• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarın doğuma giriyorum ,dua edin bize

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.575
36.317
1.123
39
Arkadaşlar merhaba.özellikle haber bekleyen arkadaşlarımın olduğunu bildiğimden konu açayım en iyisi dedim.normal doğum ,sezaryen arasında tartışmalar sürüp giderken doktorum artık beklemenin de normal doğumun da uygun olmadığı kararını verdi.yarın için çağırdı.bebeğimin kilosu biraz fazla görünüyor ultrasonda,gebelik şekeri, bebeğin bir türlü aşağı inmemesi vs. sezaryeni zorunlu hale getirdi.39+4 te bebeğim doğmuş olacak inşallah.normal doğumu çok istedim ama kısmet değilmiş (tabi hiç belli olmaz belki yarına kadar bişeyler olur:)spinal anesteziyle yapacağım doğumumu.3 gün hastanede kalacağım,biraz uzun bir süre ama burda bu şekilde oluyormuş.doğumdan sonra da malum ev dolup taşacak belki bir süre giremeyebilirim nete,şimdiden hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.lütfen dualarınızı eksik etmeyin,çok heyecanlıyım.:18:

Arkadaşlar merhaba.özellikle haber bekleyen arkadaşlarımın olduğunu bildiğimden konu açayım en iyisi dedim.normal doğum ,sezaryen arasında tartışmalar sürüp giderken doktorum artık beklemenin de normal doğumun da uygun olmadığı kararını verdi.yarın için çağırdı.bebeğimin kilosu biraz fazla görünüyor ultrasonda,gebelik şekeri, bebeğin bir türlü aşağı inmemesi vs. sezaryeni zorunlu hale getirdi.39+4 te bebeğim doğmuş olacak inşallah.normal doğumu çok istedim ama kısmet değilmiş (tabi hiç belli olmaz belki yarına kadar bişeyler olur:)spinal anesteziyle yapacağım doğumumu.3 gün hastanede kalacağım,biraz uzun bir süre ama burda bu şekilde oluyormuş.doğumdan sonra da malum ev dolup taşacak belki bir süre giremeyebilirim nete,şimdiden hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.lütfen dualarınızı eksik etmeyin,çok heyecanlıyım.:18:

allah yardımcın olsun canım.hiç korkma o anın tadını çıkar.bebeğini göreceğini düşün.birde doğum sırasında dua edrsen duaların kabul olur.ben 4.5 ay önce doğum yaptım[sezeryan spinal].doğumda uyanıktım ve ettiğim dualar teker teker gerçekleşiyor.genelde başkaları için dua etmiştim.tekrar geçmişler olsun.bebeğini hayırlısıyla kucağına al inşaallah....................

çok teşekkür ederim.evet dua listesi baya kabarık zaten,herkes sipariş veriyor:)))inşallah hayırlısıyla atlatırım.sen de sağlıkla büyüt bebeğini.

çok teşekkür ederim.evet dua listesi baya kabarık zaten,herkes sipariş veriyor:)))inşallah hayırlısıyla atlatırım.sen de sağlıkla büyüt bebeğini.

bende 5 buçuk ay oldu doğum yapalı başlığı görunce göz yaslarımı tutamdım doğumum harıka gectı ama emzırdığım ıcın heralde hormonlarım tavanda korkma anını yasa bende sezaryan oldum kus gıbı kalktım doğuma girerken tabıkı kendın ıcın cevren ıcınde ama en önemlısı ALLAHIM HAYIRLI EVLAT VER BAHTI GELECEĞI GÜZEL OLSUN DE O HERSEYDEN ÖNEMLI

ay çok şaşırdım ve heyecanlandım:52::52::52::52:
bende az önce düşünüyordum acaba ne zaman olur esranın doğumu diye.
Allah yardımcın olsun cnm banada dua et nolur..doğumu kolay olsun yine normal olsun falan de:1:
ay bak şimdi kaç gün göremicez seni buralarda çok merak ederim ben.
herşey sorunsuz ve rahat geçer umarım

Canım Allah yardımcın olsun,dualarımız senınle,hayırlı dogumlar dılıyorum :3:

esra ALLAH Hayırlısıyla kucağına sağ salim almayı nasip etsin Mutluluğunuz daim olur inşallah hiç korkma rahat ol bebeğini kucağına alacağını düşün minik minik kıyafetlerini giyineceğini ayyyy ben bile heyecanlandım sezeryandan çekinme bende sezeryan oldum valla çoooooook memnunum yeterki yapıştırma olsun dikiş olmasın yapıştırma çoooookk rahat tavsiye ederim.1 oğlum var 2 yaşında bidaha olursa yine epidural sezeryan olucam ve çokta rahatım hiç tedirgin olmuyorum sende rahat ol

esra ALLAH Hayırlısıyla kucağına sağ salim almayı nasip etsin Mutluluğunuz daim olur inşallah hiç korkma rahat ol bebeğini kucağına alacağını düşün minik minik kıyafetlerini giyineceğini ayyyy ben bile heyecanlandım sezeryandan çekinme bende sezeryan oldum valla çoooooook memnunum yeterki yapıştırma olsun dikiş olmasın yapıştırma çoooookk rahat tavsiye ederim.1 oğlum var 2 yaşında bidaha olursa yine epidural sezeryan olucam ve çokta rahatım hiç tedirgin olmuyorum sende rahat ol dualarım sizinle...

