- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.079
- 158
Düğünden önce huzursuzluk, anlaşmazlık, değersizlik görüpte barışıp mutlu olanı hiç görmedim. Yol yakınken dönmüşsün sakın bu kadar yol geldik barışsam mı diye düşünme. Daha başında ailesinin sözünden çıkmayıp balayında bile onlarla olmak istiyorsa evlendikten sonra değişeceğini sanma evlendiğinde ailesi ile de evleniyorsun. Şükür et..Yarın kınam vardı haftaya da düğünüm. 7 yıldır beraberiz. 2 yıldır nişanlıydık. Ailesinin görgüsüzlükleri cimrilikleri hep kavga konusu oldu aramızda. Bir çöp almadılar bana. Bir çöp. 2 yıldır nişanlıyım 2 ev aldılar kendilerine. Bize hep paramız yok diye ağladılar. Manevi olarak da yoklardı. Nişanlım olacak kişi eski nişanlım artık düğünden 20 gün sonra kurban memlekete gidelim diye tutturdu. Balayı yok tabii her şeyi kendimiz aldık. Memlekette annesi babası ablası yeğeni hepimiz bir arada.... Görümcelerim benimle konuşmuyor sebepsiz yere çok kötülük ettiler. Ben hep iyiydim... O memleket konusunda en azından ayrı evlerde kalalım yeni evliyiz yeni adapte oluyorum dedim. Annesi haklısın dedi sonra gitmiş oğlunu doldurmuş üstüme saldı. Nişanı attık. Sinirli yobazın teki.
verilmiş sadakan var git yetim giydirYarın kınam vardı haftaya da düğünüm. 7 yıldır beraberiz. 2 yıldır nişanlıydık. Ailesinin görgüsüzlükleri cimrilikleri hep kavga konusu oldu aramızda. Bir çöp almadılar bana. Bir çöp. 2 yıldır nişanlıyım 2 ev aldılar kendilerine. Bize hep paramız yok diye ağladılar. Manevi olarak da yoklardı. Nişanlım olacak kişi eski nişanlım artık düğünden 20 gün sonra kurban memlekete gidelim diye tutturdu. Balayı yok tabii her şeyi kendimiz aldık. Memlekette annesi babası ablası yeğeni hepimiz bir arada.... Görümcelerim benimle konuşmuyor sebepsiz yere çok kötülük ettiler. Ben hep iyiydim... O memleket konusunda en azından ayrı evlerde kalalım yeni evliyiz yeni adapte oluyorum dedim. Annesi haklısın dedi sonra gitmiş oğlunu doldurmuş üstüme saldı. Nişanı attık. Sinirli yobazın teki.
sinirli biri ama anlasiyorduk diye bir sey yok.Ev diziliydi ben özür dileyip adım atmadım diye delirdi eşyaları kırıyor cimri olan o değil ailesi sinirli biri ama anlaşıyorduk öfkesi hemen geçerdi her şeyi ikimiz yapmıştık kızlar çok canım yanıyor ama en doğrusu bitmesi biliyorum
Bence iyi olmuş. Bu kadar sorunun içine evlenip girmmeis oldunuz..inanın evlemseniz de bu sorunlar devam edecekti ve pismanlik yaşayacaktınız daha fazlaYarın kınam vardı haftaya da düğünüm. 7 yıldır beraberiz. 2 yıldır nişanlıydık. Ailesinin görgüsüzlükleri cimrilikleri hep kavga konusu oldu aramızda. Bir çöp almadılar bana. Bir çöp. 2 yıldır nişanlıyım 2 ev aldılar kendilerine. Bize hep paramız yok diye ağladılar. Manevi olarak da yoklardı. Nişanlım olacak kişi eski nişanlım artık düğünden 20 gün sonra kurban memlekete gidelim diye tutturdu. Balayı yok tabii her şeyi kendimiz aldık. Memlekette annesi babası ablası yeğeni hepimiz bir arada.... Görümcelerim benimle konuşmuyor sebepsiz yere çok kötülük ettiler. Ben hep iyiydim... O memleket konusunda en azından ayrı evlerde kalalım yeni evliyiz yeni adapte oluyorum dedim. Annesi haklısın dedi sonra gitmiş oğlunu doldurmuş üstüme saldı. Nişanı attık. Sinirli yobazın teki.
Aynı benim kayinvalide kayinpeder yok yok diye ağlayıp hiçbir şey yapmadılar benim şansım eşim iyi biri ve arkamda ona rağmen alakaları basıyor içleri kötü bıktım onlardan hiç sevmiyorum şansım olsa eşim iyi olmasına rağmen bu aileye keşke gelmeseydim diyorum bazen kurban kes bacım kurban..Yarın kınam vardı haftaya da düğünüm. 7 yıldır beraberiz. 2 yıldır nişanlıydık. Ailesinin görgüsüzlükleri cimrilikleri hep kavga konusu oldu aramızda. Bir çöp almadılar bana. Bir çöp. 2 yıldır nişanlıyım 2 ev aldılar kendilerine. Bize hep paramız yok diye ağladılar. Manevi olarak da yoklardı. Nişanlım olacak kişi eski nişanlım artık düğünden 20 gün sonra kurban memlekete gidelim diye tutturdu. Balayı yok tabii her şeyi kendimiz aldık. Memlekette annesi babası ablası yeğeni hepimiz bir arada.... Görümcelerim benimle konuşmuyor sebepsiz yere çok kötülük ettiler. Ben hep iyiydim... O memleket konusunda en azından ayrı evlerde kalalım yeni evliyiz yeni adapte oluyorum dedim. Annesi haklısın dedi sonra gitmiş oğlunu doldurmuş üstüme saldı. Nişanı attık. Sinirli yobazın teki.
Biz ne kadar kurtulmuşsun şöyle böyle desek de tahmin ediyorum ki sen şuan çok üzgünsün.Dile kolay 7 yıllık bir ilişkin bitti, 7 yıllık emeğin, alışkanlıkların...
Sana şunu diyorum ki Allah gönlüne ferahlık versin. Bu kapıyı kaparken en hayırlı kapıyı açsın.
Ben de öyle tahmin ettim. Bir süre sonra da eşim şöyle, görümcem böyle diye yazmaz inşallah buralara.Bugün hic girmedigine göre ben kinada oldugunu düsünüyorum
Ben de öyle tahmin ettim. Bir süre sonra da eşim şöyle, görümcem böyle diye yazmaz inşallah buralara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?