yere çok kötülük ettiler. Ben hep iyiydim... O memleket konusunda en azından ayrı evlerde kalalım yeni evliyiz yeni adapte oluyorum dedim. Annesi haklısın dedi sonra gitmiş oğlunu doldurmuş üstüme saldı. Nişanı attık. Sinirli yobazın teki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?