• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın eşimin doğum günü(fikir istiyorum)

bu biraz eşinize göre değişecek bir konu. yemek pasta tamam hediye konusu tamamen size kalmış onu en iyi siz tanıdığınız için. böyle bebeklerden gelmiş gibi olan hediyeleri bazı erkekler seviyor bazıları o kadar romantik bulmuyor çevreden tecrübeyle sabit :D umarım keyifli bi akşam geçirirsiniz. kırgınlığınız da hormonal olabilir gayet normal. o da böylelikle unutulmuş olur

bu biraz eşinize göre değişecek bir konu. yemek pasta tamam hediye konusu tamamen size kalmış onu en iyi siz tanıdığınız için. böyle bebeklerden gelmiş gibi olan hediyeleri bazı erkekler seviyor bazıları o kadar romantik bulmuyor çevreden tecrübeyle sabit :KK70: umarım keyifli bi akşam geçirirsiniz. kırgınlığınız da hormonal olabilir gayet normal. o da böylelikle unutulmuş olur
Teşekkür ederim

Ayyy bakın bu tam benlik :) evet ben baba evine gittiğimde eşime bu tarz Notlar bıraktım yine çok mutlu olduğunu söylemişti. Eve geldiğimde aynada dolapta makyajların arasında kendi de bu tarz notlar bırakmıştı. Akıl edemedim çok iyi fikir 😌
Ben de anneler gününde anneme yapmıştım böyle bir sürpriz. O gün hatırlamıyorum neydi ama fırında bir şeyler yapacaktı, bunu biliyordum. Fırının içine koydum hediye ve notu. Sonra fırından dumanlar yükselmeye başladı, annem fırının kapağını açmadan fırını çalıştırmış :KK70:

Ben de anneler gününde anneme yapmıştım böyle bir sürpriz. O gün hatırlamıyorum neydi ama fırında bir şeyler yapacaktı, bunu biliyordum. Fırının içine koydum hediye ve notu. Sonra fırından dumanlar yükselmeye başladı, annem fırının kapağını açmadan fırını çalıştırmış :KK70:
Yaa hediyeyi yaktı yani 😂

Back