yarın büyük gün b-hcg sonucumu alacağım

cnm hayırlı olsun doktor pozitif dediyse öyledir negatif düşünme peki kaç gün sonra tekrarlanacak test:?

cnm hayırlı olsun doktor pozitif dediyse öyledir negatif düşünme peki kaç gün sonra tekrarlanacak test:?

teşk ederim canım pazartesi tekrar yapılacak şaşkınlık içindeyim sevinemedim bi türlü hala inanamıyorum inş değer yükselirse ozaman sevineceğiz heralde

hayırlı olsun.çok düşük bi değer değil.ilerleyen zamanlarda artış gösterir....döllenmen geçte olmuş olabilir

canlarım sizin desteğinizle ve güzel temennilerinizle çok daha mutlu oldum inş pazartesi değerler yükselir ve kesin haberi ozaman HAMİLEYİMMMMM!!!!! diye bağırarak vririm şaşkınlık içerisindeyiz eşimde bende sevinemedik ne olduğunu anlamadığımız bi dönem yaşıyoruz sanki inş herşey yolunda gider ve bu gün yaşadığımız anlatamadığım duygular yarım kalmazz hepinizi öpüyorum

sevgili deryacım,
inan ki bugün aklımın bi köşesi hep senleydi, şimdi kkne girerken de inşallah sonuç pozitiftir diye dua ediyordum..
gözün aydın, çok sevindim, allah sağlıkla hayırlısıyla tamamına da erdirsin inşallah. bence değerin düşük deil, sadece tek bebişin tutunmuş sanırım, ama belli de olmaz benim de 11.gün 63 dü, hatta tahlili yaptırdığım tıp merkezinde değeri biraz düşük görüp iki gün sonra tekrar etmemi istemişlerdi, ama ben emindim bebişimin benimle olduğuna, drum da öyle, ki benden tahlilimi tekrarlamamı bile istemedi.. sen biraz rahatla diye anlatıyorum bunları, ltfn negatif düşünceleri kendinden uzaklaştır..
sakuranın da dediği gibi, eski üyeler bomba gibi dönüyor birer birer, sıra inşallah isteyen tüm arkadaşlarda. allahım herkese bu duyguyu nasip eder inşallah.
tekrar tebrikler cnm

Bencede Tutunmuştur bebişin sana merak etme,inşallah pazartesi daha da sevinçli gelirsin.Gözünüz aydın,Sevinciniz daim olsun.

Bencede Tutunmuştur bebişin sana merak etme,inşallah pazartesi daha da sevinçli gelirsin.Gözünüz aydın,Sevinciniz daim olsun.

teşekkür ederim arkadaşlar çok büyük moral oldunuz bana inşaallah herşey yolunda giderdeğerim artar iyi dilekleriniz için çokk saağoolun rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun isteyen herkese versin

eski kk lılar gümbür gümbür geliyoruz bakalım hadi hayırlısı

hayatım sen bu deger göre hamilesin valla tebrik ederim rabbim inşaallah tamamına erdirsin beni unutmadınd emi şekerlik yerimseniben

hayatım sen bu deger göre hamilesin valla tebrik ederim rabbim inşaallah tamamına erdirsin beni unutmadınd emi şekerlik yerimseniben

kız senin adınmı değişti unuturmuyum hiç uzun zamandır girmiyorum bakınıyorum eski kk lılar nerelerde diye bi kaçtanesini buldum şekerlik arıyorum niye değiştirdin adını?inş güzelim bebişim sıkı sıkı tutunmuştur bana emin olabilmek için pazartesiyi bekliyorum inş değer yükselir senin durumlar nasıl

dur sütümü içip geleyim biraz konuşalım rumuzumu değiştirdim değiştirdiğim gün hamile oldum kız :roflol: keşke daha önce değişseymişim heheheheheh

canım hadi gözün aydınn.. aman pazartesiye kadar bol bol yat dinlene yorma kendini tamam mı...

