yarın kınam var ve 17 temmuzda evleniyorum!!

MrsBanker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
497
4
46
İstanbul
Arkadaşlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum..cidden evlilik hazırlığında bana oldukça yardımcı oldu..en stresli dönemlerimde bu foruma girerek rahatladım..
17temmuzda nişanlanmıştım ve yine 17 temmuzda tam 1 sene sonrasında evleniyorum..nişanlandığım gün bir yıl gecermi demiştim..hatta ne zaman evleneceksin diye soranlara cekinerek 1 yıl sonra diyordum..ama sayılı gün çabuk gecermiş..

ben nişanlımla 4 sene önce üniveristede tanıştım.sınıf arkadaşımdı..yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi 4 sene boyunca..birbirimizi çok sevdik bazen cok kırdık...bazen çıkmaza girdik ama asla birbirmizden vazgecmedik.onu cok seviyorum.
umarım birbirini gercekten cok seven herkes evlenp çok mutlu olur..
ben gecmez 4 sene diyordum ama gecti arkadaşlar...darısı sizin başınıza diyorum..

bu başlığı sadece mutluluğumu paylaşmak adına açtım..bana şans dileyin lütfen..inş kınam ve nikahım istediğim gibi gecer

çok teşekkürederim cnmm:)
seninlede suanki stresimi paylaşabilirim :)

hafta sonu sıcaklar artacakmış o gelinlikle nasıl dayanacağım diye strese girmedim değil

hayırlı olsun herşey gönlünce olsun darısı bana :)

çok çoook mutlu olun inşallah
yazınızda yer yer kendimi okudum sanki :) aynı sınıf, 4 yıl, yeme içme aynı, bekleme... aah ah sonumuzda size benzesin bizde kavuşalım

hayrlı olsun heyecanını paylaşıorum umarım herşey yolunda olur, benm de haftayaaaa :)

allah mesut etsin, bizim de evlilik yıldönümümüz 17si...ömür boyu mutluluklar diliyorum

hayırlı olsun kazasız belasız atlatırsın inşallah. hep güzel şeyler düşünki güzel şeyler olsun resimlerini bekliyoruz

şuan kimbilir nasıl heyecanlısıdındır. allah mutluluğunuzu sonsuza kadar daim etsin inşallah

sen çekinerek 1 yıl var diyormuşsun biz geçen sene ekimde nişanlandık nişanlım şuan asker, nasipse seneye yaza olacak bizimde düğünümüz Allah'ın izniyle

geç olsun güç olmasın yeterki, hayırlısı ne zaman ise allah o zamanı nasip etsin.

mutluluğumu paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim.darısı isteyen herkesin başına inşallah..

kınam nikahım ve sonrasında balayım hersey çok güseldi..
sorunsuz bi şekilde atlattım çok şükür..
resimlerimi en kısa zamanda ekleyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…