Yarım saate gelcem diye çıkıp sabah 5:30 da gelen eşim .

Ben bunu sorun etmezdim. Hergun olan bir durum degil neticede. Dugun varmis,misafirler falan. Hic kendimi uzmem bunun icin.

Bizim evde ne eşim ne ben 12den sonra kimse dısarda olmaz.
Ben eşime git desem bile eşim keyfi bir durum için sabahlara kadar dışarda durmaz. 4,5yıl oldu konusu bile geçmedi.
Ben ya da o çıkıyorsak aksam cıkar evımıze döneriz. Arkadaslarla takılmak sadece dışarda sabahlayarak mı olur? Bence bu düşünce çok sacma!

Bence de ciddi bir sıkıntı yokmuş
Nerede olduğunu biliyorsunuz, e iletişiminiz var adam telefonu da kapatmamış normal de gayet iyiymiş boşu boşuna araya soğukluk sokmayın, buranın gazına gelmeyin, huzur gidince çabuk gelmiyor

Tepkiyi ortaya koyma vakti gelmiş geçiyor bile, gece dışarı çıkması bana göre ters saat kaç olursa olsun, bence karşınıza alıp konuşun ve bu son olsun

Evli adamın bekar erkekler gibi sohbet bahanesiyle gece 12 den sonra dışarda işi yok bence.

Gündüzler çuvala mı girdi?

Ozel birgunmus
Gercekten birakmamislardir
Oyle zamanlarda muhabbet uzuyor
Her zaman olan birsye degil sonucta
Bence fazla uzatma

Valla benim eşim haftasonu gün içinde arkadasiyla hobi olarak balık avlamaya giderken bile bana sormustu.gidebilir miyim diye bu bana olan saygısındandi Çünkü bizde biara küçük bir ilde yaşamıştık ordada faaliyet alanı kistiliydi . Ama sizin dediğiniz bisy değişik geldi bana sabah 5.buçuk falan.ben sorun yapardım muhtemelen ve soğuk davranirdim

Normal günlerdeki eve gec gelmelerini bilemem hamilesiniz neticede ama bunda bisey yok bence alttan alınabilir.Markete diye gidip gelmemezlik yapmamış düğün ortamı sonuçta bana göre tepkiniz anlamsız olmuş.

Geceleri çıkamaz evli adam şunu yapamaz tarzı baskıların iliskilere iyi geldiği hiçbir durum görmedim. Yorumlara bakarak çok yükselmeyin yani. Siz doğru olanı yapıyosunuz.

Bunda sorun edecek bu durum kesinlikle yok arkadaslari ile muhabbete dalmistir bide farkli yerden gelmis sonucta anlayisla karsila ben olsam oyle karsilardim
Bende dun eve gece 3 te geldim arkadaslarla birlikteydik hepimiz cocuklari 11-12 gibi uyutup toplastik gayet keyifli vakit gecirdik geldigimde esimde cocuklarda uyuyordu

Bende anladim ki ne kadar iyi niyetli ve anlayisli olursan o kadar az kiymetin oluyor kirginsan uzgunsen belli et heleki hamilesin esim hamile yanliz kalmasin ben gideyim demek cok mu zormus sanki

anlattıklarınıza göre bence gayet ilgili bi eşiniz var arada bir çıkması ve mutlaka haber vermesi sorun değil bence. am hamile olduğunuz ve artık istemediğinizi dile getirin. anlayış göstereceğini düşünüyorum.

Guveniyorsam sorun olmaz .Bu sizin standartlariniza bağli .
Mesela esim gece fotografi cekecez diye arkadslariyla cikti bende uyudum tabiyki .Sonra bu geldi 2 miydi neydi Bunları köpek kovalamış .Arkadaslarınin karıları on kere aramıs .Ben niye aramamışım diye bana kızdı .
Bende icimden oh olsun dedim .

Siz de o saatlere kadar çıkabiliyorsanız sorun yok bence. Ama sizin çıkmanıza izin vermeyip kendi çıkıyorsa gece 12’ye kadar çıkmasına bile izin vermeyin. Onun vereceği tepkiyi siz de verin.

Siz de aynisini yapin, ama o evde yalnizken. Yani onceden haber vermeyin, evde sizi beklesin, beklemekten, ne zaman geleceginizi bilmemekten gozune uyku giremesin sabahlara kadar. Bakalim nasil oluyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…