• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarım saate gelcem diye çıkıp sabah 5:30 da gelen eşim .

Queenkingg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
290
380
53
Nasıl anlatsamda çok açık ve net olsa bilmiyorum .
Eşimle bir yıllık evliyiz, güzel mutlu bir evliliğimiz var,saygılı birbirini anlayan bunaltmayan güvenen bir çiftiz daha önemlisi gerçekten seviyoruz, bir yıllık evliliğimizde şükür hiç elle tutulur bir tartısmamız olmamıştır. Buraya kadar sorun yok sorunum şurda başlıyor. Eşim bazı geceler dışarı çıkar gece 1-2 arası geldiği de olur sorun etmem bu süre içinde sürekli arar sorar yazar. Bazen bir iki yudum bi şeyler de içer haberim olur.
Bugün birlikte bir düğüne gittik saat 11 gibi döndük 12 gibi düğün sabiplerinden arkadaşı aradı misafirler için ev açmak gerek diye( misafirler erkek ve başka şehirden gelmiş öğretmen arkadaşlar) eşimde ev vardı hazır kalınabilecek şekilde zaten düğünde de arkadaşıyla konusmuslar bu konuyu tamam dedi 12 gibi çıktı evden, bu arada bu arkadası en yakın çocukluk arkadaşı . Evi açıp gelecekti sözde , saat 1 oldu yazdım hazırladım hala bekliyorum dedi . 3 oldu salmadılar abilerle oturuyoz dedi . Saat 4 oldu ve en son saat 5,5 da eve geldi. Tabi sabaha kadar gözüme uyku girmedi, sordum bırakmadılar canım oturuyoruz vs muhabbetleri ama canım çok sıkıldı. Tamam haberim car gizli saklı iş değil ama içime de dert oldu o saate kadar gelmemesi heleki karısı hamile ve bu aralar sıksık durdurulamayan burun kanamaları vs gibi sorunlar yaşıyorum . Geldi yanıma yattı sarıldı içimden ona dokunmak gelmedi kızdım söylendim beni duyuyordu bıraktım başka bir odaya geldim uzandım şimdi ve içimden konuşmak iyi davranmak gelmiyor . Çünkü ben yeterince anlayışlı olduğumu düşünüyorum . Şunu yapma şuraya gitme gelme içme vs asla demem . Ama sabah eve gelmesine de susmak gelmiyor içimden . Kırgınlığımı belli etmek trip atmak yersiz mi olur sizce ? Görmezden gelsem artık gelmeleri belkide hep bu saati bulur . Çünkü en son iki de gelmesini görmezden geldiğimden bu yana cıkınca ortalama o saatte geliyor .
Eşim 28 yaşında bu arada belki bilmek istersiniz . Ve son olarak ufak faaliyetleri sınırlı bir yerde yaşıyoruz , dışarı çıktığı günler en fazla arkadaşlarıyla bi yerde oturur , genelde iş yerleri veya arkaşlarının ambarında vs mekana vs gitme söz konusu değildir, çıkma nedeni sadece oturmak sohbet olarak .

