Yarın kınam vardı haftaya da düğünüm. 7 yıldır beraberiz. 2 yıldır nişanlıydık. Ailesinin görgüsüzlükleri cimrilikleri hep kavga konusu oldu aramızda. Bir çöp almadılar bana. Bir çöp. 2 yıldır nişanlıyım 2 ev aldılar kendilerine. Bize hep paramız yok diye ağladılar. Manevi olarak da yoklardı. Nişanlım olacak kişi eski nişanlım artık düğünden 20 gün sonra kurban memlekete gidelim diye tutturdu. Balayı yok tabii her şeyi kendimiz aldık. Memlekette annesi babası ablası yeğeni hepimiz bir arada.... Görümcelerim benimle konuşmuyor sebepsiz yere çok kötülük ettiler. Ben hep iyiydim... O memleket konusunda en azından ayrı evlerde kalalım yeni evliyiz yeni adapte oluyorum dedim. Annesi haklısın dedi sonra gitmiş oğlunu doldurmuş üstüme saldı. Nişanı attık. Sinirli yobazın teki.
Yarın kınam vardı haftaya da düğünüm. 7 yıldır beraberiz. 2 yıldır nişanlıydık. Ailesinin görgüsüzlükleri cimrilikleri hep kavga konusu oldu aramızda. Bir çöp almadılar bana. Bir çöp. 2 yıldır nişanlıyım 2 ev aldılar kendilerine. Bize hep paramız yok diye ağladılar. Manevi olarak da yoklardı. Nişanlım olacak kişi eski nişanlım artık düğünden 20 gün sonra kurban memlekete gidelim diye tutturdu. Balayı yok tabii her şeyi kendimiz aldık. Memlekette annesi babası ablası yeğeni hepimiz bir arada.... Görümcelerim benimle konuşmuyor sebepsiz yere çok kötülük ettiler. Ben hep iyiydim... O memleket konusunda en azından ayrı evlerde kalalım yeni evliyiz yeni adapte oluyorum dedim. Annesi haklısın dedi sonra gitmiş oğlunu doldurmuş üstüme saldı. Nişanı attık. Sinirli yobazın teki.
Bence cok iyi yapmissin.bende oyle körü körüne evlendim.ayni senin yasadiklarini yasadim.kayinpeder beni dovmeye bile kalkti ama yemediYarın kınam vardı haftaya da düğünüm. 7 yıldır beraberiz. 2 yıldır nişanlıydık. Ailesinin görgüsüzlükleri cimrilikleri hep kavga konusu oldu aramızda. Bir çöp almadılar bana. Bir çöp. 2 yıldır nişanlıyım 2 ev aldılar kendilerine. Bize hep paramız yok diye ağladılar. Manevi olarak da yoklardı. Nişanlım olacak kişi eski nişanlım artık düğünden 20 gün sonra kurban memlekete gidelim diye tutturdu. Balayı yok tabii her şeyi kendimiz aldık. Memlekette annesi babası ablası yeğeni hepimiz bir arada.... Görümcelerim benimle konuşmuyor sebepsiz yere çok kötülük ettiler. Ben hep iyiydim... O memleket konusunda en azından ayrı evlerde kalalım yeni evliyiz yeni adapte oluyorum dedim. Annesi haklısın dedi sonra gitmiş oğlunu doldurmuş üstüme saldı. Nişanı attık. Sinirli yobazın teki.
Kurtulmuşsun dua et sakın dönme...Yarın kınam vardı haftaya da düğünüm. 7 yıldır beraberiz. 2 yıldır nişanlıydık. Ailesinin görgüsüzlükleri cimrilikleri hep kavga konusu oldu aramızda. Bir çöp almadılar bana. Bir çöp. 2 yıldır nişanlıyım 2 ev aldılar kendilerine. Bize hep paramız yok diye ağladılar. Manevi olarak da yoklardı. Nişanlım olacak kişi eski nişanlım artık düğünden 20 gün sonra kurban memlekete gidelim diye tutturdu. Balayı yok tabii her şeyi kendimiz aldık. Memlekette annesi babası ablası yeğeni hepimiz bir arada.... Görümcelerim benimle konuşmuyor sebepsiz yere çok kötülük ettiler. Ben hep iyiydim... O memleket konusunda en azından ayrı evlerde kalalım yeni evliyiz yeni adapte oluyorum dedim. Annesi haklısın dedi sonra gitmiş oğlunu doldurmuş üstüme saldı. Nişanı attık. Sinirli yobazın teki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?