Kız nasıl bi sevap işledin de Allah seni evlenmeden kurtarmış,biz evli çocuklu bok yoluna gittik,kötü bi insanda değilim halbukiYarın kınam vardı haftaya da düğünüm. 7 yıldır beraberiz. 2 yıldır nişanlıydık. Ailesinin görgüsüzlükleri cimrilikleri hep kavga konusu oldu aramızda. Bir çöp almadılar bana. Bir çöp. 2 yıldır nişanlıyım 2 ev aldılar kendilerine. Bize hep paramız yok diye ağladılar. Manevi olarak da yoklardı. Nişanlım olacak kişi eski nişanlım artık düğünden 20 gün sonra kurban memlekete gidelim diye tutturdu. Balayı yok tabii her şeyi kendimiz aldık. Memlekette annesi babası ablası yeğeni hepimiz bir arada.... Görümcelerim benimle konuşmuyor sebepsiz yere çok kötülük ettiler. Ben hep iyiydim... O memleket konusunda en azından ayrı evlerde kalalım yeni evliyiz yeni adapte oluyorum dedim. Annesi haklısın dedi sonra gitmiş oğlunu doldurmuş üstüme saldı. Nişanı attık. Sinirli yobazın teki.
Eski nişanlınız olacak dolmalık biberle yarın eskaza evlenseydiniz boşanamazdınız.Yarın kınam vardı haftaya da düğünüm. 7 yıldır beraberiz. 2 yıldır nişanlıydık. Ailesinin görgüsüzlükleri cimrilikleri hep kavga konusu oldu aramızda. Bir çöp almadılar bana. Bir çöp. 2 yıldır nişanlıyım 2 ev aldılar kendilerine. Bize hep paramız yok diye ağladılar. Manevi olarak da yoklardı. Nişanlım olacak kişi eski nişanlım artık düğünden 20 gün sonra kurban memlekete gidelim diye tutturdu. Balayı yok tabii her şeyi kendimiz aldık. Memlekette annesi babası ablası yeğeni hepimiz bir arada.... Görümcelerim benimle konuşmuyor sebepsiz yere çok kötülük ettiler. Ben hep iyiydim... O memleket konusunda en azından ayrı evlerde kalalım yeni evliyiz yeni adapte oluyorum dedim. Annesi haklısın dedi sonra gitmiş oğlunu doldurmuş üstüme saldı. Nişanı attık. Sinirli yobazın teki.
Helal sana ... Verilmiş sadakan varmış...Göz göre göre atmamışsın kendini çukura...Geç bile kalmışsın bu kararı vermemeklede neyse..Zararın neresinden dönersen kârsır..Yarın kınam vardı haftaya da düğünüm. 7 yıldır beraberiz. 2 yıldır nişanlıydık. Ailesinin görgüsüzlükleri cimrilikleri hep kavga konusu oldu aramızda. Bir çöp almadılar bana. Bir çöp. 2 yıldır nişanlıyım 2 ev aldılar kendilerine. Bize hep paramız yok diye ağladılar. Manevi olarak da yoklardı. Nişanlım olacak kişi eski nişanlım artık düğünden 20 gün sonra kurban memlekete gidelim diye tutturdu. Balayı yok tabii her şeyi kendimiz aldık. Memlekette annesi babası ablası yeğeni hepimiz bir arada.... Görümcelerim benimle konuşmuyor sebepsiz yere çok kötülük ettiler. Ben hep iyiydim... O memleket konusunda en azından ayrı evlerde kalalım yeni evliyiz yeni adapte oluyorum dedim. Annesi haklısın dedi sonra gitmiş oğlunu doldurmuş üstüme saldı. Nişanı attık. Sinirli yobazın teki.
