- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi pam de beaufort
-
Alla alla ilginc..niye senle ayni oldugunu dusunuyorlar pekiOnun detaylarını ben de bilmiyorum. Ama sanırım burada gercek hayatta da görüsen üyeler varmıs. Gruplarına dahil olup hepsini kandırmıs. Onlar da hic görmedikleri birine her seylerini anlatmıslar.
Aslında onlar da bir bakıma haklı zarar gördüler güvendiler sır paylaştılar üzüldüler vsGercekten son mesajımdır bu konuda. Gereginden fazla alınmışsın dert mi bu diyen arkadaslar haklı belki de. Ama dün sanal bi ortamda yasak olmasına ragmen benim hakkımda konu acıldı. Insanlar banlanmayı göze alarak diger üyeleri uyarıyoruz diye kendilerini kahraman ilan ettiler. Komik mi aslında komik belki de. Ya da kendilerince iyi bi sey yaptılar. Ama sonucları beni rahatsız etti.
Sanırım daha az alıngan olmayı ögrenmek lazım.
Eski üyeler birbiriyle arkadas olmus yenilerle ugrasmayi seviyor birde...bir konu yazdim bir keresinde herkes ustume geldi.bir baktim bunlarin hepsi kanka.heralde biri gidiyor haber veriyor adam topluyor kavgaya
Komik ya...
Ha ayrica hergun milyon tane uyelik aliniyo hicbirine soylenmedi bu niye sen acaba?su konuyu actin ya daha da eminim.artik yorum yazmicam zaten.sen tek tek begen yazilan yorumlari sana geri donus yapilsin.eski tahtina kavusmayi hayal ediyosun muhtemelen.3 gram akli olan herkes bikac yorumunu okusa zaten anlardi.kaldi ki dedigim gibi bu konunda sahane bi acik verdin ama zerre umrumda degilsin.senin dunyan burasi yikmak istemiyorum:)sen guzel bi arkadasin dedigi gibi sims oyna burda:)
evet katılıyorum.Olayla hiçbir alakam yok ama bu BB kişisi başka pcden giriyorsa sittin sene bulamazlar zaten. Yani bu bir ispat değil. Aynı zamanda sanaldan birine güvenip bu kadar yaygara koparılmasını da komik buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?