Nasıl anlatsamda çok açık ve net olsa bilmiyorum .
Eşimle bir yıllık evliyiz, güzel mutlu bir evliliğimiz var,saygılı birbirini anlayan bunaltmayan güvenen bir çiftiz daha önemlisi gerçekten seviyoruz, bir yıllık evliliğimizde şükür hiç elle tutulur bir tartısmamız olmamıştır. Buraya kadar sorun yok sorunum şurda başlıyor. Eşim bazı geceler dışarı çıkar gece 1-2 arası geldiği de olur sorun etmem bu süre içinde sürekli arar sorar yazar. Bazen bir iki yudum bi şeyler de içer haberim olur.
Bugün birlikte bir düğüne gittik saat 11 gibi döndük 12 gibi düğün sabiplerinden arkadaşı aradı misafirler için ev açmak gerek diye( misafirler erkek ve başka şehirden gelmiş öğretmen arkadaşlar) eşimde ev vardı hazır kalınabilecek şekilde zaten düğünde de arkadaşıyla konusmuslar bu konuyu tamam dedi 12 gibi çıktı evden, bu arada bu arkadası en yakın çocukluk arkadaşı . Evi açıp gelecekti sözde , saat 1 oldu yazdım hazırladım hala bekliyorum dedi . 3 oldu salmadılar abilerle oturuyoz dedi . Saat 4 oldu ve en son saat 5,5 da eve geldi. Tabi sabaha kadar gözüme uyku girmedi, sordum bırakmadılar canım oturuyoruz vs muhabbetleri ama canım çok sıkıldı. Tamam haberim car gizli saklı iş değil ama içime de dert oldu o saate kadar gelmemesi heleki karısı hamile ve bu aralar sıksık durdurulamayan burun kanamaları vs gibi sorunlar yaşıyorum . Geldi yanıma yattı sarıldı içimden ona dokunmak gelmedi kızdım söylendim beni duyuyordu bıraktım başka bir odaya geldim uzandım şimdi ve içimden konuşmak iyi davranmak gelmiyor . Çünkü ben yeterince anlayışlı olduğumu düşünüyorum . Şunu yapma şuraya gitme gelme içme vs asla demem . Ama sabah eve gelmesine de susmak gelmiyor içimden . Kırgınlığımı belli etmek trip atmak yersiz mi olur sizce ? Görmezden gelsem artık gelmeleri belkide hep bu saati bulur . Çünkü en son iki de gelmesini görmezden geldiğimden bu yana cıkınca ortalama o saatte geliyor .
Eşim 28 yaşında bu arada belki bilmek istersiniz . Ve son olarak ufak faaliyetleri sınırlı bir yerde yaşıyoruz , dışarı çıktığı günler en fazla arkadaşlarıyla bi yerde oturur , genelde iş yerleri veya arkaşlarının ambarında vs mekana vs gitme söz konusu değildir, çıkma nedeni sadece oturmak sohbet olarak .