:))) şafak artık doğan güneş inşallah hamileyim derim sabah işe gitmeden testimi yaptırıcam eşim akşam diyoki 24müydü 25 miydi kan testini yaptırıcağın tarih bende söylemem diyorum (belki sürpriz yaparım diye:) oda diyo tekmi gidiceksin evet dedim tek gidemezsin diyo sonucu aldığında sen hamileysende ağlıcaksın hamile değilsende ağlıcaksın seni kim teselli edicek dedi canım aşkım ya seviyorum ben bu adamı ki hamileysem ikimizde havalara uçarız ama değilsem beni teselli edemez ben ağladığımda eli ayağı birbire dolaşıyo napıcağını şaşırıyor şaşkın ağlıyımda mutluluktan ağlıyım.... Allahım hayırlısıyla inşallah bu gece benim için dua edin..
Sen böle anlatınca 1yıldır her ay testte tek çizgi gördkten sonra ocak ayında çift çizgi gördügümde nasıl agladıgım allahıma şükkrettiğim aklıma geldi gözlerim doldu yine.inaallah hamile oldugun için akıcak o yaşlar.ve evet bize destek olan eşlerimiz en büyük nimetlerimiz.dua ediyorum sana bana ve bizimgibilere.bu gece yasin okucam senin için.allah kabul ederse.