- 13 Mayıs 2015
- 700
- 333
- 42
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
Tamam nikahı vermemeye takmışsın onu anladık da sen sanıyor musun ki kocan o kadına nikah yapsa da onu da aldatacak yani kendi başınızdaki musibeti kadına vermiş olacaksınız nikah ile beraber. Bırakın istediği olsun bu kadar kasmayın. Boşanın, evlatlarınızı alın gül gibi yaşayın. Malınız mülkünüz de varmış valla daha iyi koca da bulur mutlu da olursunuz ilerde ne var? Ömür mü bitti? Niye bu adamı çekiyorsunuz ki? Niye inat ediyorsunuz?
Boşandınız mı pekikızlarım para pul istemiyor.Tabiki onlar çocuk.Ama artık benimde umrumda değil.Hayat çok kısa..Defolsun gitsinyeter hayatımızdan.
Bilemedim bana yazdıklarınız acımasızca geldi acaba konu sahibi arkadaşınız olsa yüzüne karşı da söyleyebilir miydiniz bunları yoksa klavyenin vermiş olduğu bi rahatlık mı bu Yanlış anlamayın lütfen muhattabım sadece siz değilsiniz aslında bir çok kişi onursuz gurursuz illet saplantılı vs vs çok acımasızca yorum yapmış bana yazılanlar fazla ağır geldi o kadar ..
insan mantıgını devre dışı bırakıyor cogu zaman bir cogumuz bu bosanma evrelerını yasadık aldatılarak bosandım bende bir nevi hırs oluyor o kadına kaptırmama dusuncesı nasıl onunla bır hayat kurar kurgusu o hırs sizi sizden alıyor.öncelikle çok teşekkür ederim hassasiyetiniz için. Ama hakettim bunları. şimdi iyiyim.İnan o bataklıktan kurtulunca anlıyorsun ne kadar çirkefliğin içinde olduğunu. Bu defa farklı. Artık ona yazmıyorum.Yalvarmıyorum dönmesi için. Aksine ben dönmeeee istemiyorum diyen tarafım ilk defa... Ve mutluyum çocuklarımla.
İnsanlar çocuklarımı mahvettim üzdüm diye kızıyorlar.Yılalrca yazmdım.Laf dinlemedim.İnsan dugularını yönetemiyor doğru ama ben anne olmayıda unutmuştum..Şimdi herşey yolunda..Ama geriye baktığımda utanç verici şeyler yaptığımın bende farkındayım.Bunun adı yuva yıkmak yuva kurtarmak değildi.. Çünkü ortada yuvaa diye bir şey yoktu ki... Herkes çok haklı..
Sosyal medyadan bulanlara da çemkirmiş zaten.
Kendi çok iyi anne olduğunu iddia ediyor ama çocuklarında derin yaralar açtığını da söylüyor. Bu ne tezatlık anlamadım. Dediğin gibi, çocukların sağlığı için birşeyler yapılmalı. Ne anneye ne babaya. Versinler anneanne babaanneye onlar baksın. Çünkü gerçekten konu sahibinin konuşmaları da bir anormal. Evde de böyle konuşuyordur,bunları çocuklarına yansıtıyordur.
Arkani don ve o adami haram say kendine hic mi gururun hata affedilir.Ama bu hata degil.Ayrica esini sevmiosun egon gururun seni resmen ele gecirmis.Sana hakaret edilmez yardim edilir.Ama önce sen kendine yardim etmelisin o kimmmmm ki seni bu hale getirdi.Allah askina kendine gel psikolojik tedavi gor.Arkani dön yuru demiyorum kacc.O adamla hic bir sey sekilde gorusme.Hattaa sevgili yap deger gör ne bileyim dunyada sanki sadece o varmis gibi olmussun yap biseyler
Size değil ama o iki kızınıza öyle üzülüyorum ki. Dünyanın en iğrenç en kötü insanları gelse sizin çocuklarınıza yaptığınız kötülüğü yapamazlar. Kocam diye kudurmuşsunuz çocukların psikolojisinin içine etmişsiniz. Kimliğinizi bilsem o çocukların sizin elinizden alınması için elimden geleni yapardım. Berbat bir insan ve insanlığınızdan bile berbat bir annesiniz. Hatta anne bile değilsiniz gözümde de adınız anne işte. Dilerim kızlarınız tüm bu keşmekeşin içinde sağlıkla büyürler ve tez zamanda sizle tüm ilişkilerini bitirirler. Bunlar tabi sizin içinizi zerre acıtmaz yüzünüze tükürsem yarabbi şükür diyecek bi kadınsınız. Umarım sizi de bir kliniğe kapatırlar da sağlığınıza kavuşursunuz çünkü kesinlikle hastasınız.
ne yaptiniz M mutluluk1982 ?
boşanmış olsa o psikolojiyle çoktan buraya yazmaya baslardi diye dusunuyorum
Gelecek yorumu söylüyorum:
Boşanamadım..
Yapamadım...
Çok kötüyüm...
Biz birbirimizi seviyoruz...
O bana yalvarıyor..
Boşanmayalım diyor..
Mal...
Mülk...
Miras..
Bağ bahçe..
Hayır hayır olmaz.. Bırakamam...
Mutlu ailemiz var..
Çocuklarım mutlu ailede büyümeyi hakkediyor..
Kesinlikle bu tür yorumlar yapacak bakın görürsünüz.
sanmam yazacagini genelde boşaninca geliyor evliyken degil
Konu sahibi boşanmadı büyük ihtimalle boşansa girip söylerdi tepki alacağı içinde hiç gimemiş siteye
Hayır madem sonucu yazmayacaksın neden konu açıyorsun be kadın.
psikolojim çok iy.. Ben kötü oldupumda yazıyorum aslında. Evet boşanamadım. Çünkü karşı taraf boşanmak istemedi.Ama ben boşanmak istedğimi belirttim. 30 martta mahkememiz var.Ve inşallah bitecek..
Konu sahibi son durumunu paylasmis mi?
Mahkeme nasil gecti acaba?