Eşimle bir yıllık evliyiz, güzel mutlu bir evliliğimiz var,saygılı birbirini anlayan bunaltmayan güvenen bir çiftiz daha önemlisi gerçekten seviyoruz, bir yıllık evliliğimizde şükür hiç elle tutulur bir tartısmamız olmamıştır. Buraya kadar sorun yok sorunum şurda başlıyor. Eşim bazı geceler dışarı çıkar gece 1-2 arası geldiği de olur sorun etmem bu süre içinde sürekli arar sorar yazar. Bazen bir iki yudum bi şeyler de içer haberim olur.
Bugün birlikte bir düğüne gittik saat 11 gibi döndük 12 gibi düğün sabiplerinden arkadaşı aradı misafirler için ev açmak gerek diye( misafirler erkek ve başka şehirden gelmiş öğretmen arkadaşlar) eşimde ev vardı hazır kalınabilecek şekilde zaten düğünde de arkadaşıyla konusmuslar bu konuyu tamam dedi 12 gibi çıktı evden, bu arada bu arkadası en yakın çocukluk arkadaşı . Evi açıp gelecekti sözde , saat 1 oldu yazdım hazırladım hala bekliyorum dedi . 3 oldu salmadılar abilerle oturuyoz dedi . Saat 4 oldu ve en son saat 5,5 da eve geldi. Tabi sabaha kadar gözüme uyku girmedi, sordum bırakmadılar canım oturuyoruz vs muhabbetleri ama canım çok sıkıldı. Tamam haberim car gizli saklı iş değil ama içime de dert oldu o saate kadar gelmemesi heleki karısı hamile ve bu aralar sıksık durdurulamayan burun kanamaları vs gibi sorunlar yaşıyorum . Geldi yanıma yattı sarıldı içimden ona dokunmak gelmedi kızdım söylendim beni duyuyordu bıraktım başka bir odaya geldim uzandım şimdi ve içimden konuşmak iyi davranmak gelmiyor . Çünkü ben yeterince anlayışlı olduğumu düşünüyorum . Şunu yapma şuraya gitme gelme içme vs asla demem . Ama sabah eve gelmesine de susmak gelmiyor içimden . Kırgınlığımı belli etmek trip atmak yersiz mi olur sizce ? Görmezden gelsem artık gelmeleri belkide hep bu saati bulur . Çünkü en son iki de gelmesini görmezden geldiğimden bu yana cıkınca ortalama o saatte geliyor .
Eşim 28 yaşında bu arada belki bilmek istersiniz . Ve son olarak ufak faaliyetleri sınırlı bir yerde yaşıyoruz , dışarı çıktığı günler en fazla arkadaşlarıyla bi yerde oturur , genelde iş yerleri veya arkaşlarının ambarında vs mekana vs gitme söz konusu değildir, çıkma nedeni sadece oturmak sohbet olarak .
Gayet soğuk davran hiç konuşma aradığında cevap verme. Bu kadar başıboş bırakma. Ayrıca beş buçukta eve gelmek nedir

Ah canim benim sorunumu yazmissin.Anladigim kadariyla her kesde bu sorun var.benim esimde sabag 7 de ise gider 8 de isden cikar ama 11 de eve gelr o geldiginde ise ben yataka uyumaya calisiyorum. Sabah 7 de kalktgimiz icin oda hemen yatar.Yani gunluk rutinimiz bu is arkadaslar uyumak.o kadar kavga ediyorum ise yaramiyor.yeni hamileyim duygusal anlamda cok agliyorum.anlamiyor o yuzden sende alismaya calis

@HerSey_Guzel_Olucak ak Benimle güzel ilgilenir aslında her an yanımdadır ilgisizliğini görmedim hiç , hafta da bir iki çıkar ama sanırım artık çıkmasını bende istemiyorum . Ya da gelince direk uyumaz benle konuşur eder işe geç gidecekte olsa yatmaz :/

K kedi annesi fundy evet benim yapmak istediğimde bu işte ama adam bana hem tamam diyorsun hem böyle yapıyorsun der diye yüz bulamadım . Gerçi ara ara yazıp sinirlendiğimi hoşuma gitmediğini söyledim .

Taviz tavizi soğurur.2 ye kadar sınır varmış şimdi sınırı 5 E çıkarıyor.Çocuk olduktan sonra daha da çoğaltabilir.

Evli bir insanın geceleri eşi olmadan 2 lere kadar çıkmasını doğru bulmuyorum hiç.Karısına izin vermeyeceği şeyi kendi de yapmamalı.Ya da evlenmemeli.

Bir süre yokmuş gibi say umursamıyormuş gibi.Yoksa ipin ucu kaçabilir

her gece cikilmadigi surece arada cikilmasina ben karşı degilim şahsen. Bu son durumun hosunuza gitmediğini belirtin, zaten ilk kez olmuş, fazla uzatmayın derim.. ama tepkinizi zaten vermişsiniz, daha fazla uzatmak yuzgoz olmaya doğru gider..

