YARIM RAHİM.. (unicornuat uterus) ile hamile kalanlar...

İyi ki varsın cnm hemen cevap verdin hiç düşmedi hep arttı bu cuma günü kese görmeye gidiyoruz inşallah herşey yolunda olur stres oluyorum elimde olmadan 54 civarı ilki sonra 150 sonra 310 bu günde hcg testimi yaptırdım 1435 miş şimdi baktım Rabime emanetiz ya çok stres oldum
Sende iyi ki varsın canım benim lütfen endişeleri bir yana bırak düşünme.hayırlıdıyla keseyi görürsünüz inşallah. Sonra kalp sonra tarama testleri derken bi bakmışsın dogum gelmiş çatmış☺️☺️

Sende iyi ki varsın canım benim lütfen endişeleri bir yana bırak düşünme.hayırlıdıyla keseyi görürsünüz inşallah. Sonra kalp sonra tarama testleri derken bi bakmışsın dogum gelmiş çatmış☺☺
Merhaba cnm hamdolsun elhamdulillah kalp atışınıda duyduk rabbim her isteyene hayırlısı ile nasip etsin inşallah.Hayırlısı ile 9 ayımız geçer sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız rabbimin izni ile inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️💕

Merhaba cnm hamdolsun elhamdulillah kalp atışınıda duyduk rabbim her isteyene hayırlısı ile nasip etsin inşallah.Hayırlısı ile 9 ayımız geçer sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız rabbimin izni ile inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤❤❤💕
Çokk sevindim canım 🤩🤩minik kalbini sevsin teyzesi. Saglıkla gelsin kuzucuk

Cnm hiç moralini bozma ben Bahçeci tüp bebek merkezi Doç.dr Remzi Abalıya gidiyorum . Sana şitdetlevravsiye ederim. Yeni hamile kaldım düşükten sonra inanmıyordum mümkün olacağını.Vende Referansla gittim ona ablamın komşusunun yeğeni ilkten başarılı olmuş dediler ve gittik hemen. Hamdolsun Rabbime hamileyim bol bol dua et rabbime sıın ve iyi doktora git çok başarılı bir doktor araştıra bilirsin.inşallah rabbim nasip ederde 9ayda hayırlısı ve sağlıklı geçecek 🤲🏻❤❤🥰
Rabbim her isteyene hayırlısı ile versin ❤🤲🏻

Merhaba
Bende remzi beye gitmek istiyorum paylaşımını okuyunca içim rahatladı ama benim yaş 41 malum sıkıntı büyük

Kizlar merhaba bende doğuştan yarım rahimli ve tek tupluyum başka hiç bi sıkıntım yok esiminde değerleri çok iyi geçen ay hsg çektirdim ve öğrendim. Aşılama yapıldı gonal f450 kullandım dozundan mi bilmiorum çok yumurtam oluştu doktor 20ye yakın yumurta geliştiğini çatlatma iğnesi ve aşılama sonrası zor bı dönem gecircegimi çok ağrım olcagini söyledi dediği gibide oldu mahvoldum kalbim sıkıştı bütün kemiklerim ağrıyordu kasiklarm iki büklüm yürüdüm.gunlerce halada duzelemedim tam.bugun asilamamin 14.gunu idrar testi yaptm pozitif çıktı kan verdm sonuç yarın çıkacak acaba çatlatma iğnesinin etkisiyle pozitif çıkmış olabilir mi?

Kizlar merhaba bende doğuştan yarım rahimli ve tek tupluyum başka hiç bi sıkıntım yok esiminde değerleri çok iyi geçen ay hsg çektirdim ve öğrendim. Aşılama yapıldı gonal f450 kullandım dozundan mi bilmiorum çok yumurtam oluştu doktor 20ye yakın yumurta geliştiğini çatlatma iğnesi ve aşılama sonrası zor bı dönem gecircegimi çok ağrım olcagini söyledi dediği gibide oldu mahvoldum kalbim sıkıştı bütün kemiklerim ağrıyordu kasiklarm iki büklüm yürüdüm.gunlerce halada duzelemedim tam.bugun asilamamin 14.gunu idrar testi yaptm pozitif çıktı kan verdm sonuç yarın çıkacak acaba çatlatma iğnesinin etkisiyle pozitif çıkmış olabilir mi?

Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah :) Çatlama iğnesinin etkisi 12 günden sonra olması pek olası değil. Hatta çoğu kadının 7.8. günden sonra kayboluyor. Kan verirseniz ve 2 günde 1 artışı görürseniz içiniz de rahat eder ama.

Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah :) Çatlama iğnesinin etkisi 12 günden sonra olması pek olası değil. Hatta çoğu kadının 7.8. günden sonra kayboluyor. Kan verirseniz ve 2 günde 1 artışı görürseniz içiniz de rahat eder ama.
Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur :) yarın kan testinin sonucunu beklemeliyim

Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah :) Çatlama iğnesinin etkisi 12 günden sonra olması pek olası değil. Hatta çoğu kadının 7.8. günden sonra kayboluyor. Kan verirseniz ve 2 günde 1 artışı görürseniz içiniz de rahat eder am

Kızlar merhaba. Ben de sol unicorniat uterusum. 2 yumurtalığım var.
Geçen yıl kasım ayında doğal yoldan gebeliğim oldu malesef 8+3 de kalbi durdu. Zaten 5. Haftadan itibaren kanamalarım vardı. Kürtaj sonrası içerde parça kalmış bir hafta sonra tekrar kürtaj oldum. 2 kğrtaj nedeni ile rahmim yapışmış. Asherman dediler 7 ay adet olamadım. 2 histereskopi ameliyatı geçirdim çok şükür yapışıklıklarım açıldı mayıs ayında. Ve geçen ay tek denemede doğal yoldan hamile kaldım. Şuam 5+3 üm. Bugün karından ultrasonla keseyi gördük. Haftaya vajinal muayene ile bebek ve kalp atışını duyacağım inş🙏
istanbulda olanlar riakli gebelik doktorlarına mı gidiyorsunuz? Var mı önereceğiniz bir doktor? Maslak acıbadem de cem batukanın yorumları çok iyi ama biraz masraflı tabi ;/ yeni yıl sigorta poliçemi bekliyorum bakalım umarım iyi bir limitim olur. Bu sürece gerçekten gğvenebileceğim güleryüzlü bir doktorla devam etmek istiyorum. İlk gebeliğimde seçtiğim doktorlarımdan çok çektim Allah kimseye yaşatmasın :KK43:
Hepimiz sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım inş🙏

Kızlar merhaba. Ben de sol unicorniat uterusum. 2 yumurtalığım var.
Geçen yıl kasım ayında doğal yoldan gebeliğim oldu malesef 8+3 de kalbi durdu. Zaten 5. Haftadan itibaren kanamalarım vardı. Kürtaj sonrası içerde parça kalmış bir hafta sonra tekrar kürtaj oldum. 2 kğrtaj nedeni ile rahmim yapışmış. Asherman dediler 7 ay adet olamadım. 2 histereskopi ameliyatı geçirdim çok şükür yapışıklıklarım açıldı mayıs ayında. Ve geçen ay tek denemede doğal yoldan hamile kaldım. Şuam 5+3 üm. Bugün karından ultrasonla keseyi gördük. Haftaya vajinal muayene ile bebek ve kalp atışını duyacağım inş🙏
istanbulda olanlar riakli gebelik doktorlarına mı gidiyorsunuz? Var mı önereceğiniz bir doktor? Maslak acıbadem de cem batukanın yorumları çok iyi ama biraz masraflı tabi ;/ yeni yıl sigorta poliçemi bekliyorum bakalım umarım iyi bir limitim olur. Bu sürece gerçekten gğvenebileceğim güleryüzlü bir doktorla devam etmek istiyorum. İlk gebeliğimde seçtiğim doktorlarımdan çok çektim Allah kimseye yaşatmasın :KK43:
Hepimiz sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım inş🙏
Canım kimse bişey yazmamış ama ben yazayım. Ben doğum yapalı 2 ay oldu ve başından itibaren perinatoloğa yönlendirdi doktorum beni yani 2 doktorum vardı. Biri proftu diğeri doc kesinlikle iyi ve tecrübeli bir doktorla ilerlemelisin. Rabbim sağ Salim kucağınıza aldığınız günleri göstersin. Ve tabii zamanında doğsun inşallah.
Benim de sol tarafım var sonuna kadar dayandı bebeğim çok şükür erken doğmadık hatta bebek dönemez makat geliş olur dediler döndü de :)

