Yarın buyuk gun: keselerimi görecem

Aussie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
914
3
96
İstanbul
Yarın buyuk gün, keseleri görmeye gideceğim ama bu gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum. 12.günümden sonra bir kaç gün lekelenmenin dışında olumsuz bir şey yaşamadım ve kasıklarımdaki sizılarda geçti. Sonuçun olumsuz çıkma ihtimali var mı sizce??? 12.gun değerim 556 idi. Kanama olmadan düşük yaşanmaz yada tutmamışlar olamaz di mi???CADIARZU
Benim için dua edin

Oyy canım Allah'ın izniyle göreceksin keselerini, aklına olumsuz şeyler getirme canım, hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin kucağına da alırsın hayırlısıyla inşallah..

aussie perşembe günü de benim kese randevum var. ben de çok heyecanlıyım merak içindeyim. ama o randevudan gelince de bu sefer kalp atışları için heyecan yapacağız. :) bence kötü bir şey olmayacak. yarın güzel haberlerle döneceksin inşallah...

Haklisin pembemavi hep bir sonraki adimi beklemek Artik gorevimiz hayirlisiyla bir kucagimiza alsak

hayırlısıyla görceksin inş. keselerini canımm,,,beta hcg çok ii maşallahhhh:nazar:

canım inşllah keseleri görürsün.yüce allahım kucağına almayı nasip etsin. benim bu gün 6.günüm. dünden beri kasıklarmda ağrı giriyor. bu benim 6.denemem. pgt yapıldı hepimize bol şanlar

azybcv kalp atışları için haftaya çağırdı. Yani yine bir bekleyiş ama olsun içim biraz da olsun rahat etti.

msms Canım dr sadece ilaça devam haftaya goruşuruz dedi :)

pembemavi senin kontrolun perşembe idi di mi???

canım inşllah keseleri görürsün.yüce allahım kucağına almayı nasip etsin. benim bu gün 6.günüm. dünden beri kasıklarmda ağrı giriyor. bu benim 6.denemem. pgt yapıldı hepimize bol şanlar

canım kasık agrısı hamileligin işaretlerrinden biri.kaç embriyo pgt ye gitti kaç tane geri kaldı saglam.nerde yaptırdın kaça yaptırdın.çok soru sordum kusura bakma .benimde 5.günüm kasıklarımda agrı başladı

canım kasık agrısı hamileligin işaretlerrinden biri.kaç embriyo pgt ye gitti kaç tane geri kaldı saglam.nerde yaptırdın kaça yaptırdın.çok soru sordum kusura bakma .benimde 5.günüm kasıklarımda agrı başladı

araycım seninde transferin hayırlı olsun kaç zamandır yoktun galiba yada ben göremiyordum inşallah hayırlı sonuçlar alırsın inşallah meleklerin sana sıkı sıkı tutunmuşlardır ve sonuç inşallah güzel olur :nazar::nazar::nazar:

Back