Yarım rahimli olup hamile kalanlar

Merhaba, sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben de yarım rahim + pcosa sahibim. Nerede yaptırdınız acaba?
Bebeğim doğdu 21. Günlük oldu bile 38. Hafta da doğum yaptım .yarım rahim kaynaklı olmadı doğumum gebelik zehirlenmesi yaşadım yoksa biraz daha beklerdi .beylikdüzü Medicana hastanesin de yaptırdım yarım rahim den korkmayın herkesin ki farklı oluyor .sizde pozitif sonuç alırsınız inşaAllah

Kızlar yarım rahimli olup histereskobi yaptıranlar var mı? Benim özeldeki doktorum unicorn uterus demişti. 1 aşılama negatif. Tıp fakültesine geçiş yaptım buradaki prof histereskobi yapıp emin olmamız gerek ona göre direk tüp bebek de planlayabilirim dedi. Histereskobi olanlar süreç nasıl ilerledi yazarsanız çok sevinirim.

Benim de rahmi yarım histeroskopi oldum genişletme ve çizik atıldı yarım gün hastanede yatış yapıldı rahat geçti. İşini iyi yapan bir doktor bulmanızı tavsiye ederim çok ince bir işlem her doktorun yapacağı bir operasyon değil iyi araştırın. 3 tüp bebek yaptırdım hep negatif oldu embriyo kaynaklı dendi.

Tıp fakültesinde Prof canım hoca. Bana genişletme çizik vs demedi. Sana demiş miydi operasyon öncesi? Bana emin olmak istiyorum tüp olup olmadığına bu rahim filmini ben çekmedim o yüzden ayrıntılı bakıcam dedi. Eğer sağda tüp yoksa ve rahminde sağı gelişmemişse hsg deki gibi bana sormadan genişletme ve çizik atar mı acaba? Senin sürecin nasıl gidiyor? Yarım rahimli çok kişi olmadığından bilhaberim insanların süreçlerinden

Çizik ve genişletme yapıldı. Ameliyat sonra hafif ağrı olsun sonra normal bişey olmadı. 2 ay dinlenme yapıldı sonra transfer oldum. Sol taraf yok bende Yumurtalık var tüpü ve yarısı gelişmemiş. Transfer oldum ama tutmadı embriyo kaliteside orta kalitedi. Nasip bu işler iyi kalitede tutmaya biliyor. Bizim için süreç önemli zor geçebilir ve Rahim ağzı dikişte atılma durumu oluyor. Kişiden kişiye değişir bu durum. Benim 3.cü negatif. Moral bozmak yok Allah ol derse olur. 6.cı ve 3.cü gün embriyo var nasipse Nisan da süreci yine başlatçaz

Canım bende dün histereskobi oldum tanı amaçlı. Benim de filmdeki gibi sağ tüp yok. Rahmin sağ tarafı gelişmemiş. 2 yumurtalık da var. Hali hazırdaki rahim küçük mü dedim küçük dedi. Prosedür gereği 1 aşılama daha ondan sonra tüp bebeğe geçicem. Bilmiyorum canım evet olursa bebeği taşıması riskli oluyormuş ama normal rahimlerde de yetmezlik olabiliyor nasip artık. Sen nerede oluyorsun şuan tedavini? Artık ben olmazsa durumuna da hazırladım kendimi olmazsa da hep fit kalırız napalım :)

İzmir Medical parkta işlerimleri yapıyorum. Yumurta ve sprem kalitesi de çok önemli. 5.ci güne gitmesi zor 1 tane oldu oda 6.cı gün. Sperm düşük bizde. Bu yüzden de embriyonun kalitesi iyi olmuyor. Nasip bu işler kötü derler olur iyi derler olmaz. Benimde küçük öyle dedi doktorum. Herşey allah tan dua edelim elimizden gelini yaptık takdir onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…