Canım kimse bişey yazmamış ama ben yazayım. Ben doğum yapalı 2 ay oldu ve başından itibaren perinatoloğa yönlendirdi doktorum beni yani 2 doktorum vardı. Biri proftu diğeri doc kesinlikle iyi ve tecrübeli bir doktorla ilerlemelisin. Rabbim sağ Salim kucağınıza aldığınız günleri göstersin. Ve tabii zamanında doğsun inşallah.
Benim de sol tarafım var sonuna kadar dayandı bebeğim çok şükür erken doğmadık hatta bebek dönemez makat geliş olur dediler döndü de :)
Maşallah cnm Allah analı babalu bğyütsün. Hamilelikte sıkıntılar yaşadın mı? Bir de doktorun kimdi acaba?

Maşallah cnm Allah analı babalu bğyütsün. Hamilelikte sıkıntılar yaşadın mı? Bir de doktorun kimdi acaba?
Amin Allah razı olsun. Allah hepinize sağlıklı sıhhatli nasip etsin.Hamilelikte sıkıntılar yaşadım başta kanamalarım çok oldu sürekli Progestan kullandım 12. Haftaya kadar sonra 9.aya kadar proluton iğne kullandım. Ama 4aydan sonra kesildi kanamalarım.Canım ben Ege’de bi ilde yaşıyorum tanıyacağın biri değildir.

Merhaba bende dogustan yarim rahim ve tek tüpüm. 33 yasindayim. Bir aşılamamvar ama sadece esime sperm tahlili yapildigi ve bana hic bir test tahlil yapilmadigi icin asilamam tutmadi. Bosa maddi ve manevi yiprandim. Sonradan baska bir tup bebek merkezine gittigimde hsg istendi kan tahlillerime bakildi ve yarim rahim oldugu anlasildi. Fsh tsh yuksek cikti. Hem hipotiroidi hemde hasimatom var. Ayrica yumurta rezervimde 1.24 gibi birsey cikti ve doktorum dusuk oldugunu soyledi. Esiminde sperm analizinde hareketli sperm sayisi cok dusuk olmamakla beraber dusuk cikti. Yumurta igneleriyle 5 yumurtam gelisti ama biri 5. Gune kadar gelisti ve donduruldu. 15 gun once histeroskopi oldum. Rahime yanlardan cizik atilarak biraz genisletildi. Ve birde tupun agzini kismen kapatan bir miyom varmis o da alindi. Allahtan rahmim yarim olmakla beraber bebegi tasiyabilecek genislikteymis. Miyomda varolan tek tupun girisini biraz kapattigi icin yumurta dollense bile rahme ulasamamistir dedi. Belki bundan sonra miyom alindigi icin kendiliginden bile gebe kalabilirim ama isimi sansa birakmak istemiyorum. Bir kac hafta sonra transferim var ve cok korkuyorum. Cok heyecanliyim. Normal yolla hic gebe kalamadim ve hic anne olamayacagim diye cok korkuyorum. Ben de sizler gibi benimle ayni durumda olanlar varmi diye cok arastirdim ve tek olmadigimi gordum. Piyango bize vurmus. Vardir bunda da bir hayir. Allahim isteyen dileyen herkese anne olmayi nasip etsin.

