- 8 Nisan 2007
- 1.155
- 13
-
- Konu Sahibi deryahakan
cnm hayırlı olsun doktor pozitif dediyse öyledir negatif düşünme peki kaç gün sonra tekrarlanacak test:?
hayırlı olsun.çok düşük bi değer değil.ilerleyen zamanlarda artış gösterir....döllenmen geçte olmuş olabilir
canım çok sevindim inşallah bebişlerin sıkıca tutunur annelerine sende pozitif ol ve kendine dikket et bidahaki test günün ne zaman inşallah değerlerin hayırlısı ile yükselir bizede haber vermeyi unutma sakın
canım bence doktor pozitif dediyse öyledir...hem bence benim bilidğim kadarlıya değerince çok düşük değil... hem zaten daha 12. günmüşte... inşallah bir dahaki testinde kat kat yükselir...bebişin sana sımsıkı tutunur... tebrik ediyorum canım...allah önce bebişini sana sımsıkı tutunmasını,sonrada hayırlısıyla ve sağlıcakla da kucağına almayı nasip etsin inşallah...
ve tabiki bugünleri bizlerede göstersin inşallah...
sabahtan beri bekliyorduk sonucu hadi bakalım hayırlı olsun, dr. pozitif dediğine göre bence sen de pozitif düşün. ne zaman tekrarlanacak test?
Allah sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah, sıkı sıkıya tutunur bebişin sana.
sevgili deryacım,
inan ki bugün aklımın bi köşesi hep senleydi, şimdi kkne girerken de inşallah sonuç pozitiftir diye dua ediyordum..
gözün aydın, çok sevindim, allah sağlıkla hayırlısıyla tamamına da erdirsin inşallah. bence değerin düşük deil, sadece tek bebişin tutunmuş sanırım, ama belli de olmazbenim de 11.gün 63 dü, hatta tahlili yaptırdığım tıp merkezinde değeri biraz düşük görüp iki gün sonra tekrar etmemi istemişlerdi, ama ben emindim bebişimin benimle olduğuna, drum da öyle, ki benden tahlilimi tekrarlamamı bile istemedi.. sen biraz rahatla diye anlatıyorum bunları, ltfn negatif düşünceleri kendinden uzaklaştır..
sakuranın da dediği gibi, eski üyeler bomba gibi dönüyor birer birer, sıra inşallah isteyen tüm arkadaşlarda. allahım herkese bu duyguyu nasip eder inşallah.
tekrar tebrikler cnm
Bencede Tutunmuştur bebişin sana merak etme,inşallah pazartesi daha da sevinçli gelirsin.Gözünüz aydın,Sevinciniz daim olsun.
hayatım sen bu deger göre hamilesin valla tebrik ederim rabbim inşaallah tamamına erdirsin beni unutmadınd emi şekerlik yerimseniben
teşk ederim canım pazartesi tekrar yapılacak şaşkınlık içindeyim sevinemedim bi türlü hala inanamıyorum inş değer yükselirse ozaman sevineceğiz heralde