esra ALLAH Hayırlısıyla kucağına sağ salim almayı nasip etsin Mutluluğunuz daim olur inşallah hiç korkma rahat ol bebeğini kucağına alacağını düşün minik minik kıyafetlerini giyineceğini ayyyy ben bile heyecanlandım sezeryandan çekinme bende sezeryan oldum valla çoooooook memnunum yeterki yapıştırma olsun dikiş olmasın yapıştırma çoooookk rahat tavsiye ederim.1 oğlum var 2 yaşında bidaha olursa yine epidural sezeryan olucam ve çokta rahatım hiç tedirgin olmuyorum sende rahat ol dualarım sizinle...

Birkaç ba$likta ESRA nickine rastlami$ ayni haftalarda hamile oldugumuzu ögrenmi$tim... Bende senin gibi 39lardayim bebi$ a$agida haftalardir ama açilma henüz yok :) sancilarda pek yok sayilir yani dogum yaptircak düzeyde degiller. Beklemedeyim bakalim...

Senin durumun farkliymi$ hayirlisi olsun senin ve bebegin sagligi için doktorun öyle karar aldiysa öyle yapilacaktir :45::49: için rahat olsun...

Dualarim sizinle... tatli tatli bebi$konu kucagina alcagin anlari dü$ün. Artik buraya vakit buldugunda o güzel anlari payla$irsin.

Hayirli dogumlar.

esracım hayırlı dogumların olsun ınsallah, belkıde sımdı bebegın kollarındadır bızde son gunlerımızı yasıyoruz beklemedeyız artık dogumdan sonra dogum hıkayenı paylasmanı beklıyoruz....

Rabbim hayırlı doğum nasip etsin.
Bebeğinizi sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız inşallah.
Allaha emanet olun.

Esra iinşallah kolay bir doğum olmuştur. Şİmdiden hayırlı olsun canım

kızlar çoook teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.çok şükür doğumumu yaptım,spinal anestezi ile oldu.sözde bebeğimin her anını görmek için bu yolu seçmiştim ama opersyonun başlamasıyla beraber yapılan her müdahaleyi hissetmem dolayısıyla verdikleri sakinleştirici sayesinde gözümü odamda açtım.yani doğum anına şahit olamadım uyumuşum.bu yüzden dualarıma başlayamadan doğumum bitmiş oldu malesef.ama anesteziyi beklerken doğum bekleyen herkese yardım etmesini diledim Rabbimden.
ilk gün doğal olarak sancılı geçti,aslında ilk 8 saat diyelim.sonrasında rahattım.sonda gerçekten berbat bişeymiş bunu anladım.sezaryen çok da abartılacak bişey değilmiş.şu an evet hala acılarım var ama bu da çok doğal.kendim kalkıp oturabiliyorum.
en kötü kısmı şu oldu,sütüm 4. gün geldi bebeğime mama vermek zorunda kaldık.şimdi de hala nazlı nazlı geliyor.meme başım da yok gibi bişey,başlık aldık eczaneden onunla emziriyorum.arada da sağıyorum ve kaşıkla veriyorum kızımı doyuramıyoruz başka türlü sürekli ağlıyor.gece uykumuz yok gibi bişey.şu saatte ne işin var burda diye merak edebilirsiniz tabi,ateşi yükseldi bebişimin,babasıyla babannesi hastaneye götürdüler,çok endişeliyim rengi biraz sarı gibi inşallah sarılık falan olmuyordur.
kızlar bi görseniz o kadar tatlı ki,alıp içime koyasım geliyor yaa,ama yapmam tabi sonra yine doğurmaya uğraş işin yoksa:52:
sezaryen olduğuma değdi çünkü tosbaam 4 kilo doğdu teyzeleri:nazar:,normal olamazmış gerçekten.

