yarın evlilik yıldönümümüz ve ben hala hediye almadım ne alacağım ??????

white_snow

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2012
181
0
26
Ankara
Yarın evlilik yıldönümümüz ama hala bir hediye alamadım . parfüm ve gömlek almak istemiyorum artık her özel günde parfüm gömlek almaktan gak geldi :) kıyafet ve parfüm harici ne yapılabilir ya da alınabilir. bu arada takı da takmaz asla yüzük kolye bilmem ne. Elektroniğe telefona falan çok meraklı ama onsuz alırsam da kesin kazık yerim o daha iyi anlar, bilmiyorum ne yapacağımı . fikriniz var mı acaba :)

Karar vermekte geç kalmışsınız.. Önceden keşke biraz ağzını yoklasaydınız bakalım istediği bişey var mı elektronik falan? :26:

Küçük, minnacık, ama tadı damakta kalacak lezzetli bir yaz pastası al. Yanına da günlük kullanabileceği aksesuar iliştir. Anahtarlık gibi, kullanıyorsa kalemlik gibi, ...

Mütevazilik samimiyeti hissettirir.

Şenlikli bir şekilde öpüşüp koklaşıp kutlaşın sonra :)

Karar vermekte geç kalmışsınız.. Önceden keşke biraz ağzını yoklasaydınız bakalım istediği bişey var mı elektronik falan? :26:

evet iş yoğunluğundan bi türlü zaman ayıramadım ya. birde il dışından yatılı misafirlerim vardı onlar gitti ramazan girdi derken kalakaldı. .;((

Küçük, minnacık, ama tadı damakta kalacak lezzetli bir yaz pastası al. Yanına da günlük kullanabileceği aksesuar iliştir. Anahtarlık gibi, kullanıyorsa kalemlik gibi, ...

Mütevazilik samimiyeti hissettirir.

Şenlikli bir şekilde öpüşüp koklaşıp kutlaşın sonra :)

anahtarlık güzel bir anahtarlık güzel fikir gerçekten. hiç yanından ayırmayacağı bir şey.

Back