Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamileyim. Kaç gündür ilgisiz davranıyor. Ben kendisine daha fazla değer veriyorum beni ihmal etmesi yalnız bırakması kırıyor beniNeden kırgınsınız?
Güzel bi yemek ve pasta yeterli olacaktır madem öyle
Somut bir olay yoksa hormonal olabilirHamileyim. Kaç gündür ilgisiz davranıyor. Ben kendisine daha fazla değer veriyorum beni ihmal etmesi yalnız bırakması kırıyor beni
Belki de hormonal..
Çoğu hediyeyi aldım ne alacağımı bilemedim. Bebeğimiz tarafından bir hediye versem masumane.. bi bardak gibi..Somut bir olay yoksa hormonal olabilir
Şimdiye kadar hazırlık yoksa hediye için geç kalınmış yemek pasta daha hızlı bi çözüm
ÜzüldümBen bu sene dogum gununu unuttum esimin…1 gun sonra kutladim..o da msj atip kutlamis zaten ayri gecirdik
Biz uzulmedik ben sanirim pek onem vermiyorum bu gunlereÜzüldüm
2li kahve fincanı al şirin birşeyÇoğu hediyeyi aldım ne alacağımı bilemedim. Bebeğimiz tarafından bir hediye versem masumane.. bi bardak gibi..
Eşimle görücü usulü evlendim. Tam olarak tanıyamadım. Ailesi Eşim de sevmiyor böyle günleri dediler. Ben de bi kadınım böyle şeylere alışması gerekir dedim. Geçen sene kutladım çok sevindi. Üstelik ailesinin yanında ilk kez sen kutluyorsun dedi. Kendini özel hissetmesi beni de mutlu etti.Biz uzulmedik ben sanirim pek onem vermiyorum bu gunlere
Madem sorunlarınız da var ozaman güzel romantik dolu akşam yemegi ve pasta işinizi haalledebilir mum falan yakarsın Birde güzel hediye alıp üzerine not yazabilirsiniz sonrasında kırıldığınız şeyleri sakince konuşabilirsinizHamileyim. Kaç gündür ilgisiz davranıyor. Ben kendisine daha fazla değer veriyorum beni ihmal etmesi yalnız bırakması kırıyor beni
Belki de hormonal..
Ayyy bakın bu tam benlik :) evet ben baba evine gittiğimde eşime bu tarz Notlar bıraktım yine çok mutlu olduğunu söylemişti. Eve geldiğimde aynada dolapta makyajların arasında kendi de bu tarz notlar bırakmıştı. Akıl edemedim çok iyi fikir2li kahve fincanı al şirin birşey
Üzerine not yaz
"Ben gelene kadar annemle kahve keyfi yapın babacım ben gelince kahveler senden artık hihihi" tarzında birşey
Pastaya seneye doğum gününde bende varım babişko yazdırabilirsin
Ben olsam öyle yapardım
Yemeğin de üzerini kapat sence burdan da not çıkacak mı ne dersin de az gülersiniz buzlar erir falan
zaten ailenin dediklerine bakma sen eşini kendin tanımaya çalış benim kaynanam da bana eşin senden önce her yemegi yiyordu bilmem neyaoıyordu diyor valla Benim yemedigim yemekleri eşimin önüne koyuyorum oda yemiyor e hani noldu büyümü yaptım ben bu çocuga demekki Mecbur kaldigi için yiyormuşEşimle görücü usulü evlendim. Tam olarak tanıyamadım. Ailesi Eşim de sevmiyor böyle günleri dediler. Ben de bi kadınım böyle şeylere alışması gerekir dedim. Geçen sene kutladım çok sevindi. Üstelik ailesinin yanında ilk kez sen kutluyorsun dedi. Kendini özel hissetmesi beni de mutlu etti.
Hepsi aynı. Kayın anne oldukları için.zaten ailenin dediklerine bakma sen eşini kendin tanımaya çalış benim kaynanam da bana eşin senden önce her yemegi yiyordu bilmem neyaoıyordu diyor valla Benim yemedigim yemekleri eşimin önüne koyuyorum oda yemiyor e hani noldu büyümü yaptım ben bu çocuga demekki Mecbur kaldigi için yiyormuş
Ay ben o zahmete giremicem hamile hamile26626 yildir bu sitedeyim. Evde dogum gunu, yildonumu tavsiyesi isteyen herkese 52525 tane "eşinin sevdigi yemekleri yap, mum yak, gecelik giy sevişin, film izleyip şarap için" tavsiyesi geliyor. Yorumlari okumadim ama vardir.
Evde yapilacakta bir şey yok zaten.
En son kardeşime yapmıştım berbat olmuştu daha da yapamamKendi yaptığınız bi pasta bebeğinizin ağzından bi not ya da küçük bi hediye olabilir.