Yarın Kınam Vardı Nişan Attık

Düğünden önce huzursuzluk, anlaşmazlık, değersizlik görüpte barışıp mutlu olanı hiç görmedim. Yol yakınken dönmüşsün sakın bu kadar yol geldik barışsam mı diye düşünme. Daha başında ailesinin sözünden çıkmayıp balayında bile onlarla olmak istiyorsa evlendikten sonra değişeceğini sanma evlendiğinde ailesi ile de evleniyorsun. Şükür et..

Paraları yok değil.

Ya size ya da eski nişanlınıza yok.

Demek istediğim ya kendi kafalarında başka biri var ya da oğullarını devamlı eziyorlar ve o da devamlı yaranmaya çalışıyor.

Her türlü kurtulmuşsunuz.

verilmiş sadakan var git yetim giydir allah korumuş

sinirli biri ama anlasiyorduk diye bir sey yok.
sinirli biri ilerde daha da sinirli biri oluyor... evlenince o sinir azalmayacak, artacak.
sakin kararindan vazgecme.

Nişanlınız ve ailesi babam tarafına o kadar çok benziyor kii. Yıllardır tartışmalar bitmiyor huzurumuz kaçtı onlar yüzünden.
Babam da bu yaşında iyi evlat onayı alma peşinde.
Gelirleri var aldıkları kira var bizden daha iyi konumdalar ama babama hep mağdur edebiyatı yaparlar.

iyi yapmışsın, böyle manyaklara prim vermeyin evlenmeyin mutluluğunuzu düşünün kuzum

bir hemcinsim daha doğruyu bulmuş diye seviniyorum şuan
Sen de kalan takı varsa bozdur kurban kes.

Bence iyi olmuş. Bu kadar sorunun içine evlenip girmmeis oldunuz..inanın evlemseniz de bu sorunlar devam edecekti ve pismanlik yaşayacaktınız daha fazla

Aynı benim kayinvalide kayinpeder yok yok diye ağlayıp hiçbir şey yapmadılar benim şansım eşim iyi biri ve arkamda ona rağmen alakaları basıyor içleri kötü bıktım onlardan hiç sevmiyorum şansım olsa eşim iyi olmasına rağmen bu aileye keşke gelmeseydim diyorum bazen kurban kes bacım kurban..

Yol yakınken dönmüşsünüz vazgeçmeyin kararınızdan sakın. Evlendikten sonra daha beter olacaktı.

Biz ne kadar kurtulmuşsun şöyle böyle desek de tahmin ediyorum ki sen şuan çok üzgünsün.Dile kolay 7 yıllık bir ilişkin bitti, 7 yıllık emeğin, alışkanlıkların...
Sana şunu diyorum ki Allah gönlüne ferahlık versin. Bu kapıyı kaparken en hayırlı kapıyı açsın.

Bugün hic girmedigine göre ben kinada oldugunu düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…