:teytey::teytey::teytey:çok sevindim valla allah tamamına erdirsin kaç aylık oldu ne kadar var doğuma cinsiyeti belli mi sorular üst üste geldi :dance::dance::dance: akşam ben kaçtım hemen seni görseydim gitmezdim

inşallah arkadaşım hiç moralini bozup içini karartma moral çok önemli bebeişin gelmiş işte hadi şimdi eğlence zamanı DERYAHAKAN HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

inşallah arkadaşım hiç moralini bozup içini karartma moral çok önemli bebeişin gelmiş işte hadi şimdi eğlence zamanı deryahakan hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

teşk ederim canım pazartesi tekrar yapılacak şaşkınlık içindeyim sevinemedim bi türlü hala inanamıyorum inş değer yükselirse ozaman sevineceğiz heralde

Maşallah canım Hayırlı olsun inşallah yükselir değerinde merak etme a.s.

olsun önemlid egil cnaım ben agustos ayında dr a gittim ve pkos oldugumu ögrendim rahim agzım geride ve enfeksiyon kaplıymış uzunmuş üstelik.... dr um ilaçalr verdi eşim ve ben kullanmaya başladık sonra da benşeker ilacı kullanmaya başladım eylül ayınd aadet olunca tum testleri yaptrıdım dr um çok ümitliydi ve sana aşılama yapalım biz betul dedi tamam dedim .....adetliyken gittiğimde yine aynı şeyi söyledi ama ramazan ayı oldugu için ben diğer ay olsun dedim aman dedim nasılsa normal yoldan olması zormuş aşılama yapıalcakmış dedim attım gitti kafamdan maglum ramazan ayı olunc ainsna biraz başka şeylere önem veriyor herkes gibi ......eşim ile yalnız ca iki kere ilişikiye girdik biz 16 cı ve 18 ci günler galiba tam hatırlamıyorum ama kesinlikle bunda öncesi yok yani neys ezaman geçti adet olcam ama yok olmuoyrum ama test de yapmıoyrum hani nasılsa yoktur nedne olsun ki tripleirindeyim ben burda kk da gebelik bölümünde yazışıyoruz kızlarla diyorlar ki naısl duruyorsun diyorlar ama ben istemioyrum herks ne sabırlısın diyip duruyor... ondna sonr aaradım d rumu dediki test yaptın mı hayır dedim dedi nedne cesaretim yok çünkü dedim neys ebana tel de biraz terapi yaptı iki gün sonra eczanenin önündne geçerken dedim ki aman betul gerçegi nasılsa er yada geç ögreneceksin yap gitsin giridm eczaneye aldım iki adet test hani birini akşam yaparım diğerini sabah yaparım dedim o günlerde bend eiştahsızlık halsizlik çok uyku halide var ama.... neyse..... testi yaptım varsa var yoksa da yok 10 saniyede sonuç veren test başladım saymaya 1.2 ,3 , 4 :1shok: aman allahım bu ne çift çizgi hemde kıpkırmızı....... inanamdım yarım saat agzım açık aaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedim evin içinde öyle işte sonra ertesi gün dr a gittim keseyi gördük hala inanamıyorum içimde oynuyor rabbim ehamd olsun tekmelerini yiyorum ama hala inanamıyorum inanki....... tam 29 haftalık olduk allahın izniyle ilk 20 haftam kusmak ile geçti kızım olacak allahın izniyle dr um haziranda bekliyor 7 ci ayımızdayız artık böyle yani

canım inşaallah saglıklı bir gebelikde rabbim sana verir sonrada diğer arkadaşlarıma inşaalalh aminnnnnnnnnnnnnnn

betülcüm allah tamamına erdirsin inşallah kızın sana süpriz yapmış aşılama ve tüp bebek gibi süreçlere girmeden anne olacaksın rabbim isteyen herkese versin kimseyi evlatsızlıkla denemesin çok sevindim çok

kuzi cim dileklerin için sana da çok teşekkür ederim

Derya'cım gözün aydın.Bence gayet iyi değerin hiç üzülme.Pazartesi göreceksin zaten yükseldiğini,hayırlı olsun.

derya ben sana demedimmi sen yarın sonucu öğrenecem hamilemiyim acaba derken bebişin sana içeriden burdayım diye bağırıyor diye.
gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin.çok sevindim. hiç kafanı takma canım benim.
bebişin yine sana bağrıyor kız anne istedin geldim sevinsene ayolllll ,yükselecek değerler ne sabırsızsın yaaaa offff anne offfff diye
valla seninki daha şimdiden başladı kızmalara
önlemini al benden demesi :)
moralini yüksek tut ve herşeyin keyfini çıkar canım.şükürler olsun bir anne olmak isteyen daha yaşadı bu güzelliği. darısı bizlerin başına aminnnnn

Gözünaydın deryahakan bence tereddüte gerek yok hamişsin işte.Allah sağlıklı sıhhatli bebiş nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…