- 11 Haziran 2007
- 506
- 6
- 44
-
- Konu Sahibi deryahakan
işte o gün geldi arkadaşlar uyku yok bana bu gece bakalım ilk tüp bebek serüvenimde beni nasıl bir sonuç karşılıyor inşaallah negatif düşüncelerimlede sonucu etkilemem 3 aşılama sonrasında yine aynı hüsranı yaşamak çok korkutuyor benii dualarınıza ihtiyacım varsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
işte o gün geldi arkadaşlar uyku yok bana bu gece bakalım ilk tüp bebek serüvenimde beni nasıl bir sonuç karşılıyor inşaallah negatif düşüncelerimlede sonucu etkilemem 3 aşılama sonrasında yine aynı hüsranı yaşamak çok korkutuyor benii dualarınıza ihtiyacım varsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
inşallah hayırlı haberlerle dönersin.hamiş olmanı yürekten diliyorum.
sen sonucun ne olduğunu düşünürken belkide bebişin burdayım anne diye sesleniyordur sana kimbilir.
canım hakkında hayırlısı olsun ve umarım gönlünün muradı gerçekleşir ve yarın hayırlı haberlerle gelirsin.
sağlıklı güzel günlerin olsun.Rabbim senide bizleride sevindirsin inşallah
canım inşallah güzel haberler alırsın...inşallah bebişin sana tutunmuştur... hakkında hayırlısı olsun.... a.s.
İnşallah tutmuştur, senin için dua edicem.
uzun zamandır yoktun canım inşallah bu sefer güzel haberlerini alırız
Canım benim olumsuz düşünme insallah tutmustur. Allahım dualarımızı kabul etsin insallah iyi sonuclar alırsın. Bende az sonra evden cıkacağım transfere gidicem Allah yardımcımız olsun.
inşallah canım hamıs haberlerını alırız
canım inşallah mutlu haberlerle dönersin.bolşans
canım noldu hayırlı haberlerle gel inşaallah bebeişin sana sıkı sıkı tutunsun inşaallahhhh :asigim:
deryahakancim umarim ilk ve son tup bebek seruvenin olur bu...Allah o guzel haberi almayi ve bizlerlepaylasmayi nasip etsin!!!
inşallah hamişindir inşallah
Canım Arkadaşım,
Allah emeklerini zayi etmesin, inşallah sabırla beklediğin o haberi yarın alacaksın. Muhakkak haberdar et de ortalık eski KK üyelerinin performanslarıyla şöyle bir şenlensin ve Allah hepimizin dilklerini kabul etsin.
Sevgi ile
canlarım çok teşekkür ederim bir saat önce aldım haberi sevinsem mi üzülsemmi bilemedim dr um gayet iyi pozitif dedi ama değer bana göre iraz düşük geldi transfer sonrası 12. gün b-hcg değeri 58.86 çıktı sizce sonuç nasıll