Queenkingg Queenkingg günaydın..
Başlığı okuyunca "bakkala diye çıktı 5 30a kadar gelmedi herhalde" diye düşündüm :)

Bence bu olayda sorun yapilacak hiçbirşey yok.. Sonuçta istisna bir durum. Kapı açıp geleceğim demekle olmaz ki. Ortada düğün var e haliyle muhabbet de olacak. Ayrıca size haber de vermis bırakmıyorlar diye. Diger taraftan bulunduğunuz yerin küçük bir yer olduğunu da belirtmişsiniz. Çıktığında haber veriyor, geleceği saagi söylüyor. E daha ne yapsın eşiniz, 7/24 çocuk gibi dizimizden ayrılmama gibi durumları yok ki. Onlar da sohbet muhabbet arıyorlar ve bundab doğalı yok bence..

Eşleri eve zincirlemeye çalışmayın. Bizin ne kadar ihtiyacımız varsa onların da arkadaşlarla görüşüp konuşmaya muhabbete ihtiyaçları var. Anlayışlı olun bence. Hatta bu sorun ettiğiniz şey kesinlikle de sorun değil bence (haberdar etmiş çünkü)
Allah mutluluğunuzu daim etsin ;)

Ben de sizin gibiyimdir. Zaten yogun calisiyo diyip ses etmem.
Ayni sizin muhabbet yarim saate geliyorum diyip bi gun 5.30 da bi kalktim benim koca yok.
O kadar sinirlendim ki. Madem gelmiyeceksin haber ver kapımi penceremi kitleyeyim sen ne sorumsuz bir insansın diye baya söylendim kapadım telefonu. Bazen tavizin suyunu cıkartiyorlar.

Bence tepki göstermelisin. Bunun tekrarlanmayacağı ne malum. Hamile ve rahatsızsın ayrıca. Hiç hoş bulmadım. Hatta bence onunla tüm geç gelmelerini konuş evli adamın ne işii var o saatlerde sokakta

Yani tamam tabiki arkadaşlarıyla görüşsün ama sabah 5.30 nedir ya? Evli bir adamın eşini bırakıp sabaha kadar arkadaşlarıyla oturması bana normal gelmiyor.

Kaldı ki hassas bir durumunuz var. Hamileymişsiniz ve burnunuz kanıyormuş. Eşiniz gerçekten ayıp etmiş.

Tabiki arkadaşlarıyla görüşüp içebilir ama maksimum gece 01:00'e kadar. Ondan sonrası evde hamile karısını bırakmak bana sorumsuzca geldi. Bu seferlik tepki değilde tavır göstermelisiniz. Bir daha olursa tepkinizin sert olacağını söylemelisiniz. Yaptığı düşüncesizce.

Haklisin bence 5 bucuk nedir yahu dün esim 12 de gelince suratına bakmadım 5 buçuğu düşünemiyorum bile

Yanlış yapacaktınız baştan kural koymalıydınız. Tabi bahanelerle. Ben eşine diyorum saat 22.00dan sonra evde tek olunca korkmaya başlıyorum diye. Onun da sınırı 23.00dır. 12yi geçemez öyle bir şey yok. Ama arkadaşlarıyla yılda bir iki üç gün tatile çıkar karışmam. Bende de durum bu 23de evde olurum ara sıra annemlere giderim onsuz. yılda 1 arkadaşlarla tatil. Kalan tüm aktiviteler beraber.

@HerSey_Guzel_Olucak ak Benimle güzel ilgilenir aslında her an yanımdadır ilgisizliğini görmedim hiç , hafta da bir iki çıkar ama sanırım artık çıkmasını bende istemiyorum . Ya da gelince direk uyumaz benle konuşur eder işe geç gidecekte olsa yatmaz :/
Eşiniz arkadaşlarına düşkün. Ben hamileyken eşimi salmazdim

Back
X