Tekirdağ'lıyım.Vatanını,milletini,Atatürk'ü sevip sayan herkes Atatürkçüyse sonuna kadar öyleyim.Ben açık biriyim,elhamdulillah müslümanım.Ailemde kapalıda vardır az da olsa,açıkta.İnsanların kapalı olması ne onları gerici,cahil,ne de bizim açık olmamız bizi mükemmel yapmaz diyeyim.Herkes aynı görüşü taşıyacak diye bir şey yok.Kapalı arkadaşımda açık arkadaşımda var.Ne onların kapalı olması onları benden daha dindar yapar ne benim açık olmam beni inançsız kılar.Aşın artık şunları.Birbirinize saygı göstererek yaşamayı öğrenin.Her Atatürkçüyüde kapalı düşmanı gibi anlatmayın rica ediyorum anneleriniz,nineleriniz,onların anne ya da nineleri mutlaka ama mutlaka kapalıydı.Hiç birimiz paşa soyundan gelmiyoruz nedir bu havalar?Nişanlının ailesi saygısızmış canım.Sen nişanlınla konuş,güveniyorsan adım at yine.Ailesinin suçunu çocuk ödemek zorunda değil.Oseni böyle sevmişse kimseye bir şey demek düşmez.Konuşmadan sorunlar çözülmez.Aşk ve güvenin bir arada bulunması çok zor,kıymetini bilin.Ayrıca kız burada canı yanıyor,sinirli,konuyu başka yerlere çekenler bence yorum yapmasın zira kızın duymak istediği şeyler bunlar değil.