Yargısız İnfaz ve Sonuçları

Hanımefendi biz o dediğinizi yapmayı ilkokulda bıraktık. Sizin bu kadar çok hayal kuracak kadar boş vaktiniz olabilr ama bizim yok. İşimizde gücümüzde kadınlarız.
Ne diyorsun sen ya...benim konumu mahvetti bir tayfa burda.sana soylemedim ki ne ustune alindin..ne hayali...kisi kendinden bilir isi demek ki sen fazla hayal dunyasindasin bebegim...
Biz de calisiyoruz is yerinden yaziyorum su an.gel tanisalim ozelden numarani yaz whats uptan yazisalim madem...kadina bak ya..

ne yapılır biliyormusun,eğer gerçekten kendi olduğunu ispatlamak istiyorsan,
al bir kağıt yaz üstüne kadınlar kulübü ve nickin. elinde tut ve boydan resmini çek.

eğer çakma üyelikse arkadaşının fotosunuda çekebilir,yani bunu ispatlamak biraz güç,ama insanlar çok eminler, diğer konuyu biraz okuyunca ve emin olmakta haklılar sanki

ne yapılır biliyormusun,eğer gerçekten kendi olduğunu ispatlamak istiyorsan,
al bir kağıt yaz üstüne kadınlar kulübü ve nickin. elinde tut ve boydan resmini çek.
diğer üye fiziken tanınıyormuydu yani bazıları tarafından?
yoksa erkek üye olmadığını ispat için mi önerdin?
ben konuya çok hakim değilim ama yargısız infaz ibaresi dikkatimi çekti açıkcası.
ancak mesaj da düşündürücü aslında birtakım ipuçları veriyor savunma şekli itibariyle.

Arkadaş tecrübeli her şeyden haberi var : )
2 gündür girdiği sitenin yönetici Mune ablası olmuş hemen : )

Aciginida soyleyeyim madem havada kalmasin.bbnin ezgi diye degil hande diye bi kuzeni vardi.bigelda bu mesaji bulabilirsiniz.vive arkadasa demisti bunu.ben dun konumda onunda ezgi diye kuzeni vardi seninde dedim.peki sen ne yazdin bugun konunda.onun oyle bi akrabasi yokmus ki sadece ismi seviyomus dedin.kendi capinda eglen sen.bu siteden uzaklastirilmakta zerreee umrumda degil.coluk cocuk eglendirin

Valla üyelere haber salıp toplaşmak filan yazan ben değilim hanımefendi. Bana göre hava hoş yazışalım tabii ama ben size bir beden bol gelirim, muhabbetim sarmaz, fazla gelir

Bu konuda kesin ve net konuşamıyorum.
sadece o kişi düşündükleri kişi değilse ,gerçekten o kişiyi boşuna üzmüşler diye düşünüyorum. kimse bunu yaşamak istemez.o yüzdende kendini ispatlaması için çareler düşündüm bir an.

eğer çakma üyelikse arkadaşının fotosunuda çekebilir,yani bunu ispatlamak biraz güç,ama insanlar çok eminler, diğer konuyu biraz okuyunca ve emin olmakta haklılar sanki
üç gün önce bi italyanın fotolarını koyan adam bugün keza farklı bir facebook kullanıcısının fotolarını taktim edebilir..

ben de tanımam etmem,fake üyeler ve konular ilgimi çekmiyor fazlaca.
ancak bu mesajında bence de bir takım ipuçları var.
bir de üyelik ismi altındaki şu notta;
hicbi sözüne inanılmayan çakma üye, inanırsanız :)

bilemiyorum ne ara düşündü de yazdı bunu madem çok sinirlendiyse.siteyi de gayet iyi kullanıyor.

Zannettiğin kadar zeki değil
Bu her şeyi açıklıyor zaten
Site yönetiminin gerekeni yaptığına asla inanmıyorum.
Konuları bizde inceleyip görebiliyoruz, yönetim olmak bunu gerektirmez.

ne yazarsan yaz seni bilen biliyo burada ısrarla sana inanıp totodan uydurma konularına ah lanıp vah lanacak kafası güzel arkadaşlara da Allah şifa şifa versin ama en çok sana versin bb çünkü iflah olmassın sen.

Valla üyelere haber salıp toplaşmak filan yazan ben değilim hanımefendi. Bana göre hava hoş yazışalım tabii ama ben size bir beden bol gelirim, muhabbetim sarmaz, fazla gelir
Ben sana yazmadim sen niye ustune alindin...senin muhabbetin bana fazla mi gelir
Duyanda seni fizik profesörü falan sanicak...yok kizzz bol gelmez ama bayik gelir kesinnn

1 sene hazırlık okumuş herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…