Yarım rahimli olup hamile kalanlar

Benim 28. Haftada sancılarım başladı siz böyle bir süreç yaşadınız mı
Evet 33. Haftada nstye girdim sancım çıktı ama daha önce girsem önce de çıkardı çünkü sancı çıktığında sertleşme oluyordu. O da baya uzun zamandır vardı bende. Doktor tedbir amaçlı ciğer geliştirici ve kasılma önleyici ilaç verdi 38+1 de planlı sezaryen oldum yani erken gelmedi bebişim belki daha da dururdu ama benim tansiyon problemim çıktı

Çok iyi inşallah biz de o haftaları görürüz

İyi günler sizinle daha önce de konuşmuştuk size bi şey sormak istiyorum 32. Haftamdayım daha önce kasılmalarım vardı ama bu hafta da bebek iyice bir tarafa toparlanıyor sizde de bu durum olmuş sanırım ilaçlar bu durumun önüne geçmiş miydi?

Açıkcası pek engellemedi aynı seyrinde devam etti ilaç almasam artar mıydı şiddeti onu bilemiyorum tabi. Ben doktorum ne verdiyse kullandım. Çok şükür bebeğim yanımda uyuyor 2 aylık

Herkese merhaba 15-20 güne transferim olacak ne öneririsiniz acaba sizin transferden sonraki süreçleriniz nasıl geçti...

Cok sevındım benim de yarım rahim eylülde transferım var
Ben erken doğum yaptım 32. Haftamda ama yarım rahimden değil gebelik zehirlenmesinden yoksa doktorum zamanında gelecek bi sorun yok diyordu. 3 hafta küvezde kaldı şimdi yanımda çok şükür yarım rahim sizi endişelendirmesin hem olumlu düşünün

Bazı yorumları okuyunca cok umutsuz oluyorum sizin gibi okuyunca umudum artıyor

Yarım rahim ile ilgili hiç endişeniz olmasın sadece sağlıklı beslenmeye hamileliğiniz boyunca gereksiz kilolar almamaya dikkat edin Dualarım sizinle
Cok tesekkurler, transferde bagısıklık , kasılma , embryo yapıştırıcı bunları yaptırmısmıydınız hatırlıyormusubuz acaba

Cok tesekkurler, transferde bagısıklık , kasılma , embryo yapıştırıcı bunları yaptırmısmıydınız hatırlıyormusubuz acaba
Yok hayır hiçbiri yapılmadı sadece transferden önce histereskopi yapılmıştı tam bebeğin tutulacağı yerde minik bir polip varmış o alındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…