YARIM RAHİM.. (unicornuat uterus) ile hamile kalanlar...

Benim merak ettigim unicornuat uterus olup normal dogum yapan var mi? Benim doktorum diger dogumlarinda sezeryan olursun bundan sonra dedi. Ancak baska bir doktorla daha görüştüm kendisi genelde hep ssvd yaptırıyor. Rahim yapin normal doguma engel degil bebek makat gelis olmadigi surece normal dogum yapabilirsin dedi. Normal dogum yapanlar var ise nasil bir surec oldu yazarlarsa cok sevinirim

Transfer sonrasi 10gun gecti Test sonucunu ogrenmeme son iki saatim kaldı. Hic umudum yok sanki olmadi gibi hissediyorum. ama yine de merak ediyorum allahtan bi umut belki diyorum. Insallah allahim umutsuzlugumu umuda döndürür de eli bos dondurmez hastaneden.

Amin kurban olduğum rabbim emegimizi boşa çıkarmasın ıns canım benim kalbini ferah tut ıns hamilesindir

Amin kurban olduğum rabbim emegimizi boşa çıkarmasın ıns canım benim kalbini ferah tut ıns hamilesindir
Malesef testim negatif cikti. Zaten olmadigini hissetmistim ama yinede insan çöküyor uzuntuden. O kadar harcanan dokulen para varini yogunu harciyosun o kadar yedigin igneler ilavlar hormonlar bedenen yıpranıyorsun etrafin merskli bekleyişi oldumu olmadimi haber ver fln o kadar stres sikinti. Olmayinca olmuyor. Allah nasip etmedi etmeyecek belki de. Yasim 33 yumurta rezervim azalmaya basladi düşükmüş. Insallah ya kendiliginden olur yada olmaz sa su maddiyati hallederim de tekrar deneyebilirim golmadan

Merhaba Canım ben de yarım rahimliyim 3. Tüp bebek tedavisinde hamile kaldım çok şükür, doktorum eğer erken doğum ve normal doğuma engel bir durum olmazsa normal olur dedi şuan da çok.sukur bir sıkıntı yok normal doğuma doğru gidiyoruz:)

Merhaba kizlar bebeğim ultrasonda hep günü gününe cikardi ama 21. Hafta da 1 gün, 24. Haftada 5 gün geride çıktı, Dr normal dedi ama yarım rahimli olduğumuz için bebek tek damardan besleniyormus ve geride kalma olabiliyormuş diye okudum, ben geride kalması ya daha fazla artarsa diye endişeleniyorum. Başına böyle bişey gelen ve hamileligi normal ilerleyen var mı?

Bende yarim rahimliyim ve ocak ayinda tup bebek transferi oldum ama negatif sonuclandi. Dun oolmadığni dusunerek kan verdim ve umutsuzca eve geldim nasilsa olmadi hayallere kapilma uzulme diye diye kendimi teselli ettim. Ama hamile oldugumu ogrendigimde şok oldum. Inanamadim Kan tahlilini yanlis girmislerdir diyerek idrar testi aldim ordada cift cizgiyi gorunce inanamadim gozlerime. Bugun kontrole gittik ve keseyi gordum minicik mercimek gibi bisey. Haftaya kalp atisini dinliycez insallsh. Hsla inanamıyorum. Ama yarim rahim oldugum icin dusuk riskim var ve igne basladik. Diyecegim su ki bazi seyler yuksek riskler icerse de umut her zaman var ve o umut icimizde buyuyor. Mucizelere inanin. Imkansiz diye birsry yok. Sadrce benim ilk baslarda yaptigim gibi taki ti haline getirmeyin oluruna birakin. Rabbimin mucizrleri buyuk. Insallah rabbim kimin evlat hasreti varsa saglikla o hasreti dindirsin

Merhaba tebrik ederim inşallah sağlıkla kucaklarimiza alırız mucizelerimizi, normal kendiliğinden mi oldu acaba?

Tebrikler sizin de mesajınızı geç görmüşüm ama 32. haftaya gelmişsiniz :) Bundan sonra erken doğsa bile rahat olun yeteri kadar gelişmiştir. Sağlıkla doğsun inşallah :)

Tebrikler sizin de mesajınızı geç görmüşüm ama 32. haftaya gelmişsiniz :) Bundan sonra erken doğsa bile rahat olun yeteri kadar gelişmiştir. Sağlıkla doğsun inşallah :)
Teşekkür ederim cevabiniz için, sonradan yetişti artık çok şükür arada öyle önde yada geride cikabiliyormus, inşallah Allah hepimizin kucağını doldursun

Merhaba bende yarım rahimliyim ve tüp bebek ile hamile kaldım.. Çarşamba kese kontrolune gitcem doktorum vajinal muayene edecekmiş.. Acaba bişey olur mu? Bir de nasıl devam ettiniz siz.. Hep yattınız mı? İlk haftalardan itibaren

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşallah, ben vajinal muayene oldum kalp atışında ve sonrasında dr um sakıncası olmadığını söylemişti. Ben yatmadim ama erken doğum riski hep vardı dikkatli geçti ağır iş yapmadım asla ve 36. Haftaya kadar iğne kullandım

Merhaba ben de suan 16 hafta 3 gunlugum. Benim hep karindan muayene etti. Suana kdr geldik sukur. Dusuk riskim nedeniyle 4. Aya kadar haftada bir proluton depot igne kullandim. Progestan kapsul kullanmaya devam ediyorum. Doguma kadar da kan sulandirici igne kullanacam. 9 hafta dolunca rahim agzina dikis atilmisti sukur ki kanamam falan olmadan bu haftaya kdr geldim. Bende agir is yapmiyorum ama surekli yatmiyorum da. Bazen biraz yuruyus yapiyorum. Evde basit islerimi yapiyorum. Masa basi calistigim icin de doktorum izin verirse devam edicem rapor kullanmiycam. Benim de biraz fazla yatrsam yada biraz fazla ayakta kalirsam belim cok agriyo. Insallah sorun yasamadan bebeklerimizi kucagimiza sag salim aliriz

Kizlar merhaba bende doğuştan yarım rahimliyim sağ tarafm yok aşılama ile ilk denemede hamile kaldım çok rahat bir hamilelik yaşıyorum ne yattım ne bı tehlike yaşadım nede serklaj atıldı şuan 36.haftadaym temmuz sonuna doğru doğumum var hayrlisyla herşey normal ilerlio bebek baş aşağı döndü doğum kanalında başı hep sezeryana kendimi adetpte ettim doktrm doğum şuan için normal olcak gibi gozukuyr dedi acaba normal doğum yapan var mı yarım rahimli olupta ben dedim doktoruma rahim bebek dogcak kadar açilirmi yarım rahimle alakası yok açılır dedi

Canım sağlıkla al kucağına inşallah. Bende dogustan yarım rahimliyim, tüp bebekle hamile kaldım bir ay önce doğum yaptım, bende ilk normal doğum için yatış yaptım sancılara dayanamayinca sezaryen oldum.benjm Dr um da iri bir bebek olmadığı için kolay dogurursin sıkıntı olmaz demişti

Kızlar bende yarim rahimliyim 3.5aylik hamileyim siz neler kullaniyosunuz ben günde bir progestan fitil demir ilaci b vitamini kullanyrm serklaj daha olmadım doktor bekleyelim dedi ama ben olmak istyrm acikcasi

Lütfen bana önerir mısın doktorunu çünkü aynı sorun bende de var yarim rahimliyim 1,5 senedir evliyim hiç gebelik olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…