yarım rahim

Kızlar 2hafta önce doktora gittim demiştim ya.test sonuçlarına raporlara bakıyorum da şimdi.
Uterus 62×32×46 mm boyutunda diye yaazıyo.bide sol over 34×24 mm boyutunda yazıyo.ddoktor gayet iyi bi sorun yok dedi ama.bi bilginiz varmı.uterus dediği mi rahim büyüklüğü oluyo.sizde varsa raporlar sizinkilerin mm nekadr.

pozitif düşün hep canım o eğer tutunacaksa hiçbirşeyden etkilenmez

kleeopatra sana yardımcı olmak isterdim ama henüz böyle bi ölçüm yaptırmadım ben hiç ama daha tecrübeli olan arkadaşlar var burda onlar cevap yazıcaktır sana muhakkak

Ama kimse bilmiyomu.merakla bekliyorum

Seda_er.nası geçiyo günlerin.24üne az kaldı.inşallah poZİtif çıkıcak sonuç.kendine dikkat et.

iyi geçiyo diyelim canım sorduğun için teşekkürler bilmiyorum içimde tuhaf bir his var Allahım hayra çıkarsın inşallah 6 gün kaldı bazen hemen geçsin bir an önce sonucu göriyim istiyorum sonra hiç gelmesin negatif sonuç alırım diye korkuyorum benim böyle geçiyo günlerim sen nasılsın senin nası geçiyo ilaçlara devam

boşver ozaman doktor iyi dediysen fazla meraklanmaya gerek yok :) ben meraktan gebercem ama şu sonucumu öğrenseydim hayırlısıyla kafamda kurmaya başladım bi görsen beni acaba varmı tuttumu ya olmazsa ayyyyyyy

Bence var.eylüldede ben hamile olcam inşallah.buara ne düşündüysem hep oldu.aklıma sense geldin..kan testini duvar a asarzın artık.bebişin odasına;-).o bebiş senin karnında ve yakındA hissediceksin.pozitif olmaya karar verdim artık.o bebişler bize gelecek.

ay inşallah canım dediğin gibi olur sende eylüle kalırsın inşallah asmam mı ya bi doğruluğunu öğreniyimde ağrım oluyo sol tarafta rahımde sol tarafta zaten ama kistmi oluştu diye korkuyorum o bebişler bir an önce gelsin bizlere şafak 5 :))

Sen daha öncede kistim var demiştin.ilaç kullandınmı onun için.o agrı çok tuhaf bi agrıbenim kistde agrı yapıyodu ama ilaç kullanmaya başladım agrı kesildi şükür.ama senin agrın bebiş agrısı:-D

sedacım güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla dualarımız seninle tatlımm

ağzından bal akıyo maşallah dediğin gibi olur inşallah bebişimin ağrısıdır evet daha önce kistim vardı ilaç kullanmıştım ama geçmişti aşılama yaptık işte bu neyin ağrısı bilmiyorum bakıcaz artık şafak 2 :)

bitti bitti bugün bitti artık yarında su gibi akar zaten sonra seda bizeeeeeeeeeeeee hamileyim derrrrrrrrrrrrrrrrr

:))) şafak artık doğan güneş inşallah hamileyim derim sabah işe gitmeden testimi yaptırıcam eşim akşam diyoki 24müydü 25 miydi kan testini yaptırıcağın tarih bende söylemem diyorum (belki sürpriz yaparım diye:) oda diyo tekmi gidiceksin evet dedim tek gidemezsin diyo sonucu aldığında sen hamileysende ağlıcaksın hamile değilsende ağlıcaksın seni kim teselli edicek dedi canım aşkım ya seviyorum ben bu adamı ki hamileysem ikimizde havalara uçarız ama değilsem beni teselli edemez ben ağladığımda eli ayağı birbire dolaşıyo napıcağını şaşırıyor şaşkın ağlıyımda mutluluktan ağlıyım.... Allahım hayırlısıyla inşallah bu gece benim için dua edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…