• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarin hastahaneye gidecegim corona bulasir mi

Mavimorumsu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
60
37
8
33
Merhaba kızlar 2 ayi aşkın suredir adet olmuyorum.onceden hep duzenliydi.farkli zamnlarda 4 tane idrar testi yaptim negatf.bebek dusunmuyodum zaten oglum daha kucuk.en son7nda korkarakta olsa randevu aldim.ama cirona bulasr mi diye uyuyamiyorum.yakin zamnda hastaneye giden var mi

Koronü yüksek olduğu zamanlarda defalarca gidip geldim.. Önlemini alnca birşey olmaz İnşaALLAH

Merhaba kızlar 2 ayi aşkın suredir adet olmuyorum.onceden hep duzenliydi.farkli zamnlarda 4 tane idrar testi yaptim negatf.bebek dusunmuyodum zaten oglum daha kucuk.en son7nda korkarakta olsa randevu aldim.ama cirona bulasr mi diye uyuyamiyorum.yakin zamnda hastaneye giden var mi
Evet, gittim.
Bakın korona öyle tüm önlemi alıp da olabileceğiniz bir hastalık değil eğer sürekli maruz kalmazsanız.
Kaldı ki hastanede muayeneniz, bekleyişiniz maksimum 2 saat sürebilir.
Sizin yerinizde olsam eldiven ve maskeyle girerim hastaneye, hiçbir yere dokunmasam bile eldiven üzerinden yine kolonyayla sık sık temizlenirim.
Gözlerimi kapatıp uzaktan da suratıma, saçıma sıkarım, ki yapıyorum.
Yanınızdan çok yakın mesafede biri geçtiği an havaya da sıkın bir fıs kolonyayı😂
İşiniz bitip çıktığınızda eldiven, maske çöpe ve yenileri.
Eve girişte derhal soyunun ve duş.

Bu saydığım şeyleri yaparsanız, korona olma ihtimaliniz en milimize seviyede kalır.

Bugun gittim cift maske taktım
Hayat devam edıyor
Bu seferde hastalıktan doktora gıtmessek hasta olucaz

Yapılan en büyük yanlışlardan biri eldiven kullanımı, bilincsiz eldiven kullanımı bircok bulasq sebep oldu. Eldivenin verdigi yalancı temizlik hissi ile insanlar saatlerce her yere dokunuyorlar ve geçirgenligi var maalesef eldivenin yada yanlışlıkla çanta, telefon , su şişesine dokundugunuzda eldiven ile ellenilen her yerin mikrobu orda kalıyor. Siz belki bilincli kullananlardansınızdr fakat bir sağlıkçı olarak uyarmak zorundayım. Biz eldivenleri sadece bir islemde takıp atıyoruz oyle uzun uzun takılması sağlıklı değil. Günlük hayatta nöbet çıkışında da eldiveni sadece asansöre basmak icin kullanıp atıyorum eldiven olmazsa peçete veya herhangi baska bisey ole dokunmakta bu konuda güvenli.

Back