Merhaba bende dogustan yarim rahim ve tek tüpüm. 33 yasindayim. Bir aşılamamvar ama sadece esime sperm tahlili yapildigi ve bana hic bir test tahlil yapilmadigi icin asilamam tutmadi. Bosa maddi ve manevi yiprandim. Sonradan baska bir tup bebek merkezine gittigimde hsg istendi kan tahlillerime bakildi ve yarim rahim oldugu anlasildi. Fsh tsh yuksek cikti. Hem hipotiroidi hemde hasimatom var. Ayrica yumurta rezervimde 1.24 gibi birsey cikti ve doktorum dusuk oldugunu soyledi. Esiminde sperm analizinde hareketli sperm sayisi cok dusuk olmamakla beraber dusuk cikti. Yumurta igneleriyle 5 yumurtam gelisti ama biri 5. Gune kadar gelisti ve donduruldu. 15 gun once histeroskopi oldum. Rahime yanlardan cizik atilarak biraz genisletildi. Ve birde tupun agzini kismen kapatan bir miyom varmis o da alindi. Allahtan rahmim yarim olmakla beraber bebegi tasiyabilecek genislikteymis. Miyomda varolan tek tupun girisini biraz kapattigi icin yumurta dollense bile rahme ulasamamistir dedi. Belki bundan sonra miyom alindigi icin kendiliginden bile gebe kalabilirim ama isimi sansa birakmak istemiyorum. Bir kac hafta sonra transferim var ve cok korkuyorum. Cok heyecanliyim. Normal yolla hic gebe kalamadim ve hic anne olamayacagim diye cok korkuyorum. Ben de sizler gibi benimle ayni durumda olanlar varmi diye cok arastirdim ve tek olmadigimi gordum. Piyango bize vurmus. Vardir bunda da bir hayir. Allahim isteyen dileyen herkese anne olmayi nasip etsin.
Cnm bende doğuştan tek yumurtayım sağ yumurtam kapalı çalışıyor gelişiyor ama sperm gitmiyor 3,yıllık evliyim hic bir problem yok eşimde testler yapıldı normal bor sıkıntı yok catlatma iğnesi yapıldı tutmadı

Cnm bende doğuştan tek yumurtayım sağ yumurtam kapalı çalışıyor gelişiyor ama sperm gitmiyor 3,yıllık evliyim hic bir problem yok eşimde testler yapıldı normal bor sıkıntı yok catlatma iğnesi yapıldı tutmadı
Allahim hayirlisini nasip etsin canim. Isteyen dileyen herkese anneligi tattirsin. El kadar ete muhtac etmesin bizleri. Hasret bırakmasın evlat kokusuna. Benim transferim yapildi 9 gun once yarin da testim var. Umutlanmak da istemiyorum umudumu yitirmek de istemiyorum cok korkuyorum. Hic bir hamilelik belirtim yok belirti olmayabilirmis ama insan bi medet umuyo herseyden. Adet belirtisi gibi gogus siskinligim ve agrim var. Ara ara kasik hafiften agrilarim.Bakalim yarin sonucum ne çıkacak. Allahim elim bos dondurmez insallah 🙏🙏 guzel allahim anne olmak isteyen herkese o duyguyu yasatsin. Ellerin bebeklerine bakip boynumuzu bukturmesin

Bu konuya daha önce yazdim mi hatırlamıyorum ama benimde sadece sol tarafim var. Tabi ben bu durumu kizimi sezeryanla kucagima aldigim gun ogrendim. Evlendikten 9 ay sonra cokta planli olmayarak dogal yollarla hamile kaldim. Hamileligim guzel geçti. Son aylarda kızımın bas ve karin cevresinde 2 hafta gerilik var denildi ve makat gelisti. Dogumdan 1 hafta önce tekrar perinatolog gordu 1 hafta daha bekleyelim dedi bebek saglikli. 39+ haftaya kadar doner diye bekledik ugrastik ama dönmedi. Suyum azalip kalp atisi da riskli cikinca sezeryan oldum. Ameliyatta doktor rahimi gorunce anlamis. Kızımın biraz küçük kalmasi, makat gelis olmasi rahim yapimdan dolayiymis. Bize dogumdan sonra siz biliyor muydunuz dedi ki o ana kadar hic bilmiyorduk. Daha oncesinde ne düşük, ne dis gebelik, veya hamile kalamama gibi seyler yasamadim. Yumurtaliklarimda sikinti olmadığı söylendi. Simdi kizim 2 yasina girecek bir iki sene sonra tekrar dan gebelik düşünüyorum. Tabi o zaman ilk bebegim gibi dogal yollarla olur mu veya bir sikinti yasarmiyim bilemiyorum. Bu durumu bilmeden once kafam daha rahatti. Şimdide acaba bir sikinti cikacak mi telasi oldu. Allah bilir tabi, allah herkesin gönlüne göre versin 🌸

X