bu arada doğumum çarşamba gerçekleşti ve salı gecesi inceden sızılar başladı bende,ama hiç kondurmadım doğum sancısı olma ihtimalini.sabaha karşı daha hissedilir olmaya başladı ve hastaneye gitmek için evden çıktığımızda 5 dk da bir sancım geliyordu.yani normal doğum sancısını da tattım.5 dk da bir gelen sancıda pek bişey yokmuş,adet sancısının şiddetlisi gibi,devamı nasıl gelirdi bilmiyorum.heyecanla doktoruma söyledim,önce bi muayene edelim nstye falan gir dedi.sonra da ya da boşver boşuna uğraşmayalım bu işin sonu belli bu çocuk senden çıkmaz dedi ve normal doğumu beklemedik.yani ilk kararlaştırıldığı gibi cuma ameliyatım olsaydı çarşamba günü normal doğum girişiminde bulunacakmıştık.hayırlısı böyleymiş tabi,çok dua etmiştim.
darısı bütüüüün bekleyenlere olsun inşallah,hafifledim.şu emzirme,süt,uyku olaylarımız da yavaş yavaş düzene girecek inşallah.bebğimin karnının güzelce doyduğunu bilmek istiyorum.o da sürekli meme istiyor beni çok yoruyor.sağıp güzelce doyursam bile memeden ayrılmayıp orda uykuya dalıyor,çekince uyanıyor.ama çoook güzellll:38:Allahım bütün isteyenlere tattırsın bu duyguyu inşallah.
artık buralarda pek görünemeyeceğim,kızımdan fırsat bulduğumda biraz uyumaya çalışıyorum çünkü,günlük 1-2 saat onlar da şimdilik.prensesim gece ve gündüzün ayrımını yapamıyor,gece oturup gündüz uyuyor ama düzelecektir mutlaka.

ya bir anda bütün neşem söndü,eşim aradı hastaneden,sarılık başlangıcı demişler,susuz kalmış olabilir anne sütünü alamadığı için demişler kan sonucunu bekliyorlarmış...o kadar da emziriyorum ama yetmiyor demek ki yaa,doğru düzgün çekmiyor ki kızım,kaşıkla almak istiyor ben de unutsun diye çok mecbur kalmadıkça kaşık kullanmak istemiyorum.çok küçük o daha,nasıl serum falan verecekler ....offfffff:43:

canım hayırlı olsun kavuştunuz sonunda..dert etme herşeyin çaresi vardır..sarılıkta hallolur..benimkide ilk günlerde amam aldı sütüm gelmedği için ama çok çabuk atlattı..ağır bir sarılık geçirmedi..ay çok heyecanlı ilk günler...kendimi düşündümde içim kıpır kıpır oldu..herkes biraz şaşkın oluyor:37:
doğum anını görememene üzüldüm bir tek.:59:olsun tosuncuk yanında ya şimdi.boşver..bol bol dinlenmeye bak..çok uykusuz bırakıyorlar.Allahım ben 2 küçük çocukla napıcam ilk zamanlar onu düşünüyorum..alışmam zor olursa diye endişe ediyorum:50:

canım hayırlı olsun kavuştunuz sonunda..dert etme herşeyin çaresi vardır..sarılıkta hallolur..benimkide ilk günlerde amam aldı sütüm gelmedği için ama çok çabuk atlattı..ağır bir sarılık geçirmedi..ay çok heyecanlı ilk günler...kendimi düşündümde içim kıpır kıpır oldu..herkes biraz şaşkın oluyor:37:
doğum anını görememene üzüldüm bir tek.:59:olsun tosuncuk yanında ya şimdi.boşver..bol bol dinlenmeye bak..çok uykusuz bırakıyorlar.Allahım ben 2 küçük çocukla napıcam ilk zamanlar onu düşünüyorum..alışmam zor olursa diye endişe ediyorum:50:

sağol canım.problemimiz sarılık değilmiş.sütüm az olduğundan beslenememiş çocuk ve susuz kaldığından ateşi fırlamış,kan şekeri düşmüşbir gece küvözdee kaldı,çok zor bi gündü yaa insan ne kadar üzülüyormuş,yıllardır yanımda da elimden almışlar gibi oldum.bugün çıktık hastaneden,şimdi iyi çok şükür.mama takviyesi yapıyoruz artık,süt yetmiyormuş çocuğa.hevesle sütümün artmasını bekliyorum.
en 2 çocuğu birlikte büyüteceksin işte ne güzel,biraz çekersin ama bir anda da bütün yükün hafifleyiverir.hadi yaaaa,sen de doğur artık:)))))

sağol canım.problemimiz sarılık değilmiş.sütüm az olduğundan beslenememiş çocuk ve susuz kaldığından ateşi fırlamış,kan şekeri düşmüşbir gece küvözdee kaldı,çok zor bi gündü yaa insan ne kadar üzülüyormuş,yıllardır yanımda da elimden almışlar gibi oldum.bugün çıktık hastaneden,şimdi iyi çok şükür.mama takviyesi yapıyoruz artık,süt yetmiyormuş çocuğa.hevesle sütümün artmasını bekliyorum.
en 2 çocuğu birlikte büyüteceksin işte ne güzel,biraz çekersin ama bir anda da bütün yükün hafifleyiverir.hadi yaaaa,sen de doğur artık:)))))

bana daha çok var 13 hafta kadar.:37:

Back
X