- 20 Ocak 2010
- 45.213
- 153.037
- 43
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
Ya size inanıp hala yazanlara çok üzülüyorum naptınız boşandınız mı tabi ki hayırMerhaba,
Asla böyle bir şey söz konusu bile olmadı.Çocuklarımla gayet mutluyum ve mutluular. Sadece o dönem ölmek filan istiyorum dedğimde insanlar çok kızmıştı. Tabiki şimdi böyle şeyler söz konusu ible olamaz.Artık çocuklarım ve ben varım.
maalesef2 martta mahkememiz vardı. Anlaşmalı. İnanmadı kendinden vazgeçtiğime. Artık bitti. Mahkemeye gelmedi.Boşanmıycam dedi bana da. 30 martta duruşma var. Ben kesin boşanacağım.
Siz bu adamla nasıl tanışmıştınız? Görücü usulü falan mı
Ya size inanıp hala yazanlara çok üzülüyorum naptınız boşandınız mı tabi ki hayırşimdi ki bahneniz de mal mülk dimi
yıllardır aynı hikayeyi anlatıyorsun Allah akıl fikir versin ne diyelim
Bütün duruşmalar corona virüs sebebi ile 31 marta kadar ertelendi yalnız.hayır hayır... bitti.. bende biti.. kalbimde beynimde aklımda bitti gitti.. sadece 30 martta ötelendi.. kendim için çocuklarım için bitti.güzel bir hayat bekliyor bizi..
Dilerim cok mutlu olursun.Allah yardimcin olsun.Sen dimdik durr zaman onu egip bükecek ama sen ustune bas gecaynen öyle yaptım.Arkama bakmadan koştum... Hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum. Önceki hatalarımdan ders aldım. Evet 3 kere yaşadım. Şimdi alıştım mı uyuştummu bilmem tek bildiğim nokta kadar bir pişmanlığım yok.Kendimde suçluluk psikolojisi yok.Keşke birazdaha sabredeydim yok.. Çok çok rahatım..O nalet olası adam hep beni suçluyordu... Sen dırdırcısın erkek gibisin bağırıp çağırıyosun vsvs demişti... Ama geçtik bunları...
Artık onu heryerden engelledim.. Görmüyorum.Duymuyorum.Merak etmiyorum. Ortak arakdaşlarla görüşmüyroum....
ve çok iyiyim... Biz düzenimizi kurduk bile kızlarımla... Ailemle.. Herşey yolunda. Şimdi tek istedğim şu dava bir an önce biteydide rahatlasaydım... Artuk uzamasını istemiyorum.siterse hiçbirşey vermesin.. Ben kurtulayım yeter. Mal mülk herşey kendinin olsun... Biz kanserlü hücreden kurtulalım yeter. Mutlu olma zamanı çocuklarımla.... Çok geç olsada
Zaten işin cılkı çıkmış süründür .
Tapu mapu almadan bırakma .
Diğer kadına senden başkası da var de
Konu sahibi 30 Martta boşanamıyorsun maalesef
“ Dil mi tatlıdır dilber mi “ demişler.Çık ilginç ya bu adam da şeytan tüyü mü var çok mu yakısıklı yoksa sadece parası için mi ne yani bu kadar kadın etrafında ??
Yoksa erkeksizlikten ölüp biten kadınlar mı etrafında planlar adam ili güzel söz söyledi diye evli bişe olsa yapışıp kalmalari ??
Yani nasıl bi adam ki siz bile defalarca boşayıp o şadde aldatılmalara olaylara rağmen bu adamdan kopamıyorsunuz ?Nasıl bi tip cidden merak ettim görmek isterdim
Şahika da geldiğine göre yasak elma halit ile evlisiniz sanırım:)))var zaten.. neymişte o kadından kurtulmak için başka bir kadınla takılmış. Banada bunu niye anlattı.. ben hastaneden çıktım.Amaliyat olmuştum.İkincisi. 2 ay filan oldu. Göğüs amaliyatı oldum. Hastanaden çıktığım için adam gece yarısı saat 2 de eve gelmişti. Bende O kahpeyle birliktemisin dedim yeter artık dedim.Düzeldiğine inanmayaçalışıyorum ama adam olmuyosun dedim.Yine adliyenin önüne gittik.O zaman itiraf etmişti. O gün şahika mı ne öyle bir kadınla birlikteymiş.Hatta konsere gitmişti.Whatshaptadurumda paylaşmıştı.Bende daha hastanaden yeni çıkmışım.. salak gibi kendi derdğime düşmeden onun derdine düştüm. Yanında kim var kimle gittin foto at filan dedim.Yahu normal arkadaşıyla bile gitse olacak şey değilki… karısı hastaneden çıkmış.Amaliyat olmuş.. Adam konserlerde gece yarıları sürtüyor.Allah benim belamı vermesin diycem… Kendimden nefret ettim.. Neymişte Emineyle değil Şahikaylaymış.Emine yakasından düşssün diye o kadınla takılmış. Eminede gelmiş bunları o mekanda basmış.Çantayla kafasına vurmuş gitmiş... Ya bu bile yalan olabilir. Yani Emineyi aldattım için ahatlasın soğusun demek için...
Çünkü deliyim aptalım.. Ohhh diycem onuda aldattı.. Ya bananekii….
Neyse ..artık bunları konuşmak yok zaten..
demem o ki kendi dedi.diğer kadınıda aldatıyor.Eski karısınıda aldattı...hadi ben kötüydüm.benim yüzüme dışarıya gidiyordu. o kadında mı kötüydü... benden gitsinde kurtulayımda ne yaparsa yapsın...
Şahika da geldiğine göre yasak elma halit ile evlisiniz sanırım:)))
Neden 30 martta boşanamıyor? Ben de 24 martta anlaşmalı boşanma davası açıcamKonu sahibi 30 Martta boşanamıyorsun maalesef