Bir üstteki yorumda da ‘çocuklarını sevmediği’ söylenmiş ve sizin yorumunuz da önceki de çok beğeni almış.
Yahu dedim ben birşey mi kaçırıyorum, döndüm tekrar okudum, bayanın çocuklarını sevmediğini düşündürecek bir ibare göremedim.
Depresyondaki bir hemcinsiniz bana yol gösterin diyor ve sizler birleşip linç etmişsiniz olacak şey değil.
Büyük ihtimalle diğer konularını bilmediğiniz için böyle söylüyorsunuz.
Vaktiniz varsa diğer konularını bir okuyun neden insanların böyle söylediğini anlarsınız. Ama özet geçeyim.
Geçtiğimiz yıllarda konu sahibini şikayet etmeye bile kalktılar, niye çünkü gerçekten çocuklarına yetebilecek bir anne olduğunu düşünmüyorlardı.
3 kere aynı kişiyle aynı sebepten boşanmış bir kadın
Defalarca terapi almış bir kadın karşımızdaki
Ama kadının gözü çocuklarını dahi görmüyor, görmediği gibi onu sürekli aldatan başkalarını hamile bırakan kocasının peşinden koştur koştur gidiyor. Boşanıyorlar, konu sahibinin kocası evleniyor karısı hamile kalıyor. Buna rağmen konu sahibi burada "biz ayrılsakta o benim kocaağğm tamam mı?" diye millete çemkiriyor.
Gidip başkasıyla evli kocasına yalvarıyor, geri döndürüyor. Sonra barışıyorlar aynı sebepten yine boşanıyorlar falan.
Tabi adam kadınları asla bırakmıyor, konu sahibi de kocasını bırakmıyor.
Sizce olan kime oluyor?
Ortadaki çocuklara.
Büyük kızı bile anne artık ayrıl babamdan diyormuş e haklı.
Çocuklarına bu travmayı yaşatmaya ne hakkı var? Hele aldatıldığında ayrılıp sonra yalvararak geri barışıp kocasından yeniden çocuk yapmasından bahsetmiyorum bile, nedeni nedir sizce? İnsanlar bu yüzden kızıyor.
Umarım anlamışsınızdır.