Evlenseydiniz muhtemelen boşanırdınız iyi olmuş. Yalnız 7 yıldır beraberiz demişsiniz 7 yıl boyunca ailesinin karakterini hiç mi çözemediniz cimrilikleri davranışları elbet belli bi süre sonra göstermiştir kendini. 7 yıl nasıl katlandınız ben onu anlamadım.Yarın kınam vardı haftaya da düğünüm. 7 yıldır beraberiz. 2 yıldır nişanlıydık. Ailesinin görgüsüzlükleri cimrilikleri hep kavga konusu oldu aramızda. Bir çöp almadılar bana. Bir çöp. 2 yıldır nişanlıyım 2 ev aldılar kendilerine. Bize hep paramız yok diye ağladılar. Manevi olarak da yoklardı. Nişanlım olacak kişi eski nişanlım artık düğünden 20 gün sonra kurban memlekete gidelim diye tutturdu. Balayı yok tabii her şeyi kendimiz aldık. Memlekette annesi babası ablası yeğeni hepimiz bir arada.... Görümcelerim benimle konuşmuyor sebepsiz yere çok kötülük ettiler. Ben hep iyiydim... O memleket konusunda en azından ayrı evlerde kalalım yeni evliyiz yeni adapte oluyorum dedim. Annesi haklısın dedi sonra gitmiş oğlunu doldurmuş üstüme saldı. Nişanı attık. Sinirli yobazın teki.
Bugün eşyaları kıran yarın bi tarafınızı kırardı. Öfkesi geçene kadar canınızdan olabilirdiniz.Ev diziliydi ben özür dileyip adım atmadım diye delirdi eşyaları kırıyor cimri olan o değil ailesi sinirli biri ama anlaşıyorduk öfkesi hemen geçerdi her şeyi ikimiz yapmıştık kızlar çok canım yanıyor ama en doğrusu bitmesi biliyorum
Onun bu tavrı hiç normal değil. Öfke sorunu var belli ki.Ev diziliydi ben özür dileyip adım atmadım diye delirdi eşyaları kırıyor cimri olan o değil ailesi sinirli biri ama anlaşıyorduk öfkesi hemen geçerdi her şeyi ikimiz yapmıştık kızlar çok canım yanıyor ama en doğrusu bitmesi biliyorum
Eşyaları kırıp dökmesi bile adamın yanlış biri olduğunun kanıtıEv diziliydi ben özür dileyip adım atmadım diye delirdi eşyaları kırıyor cimri olan o değil ailesi sinirli biri ama anlaşıyorduk öfkesi hemen geçerdi her şeyi ikimiz yapmıştık kızlar çok canım yanıyor ama en doğrusu bitmesi biliyorum
Döverdi soverdi ama sonra hemen geçerdi siniri ile devam ederdi bu olay. Öfke kontrlu olmayan adamlarla arkadaşlık dahi yapmayınız.Ev diziliydi ben özür dileyip adım atmadım diye delirdi eşyaları kırıyor cimri olan o değil ailesi sinirli biri ama anlaşıyorduk öfkesi hemen geçerdi her şeyi ikimiz yapmıştık kızlar çok canım yanıyor ama en doğrusu bitmesi biliyorum
Keşke bende şerefsiz eşimin gerçek yüzünü nişanda görseydimde evlenmeseydim. Sakın üzülmeyin siz çok şanslısınız.En azından evlenmeden adamın gerçek yüzünü görmüşsünüz.Evlenip bide boşanmayla uğraşmayacaksınız.Yarın kınam vardı haftaya da düğünüm. 7 yıldır beraberiz. 2 yıldır nişanlıydık. Ailesinin görgüsüzlükleri cimrilikleri hep kavga konusu oldu aramızda. Bir çöp almadılar bana. Bir çöp. 2 yıldır nişanlıyım 2 ev aldılar kendilerine. Bize hep paramız yok diye ağladılar. Manevi olarak da yoklardı. Nişanlım olacak kişi eski nişanlım artık düğünden 20 gün sonra kurban memlekete gidelim diye tutturdu. Balayı yok tabii her şeyi kendimiz aldık. Memlekette annesi babası ablası yeğeni hepimiz bir arada.... Görümcelerim benimle konuşmuyor sebepsiz yere çok kötülük ettiler. Ben hep iyiydim... O memleket konusunda en azından ayrı evlerde kalalım yeni evliyiz yeni adapte oluyorum dedim. Annesi haklısın dedi sonra gitmiş oğlunu doldurmuş üstüme saldı. Nişanı attık. Sinirli yobazın teki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?